• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar, Lazer Epilasyon Yaptırdıysanız Yardımcı Olur Musunuz ?

Sumeyye_57

İman varsa imkan da vardır.
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
482
4
66
Ben birkaç aydır lazer epilasyona gitmeyi düşünüyorum.Araştırıp okuduğumda tüylere kalıcı çözüm yazıyordu ama şimdi burada çok farklı yorumlar okudum.İnce de olsa tüy kalıyor muymus ? Ve lazer epilasyonun seanslarına gelirken jilet mi sürmemizi istiyorlarmış ? Bilgisi olan yardım etsin lütfen...

lazer epilasyondan önce tüyleri kısaltmak gerekiyor, sadece tüy köklerinin görünmesi gerekiyor, o yüzden sen de jiletleyebilirsin ya da gittiğin yerde makine ile kısaltabilirler tüylerini. ama yalnızca tüy köklerinin olması şart, aksi taktide tüylerin yanar, canın acır, kötü kokular oluşur.

ve hani böyle dünyanın en ısrarcı insanı değilsen, 15 seans filan gitmezsen, bitmiyor bitirenini de duymadım görmedim, biterse de tekrar çıkıyor.

o yüzden bir merkezle bitene kadar gibi bir anlaşma yapabilirsin, ya da iğneliyi deneyebilirsin

Tesekkurler ama iğneliyi kesinlikle dusunmuyorum acıya çok dayanıklı biri değilimdir o yüzden lazer düşünüyordum ama sonunda tüyler hala olacaksa o kadar parayı da harcamak pek dogru olmaz diye düşünüyorum.Sanırım gitmeyeceğim.:44:

Tesekkurler ama iğneliyi kesinlikle dusunmuyorum acıya çok dayanıklı biri değilimdir o yüzden lazer düşünüyordum ama sonunda tüyler hala olacaksa o kadar parayı da harcamak pek dogru olmaz diye düşünüyorum.Sanırım gitmeyeceğim.:44:[/QU

Bilmıyorum tamamen bıtse tuyler elbette cok guzel olur ama cok ınce ve az tuy kalıyorsa gıtmeye deger bence. Çok da fazla beklentıye gırmemk lazım avuc içi gibi olmaz dıyorlar zaten lazercıler de. benım tüm vucut 1 seans oldu sadece daha, arada cıkan tuylerı jıletledım hemen pratıkce, normalde jıletlesen ardı arkası kesılmezdı, bunda oyle olmuyor ıste, o bıle bır rahatlık bence, ınsanın kendıne de guvenı gelıyor hem, tüy olmayınca.

Tesekkurler ama iğneliyi kesinlikle dusunmuyorum acıya çok dayanıklı biri değilimdir o yüzden lazer düşünüyordum ama sonunda tüyler hala olacaksa o kadar parayı da harcamak pek dogru olmaz diye düşünüyorum.Sanırım gitmeyeceğim.:44:[/QU

Bilmıyorum tamamen bıtse tuyler elbette cok guzel olur ama cok ınce ve az tuy kalıyorsa gıtmeye deger bence. Çok da fazla beklentıye gırmemk lazım avuc içi gibi olmaz dıyorlar zaten lazercıler de. benım tüm vucut 1 seans oldu sadece daha, arada cıkan tuylerı jıletledım hemen pratıkce, normalde jıletlesen ardı arkası kesılmezdı, bunda oyle olmuyor ıste, o bıle bır rahatlık bence, ınsanın kendıne de guvenı gelıyor hem, tüy olmayınca.

canım nerde yaptırdığını özelden paylaşabilirmisin veya bildiğin güvendiğin yerler varsa.

eğer tüylerin inceyse lazer epilasyon için jilet yaparak hiç kalınlaştırma derim, çünkü ne zaman biter o tüyler bilmiyorum ama bütün kökleri belli oluyo bacakta lazere gitmiş değilde sürekli jiletliyomussun gibi

Back