Alay ettiğimi sanmıyorum dediğimden de pek farkı yok sonuç kayınvalideye dur diyende olmamış anne ve siz ikna edilmişsiniz benim ailem değilsiniz nitekim..ne diyelim Allah yolunuzu açık etsin.yazdığınız ayara hiç bozulmasın zaten kk da konu açıp olayını çozen herkesin yaptığından farklı değil.
O kapı meselesi hep söylenir ama hiç olmaz , kaynanalar herşeye dahil olmak ister evlendiğinde oğlunu sana karşı doldurur gelin kız beni aramıyor diye yani dolduruşa gelir erkekler orada aramazsa aramaz diyemez hemen saygısız neden annemi aramıyorsun diye ortalığı bulandırır daha çok örnek var
bu devirde soz veren cokta, sozunu tutacak adam yok maalesef canim..fazla guvenme cok hayal kirikligi yasarsin
ayni sehirde yasayacaksaniz zor..uzakta olursaniz oluru var..cunku neler okuyoruz burda dimi..evlenmeden canim cicim..evlenince birde ana kuzusu..bu adamda degisebilir bilemem tabii genede gunahini almayalim..ama cok riskli..bu kv varken size rahat yok onu soyleyeyim sadece...Ne yapayim o zaman
Ne yapmasini bekleyim. ? Nisanlim kv ye ne desin? Yani bir akil verin.
Evet soz verdi tutacagina inandirdi.
Tutmazsa ne olacak. Ya da sozunu tutar ama kv anlamazsa ne olacak?
Ay bilmiyorum dun nisanlim gelmeden once oturup dua ettim. Hayirsizsa olmasin allahim diye. Bugun bu konusmalardan sonra bitsin dedim.
Ne yapilabilir ben de suan bilmiyorum.
Iki ucu b.klu değnek.
O kapı meselesi hep söylenir ama hiç olmaz , kaynanalar herşeye dahil olmak ister evlendiğinde oğlunu sana karşı doldurur gelin kız beni aramıyor diye yani dolduruşa gelir erkekler orada aramazsa aramaz diyemez hemen saygısız neden annemi aramıyorsun diye ortalığı bulandırır daha çok örnek var
Sizin düğün tarihiniz yakın mı, hani biraz daha gözlemleme şansınız, yada yakınsa düğün tarihini erteleme şansınız var mı? çünkü evlendikten sonra olmadı bitirelim sözü uygulamaya öyle hemen kolay kolay girmez. Şimdi ayrılmayı 100 kere düşünüp hareket ediyorsanız evlenince 100.000 defa düşüneceksiniz. yine sizi ve ailenizi üzmeye devam ederse değişmez çünkü, sizin bu dönemde en el üstünde tutulmanız gereken dönem; evlenince ailenin içine girince asıl o zaman herkes kendini gösteriyor. Arkadaşımıza da katılıyorum, kapıyı kapattığımızda dışarıda kalıyor sözü doğru değil maalesef, telefonlar yetiyor. Amca, dayı değilki , annesi.Ne yapayim o zaman
Ne yapmasini bekleyim. ? Nisanlim kv ye ne desin? Yani bir akil verin.
Evet soz verdi tutacagina inandirdi.
Tutmazsa ne olacak. Ya da sozunu tutar ama kv anlamazsa ne olacak?
Ay bilmiyorum dun nisanlim gelmeden once oturup dua ettim. Hayirsizsa olmasin allahim diye. Bugun bu konusmalardan sonra bitsin dedim.
Ne yapilabilir ben de suan bilmiyorum.
Iki ucu b.klu değnek.
estağfurullah dedim ya bu hayat sizin inşallah gönlünüze göre olur her şey..bakın genelde yorumlarım serttir bende kaynana çekiyorum başımda değil bende susmuyorum cevap veriyorum ama dediğim dedik insanlar değişmez..hayatınız aynen devam eder.bu sebeple gözünüzü iyi açın..başında başka bir şehirden geldik deseydiniz zaten o eve gitmenizi kimse sorgulamazdıBiz onum evine mecbur gitmek zorunda kaldik cunku baska sehirden geldik buraya. Elimizde anahtar yok, gidecek baska yerimiz yok. Ne yapsaydik? Annem lanet olsun gidelim dedi.
Kadina dur diyoruz ama anlamiyor ki. Ben haklıyim davasi guduyor. Nisanlim dün anlatinca anladi. Annesinin boyle yaptığını bilmiyordu. Annem de bütün kirginliklarini dile getirdi zaten.
Ben ayar cekmedim. Sizden destek beklerdim. Size kirildim. Diyorum ya tanimadigim insanlara neden kiriliyorum? Ben de hata.
Sadece hatalimi oldugumu soyleyip birakilsaydi. Bir kac yorumda dalga mi desem? Lagvete almak mi desem bilmiyorum cok bozuldum.
Olay cozumlenince kimseyi kirmak derdinde degilim.
Tekrar kusurabakmayin. Dun yazdim yine yaziyorum. Kafam dalgindi. Sinirli ve uzgundum.
Yorumlariniz icin tekrar tesekkur ederim.
