• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar lavabo için bi oneri bekliyorum sizden..

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar.. uzun zamandır cözüm aradığım ve strese girdigim bi şey bu.. lavabo onune ne kullanıyorsunuz paspas olarak.. sürekli sırılsıklam ıslak bi paspasa basmak çok sinir edici...üstelik ufak cocugum var sürekli evde gezindiği içın ayakları hep ıslanıyor devamlı corap değiştirmekten bıktım.. devamlı abdest falan alındığı ıcın kaynaklanıyor olabilir ama bunun bi cozmu yokmu.. ne kullanıyorsunz siz..kuru tutmayı saglayamazmıyım acaba.. her oneriyi dikkate alıcam..teşekkürler

ben normal klozet takımı kullanıyorum,ama ıslanmaması için banyo yapmadan önce veya abdest almadan önce eski bi boy havlum vardı onu seriyorum işimiz bitincede kaldırıyorum böylelikle ıslanmıyor

terlik var hayatım abdest alınca terlikleri giyiyoruz ...yerde de klasik bi banyo paspası var ama terlikler islak oluyor onu da dikine duvara dayayıp kurusun diye bırakıyorum işim bitince öyle yapabilirsin ıslak ayaklarla direk paspasa basmak yerine terlikleri giyersin....

ben normal üçlü set kullanıyorum ama ayak yıkancagı zaman veya banyo zamanı ayak havlularımız var onları serıyoruz hıc de ıslanmıyor :emir_bebek:

terlik var hayatım abdest alınca terlikleri giyiyoruz ...yerde de klasik bi banyo paspası var ama terlikler islak oluyor onu da dikine duvara dayayıp kurusun diye bırakıyorum işim bitince öyle yapabilirsin ıslak ayaklarla direk paspasa basmak yerine terlikleri giyersin....

haklsın canım da o terlik olayını denedim ama pek de randumanlı olmadı... sürekli abdest olayı olunca terlik ya unutuluyor yada artık nasıl beceriyorsak ıslatmayı başarıyoruz... birde sürekli gelen misafire terlik giy uyarısı yapmak yakışık almıyor... rahatsız olur gibi bi belirti seziyorlar.... iki tane paspasım var günde iki üç kere değiştiriyorum balkona asıyorum kuruyunca diğeri ile değiştiriyorum...ve artık bıkkınlık geldi hergün aynı işlemi yapmaktan...herkes böyle sanırdım ama gördüğüm biçok evde paspaslar kupkuru nasıl beceriyorlarsa kupkuru... artık diyorum ya abdest alınmıyor bu evde yada ben ve eşim çok becerikliyiz ıslatmak konusunda.. ufaklığın çoraplarını günde üç beş kez değiştirmek de cabası tabi.....

ben normal klozet takımı kullanıyorum,ama ıslanmaması için banyo yapmadan önce veya abdest almadan önce eski bi boy havlum vardı onu seriyorum işimiz bitincede kaldırıyorum böylelikle ıslanmıyor

havluyu bende denedim canım ama benden başka uygulayan olmadı malesef.... her abdest alanın yanına gidipte uyarmak da olmuyor...napsam bilemedim...yinede en mantıklısı havlu sanırım...

bizde aynı şekilde duvarda doğalgaz borusuna asılı bir ayak havlusu var, eşimde bende her seferinde onu açarız, klozet takımımız her zaman kuru kalıyor. sonuçta evine gelen insanda banyo müsaitmi abdest almak istiyorum diye sormuyor mu? bizde herkes mutlaka sorar, hemen gidersin misafirinle birlikte ve lavabonun önüne havluyu açarsın üstünede bir terlik koyarsın hatta..

şahsen ben bizim evi söyleyim bizim evde de herkes abdest aldığı için ister istemez banyo da ıslanmaya sebebp oluyor.anneciğim de ona güzel bir çözüm bulmuş bizler de evin bireyleri olarak uyuyoruz haliyle.abdest alacağımız zaman bir tane pembe paspas gibi yere serilen bu tarz bir şey var onu seriyoruz haliyle yerler ıslanmıyor pembe paspasımız ıslanıyor.

Back
X