Kızlar lazer epilasyon yaptıranlar yardımcı olabilir mi ?

caniim1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
9
0
36
İstanbul
3 gün önce lazer epilasyon oldum , şimdi bölgede tekrar kıllar çıkmaya başladı. Bu kıllar uzadıkça dökülücek mi? yada herhangi başka bi şey mi var? Bu konuda fazla bi bilgiye sahip değilim , yardımcı olursanız sevinirim :)

merhaba,
lazerden sonra 10 gün içinde dökülmesi gerekiyor. onlar normal büyüyor ztn. 10.cu güne kadar döküldü döküldü, gerisi diğer seanslara kadar kalıyor.

eğer yüz bölgen içinde gidiyosan sakın jiletle kısaltma. benden arkadaş tavsiyesi

12 seans lazere gitmiş birinin tavsiyesi:)

1-2 hafta içinde dökülmeleri gerekiyor. Belli bir uzunluğa gelmeden dökülme olmuyor zaten. 2 hafta sonra çekince de eline gelmeyenler varsa kontrol seansında ya da 2. seansta hallediyorlar. Ama şu an gördüklerin bence bir süre sonra dökülecek olanlardır.

Lavinta ve cadinin_kazani; Cevap için teşekkürler:) Ben bacak bölgesine yaptırdım , 3-4 gün geçti tekrar çıkmaya başladı ve bu sefer daha belirgin ve siyah bir biçimde çıkmaya başladı.Alexandrite lazer oldum.Anlam veremedim sorayım dedim :)

uzadıkça dökülüyorlar canım merak etme

Anladığım kadarıyla uzadıkça bir kısmı dökülecek
pekala dökülmeyen kısımlar için ne yapabiliriz ? Görüntü açısından hoş olmaz pek:)

geçmişi okuyamadım cnm nerene yaptırıyosun?? 7-15 gün arası dökülüyo kıllar uzadıkça dökülmeler oluyo ben diode lazer yaptırıyorum tüm vuct çok memnunm sn hang lazerle yaptrdın

Anladığım kadarıyla uzadıkça bir kısmı dökülecek
pekala dökülmeyen kısımlar için ne yapabiliriz ? Görüntü açısından hoş olmaz pek:)

Genel olarak çoğunun bir süre sonra dökülmesi gerekir, kalanlar muhtemelen çok ince olacak ve rahatsız etmeyecek ama görünür birşey varsa da bir soraki seansa kadar jiletleyebiliyorsun. Yeter ki cımbız, ağda gibi kökten alıcı bişey kullanma ki lazer görebilsin.

benim bacağım ilk seanstan sonra nokta halinde 2,5 ay öyle kalmıştı ne uzadı ne de dökülmüştü 2,5 ay sonra 2.seansa gittim 15 gün önce bakalım bu sefer ne olacak inşallah o kadar beklemem bacak daha geç sonuç verirmiş diğer yerler 10 gün sonra dökülüyor

Ya, peki kızlar benim de bir sorum var. Ben de yarın ilk seansıma gidicem. Diode lazer. Paket aldım kol altı genital ve bacak. ama genitalden korkuyorum. Bu lazer epilasyonun bi yan etkisi var mı yok mu diye. Yumurtalıklara fln etki ediyomu acaba çok merak ediyorum? :18:
bi de çok acıcak mı acaba yaa

lazerin yumurtalıklara falan zararı yok olsaydı bu kadar kadınlar kızlar hasta olurlardı yıllardır bu yöntem uygulanıyor
1 kişide bile sorun çıksaydı kimse gitmezdi heralde

Filiz_25; Canım konuya tekrar bakınca yorumunu gördüm. Haklısın sanırım bacak biraz daha zor benimde tekrar uzadı ama ne zaman dökülür bilmiyorum

Filiz_25; Canım konuya tekrar bakınca yorumunu gördüm. Haklısın sanırım bacak biraz daha zor benimde tekrar uzadı ama ne zaman dökülür bilmiyorum

aynen canım bacak öyleymiş bende de geç uzuyup dökülüyor daha 2 seans yaptırdım
her banyoda bacağına kese yap dökülür ve batıklar da gider

bende yarın 3ncü seansıma gidicem genital bölge için.bu sefer farklı makineye giricekmişim.kılların uzun olması gerekiyormuş biraz. normalde jiletleyip gidiyordum. sırf acısından korktuğum için bugün 60 tl bayılıdım eczaneye emla aldım

ya benim normaldede zaten kıl köklerim çok belirgin olurdu şimdi aynı sizin bahsettiğiniz gibi siyah noktalar kaldı bacağımda ne uzuyo ne dökülüyo öyle içerde kaldı sanki.. bunlar hiç geçmicek mi ya etek giymek istiyorum artık...

geçecek kardeşim sabır biraz ne zaman önce yaptırdın eğer yeniyse daha beklemen lazım ben 2.seansa 2,5 ay sonra gittim ama tabi bunun süresi herkese göre değişir.. benim şuan ilk seanstan daha iyi bide sürekli kese yaparsan daha kolay çıkarlar...

tüyler kendiliğindende dökülür ama dökülmüyorsa tırnağınızla tuttuğunuz zaman elinize gelir ama o şekilde uğraşılmaz o yüzden biraz sert kese yaparsanız çıkarlar kökünden
dökülme kısa olduğu zaman başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…