Canm demekki kv anladi hatadini sizi davet etti araya sigukluk girmesin diye.bu bile ozur yerine gecer.Konuyu actim yorumlara acik olarak. Ama bir cok uyenin de dedigi gibi hemen onyargili davranmaya ne merakli uyeler var?
Yok kostur kostur kv nin evine ne diye gitmisiz. Ne diye gidebilirim Allah askina? Mecbur kalmasak ne diye gidecegiz. Hem suclu hem güçlü kadin annemde biricik evladi icin ugrasiyor. Sorun yaratmasin daha fazla lanet olsun dedi gittik. Gittik gittigimiz gibi geri geldik. Ben o sinirle buraya yaziyorum, yazilanlari okuyorum, bir yandan annemi teselli ediyorum, bir yandan kendim aglamayim diye zor duruyorum siz buraya gelmis yok bide anneni ozur diletirsiniz diye yorum yapıyorsunuz. Ortada yoksam, olay mi buyudu bir sey mi oldu annemi hastaneye mi goturduk de ben o sirada sabirsizlikla bekleyen siz degerli yorumculara cevap vereyim.
Kusura bakmayin ama ben sizden hataliysam hatami soyleyin diye bekledim. Dalga gecin diye degil.
Yorumlarda yazmistim neden maaile gittigimizi ya da neden alisveris oldugunu vs onlari okuma zahmetinde bulunabilirsiniz hanimlar.
Neyse.
Nisanlimla konustuk.
Her seyi anlattik.
Ben diyecegimi dedim. Boyle olacak bitsin dedim. Benim anneme bugun bir sey olsa vebalini nasil kaldiracakti dedim. Yani soyleyeceklerimizin hepsini soyledik. Eger olmayacaksa bugun yuzukleri cikarip son kez kirilalim herkes yoluna gitsin dedim.
Nisanlim gerekli aciklamalari yapti. Evlenince asla boyle bir sey olmayacagina soz verdi. Ben inanamadim, annemle odaya gidip konustular annem ben inandim dedi. Sana burada soylemediklerini bana soyledi dedi.
Ben senin yuvani yikmana sebep olmak istemem dedi, soz verdi nisanlin dedi, sen de sus umursama dedi konuyu kapattik.
Annesine gerekli cevabi verecek olan nisanlim.
Herkes elbet sorun yasiyor. Bir cogunuz ben de nisan alisverisimi hatirliyorum ben de dugun alisverisimi hatırlıyorum yazmis. Evet her kv sikintili. Bu bugün haddini aştı. Annem aglamasa ben yine cevabini verirdim ama orada iki cift laf edildi o ona yetti. Nisanlimda gereken cevabi verirse artik gerisi Allaha kalmis. Hidayet versin.
Bugun bundan aayrilsam yarin karsima daha iyisinin cikacaginin garantisi yok. Ayrica pat diye bir iliski de bitmiyor.
Bilmiyorum olan bu.
Açıklama yazamadim girip girip cunku konusuyorduk buraya cevap yazmayi birakin aklima telefon bile gelmedi.
Siz de biraz anlayisli olursaniz sevinirim
Benim annem, aglamasi elbet cigerimi yakti. Siz burdan uzuluyorsunuz ben gobek atmiyorum heralde. Laf carpicam diye kalp kirmayin bos yere hanimlar.
Hepinize tek tek teşekkür ederim yine de derdimi okuyup yorum yazdiginiz icin.
Sag olun.
Eger bir gelisme olursa yazarim
Ablam da nişanlıydı hiçbir şey almadılar, insan bir çorap alıp gelmez mi yok hiçbir şey almadı.Bize sormadan düğün günü belirleyip salon tutmuşlardı. Annem resmen sinir hastası oldu sürekli ağlıyordu. Çocuk da orta yolu bulamıyordu.annesi haksız olduğu halde sesi çıkmıyordu. Benim ısrarımla ayrıldı şimdi çok şükür rahat. hayatı zindan edecekti o kadın yoksa. Karşındaki koca sağlam karakterli otoriter olsa yeri gelince annesine sus demeyi bilse neyse..
Ama iste bazi uyeler saygi cercevesini asiyolar.bu arada da bu moda..... yorum atanlara bi ayar yapmalar falan isinize gelmiyorsa konu acmayin bence burada saygi cercevesinde herkes her yorumu yapabilir....
isin gucun rast gitsin ne diyelim...
Konuyu actim yorumlara acik olarak. Ama bir cok uyenin de dedigi gibi hemen onyargili davranmaya ne merakli uyeler var?
Yok kostur kostur kv nin evine ne diye gitmisiz. Ne diye gidebilirim Allah askina? Mecbur kalmasak ne diye gidecegiz. Hem suclu hem güçlü kadin annemde biricik evladi icin ugrasiyor. Sorun yaratmasin daha fazla lanet olsun dedi gittik. Gittik gittigimiz gibi geri geldik. Ben o sinirle buraya yaziyorum, yazilanlari okuyorum, bir yandan annemi teselli ediyorum, bir yandan kendim aglamayim diye zor duruyorum siz buraya gelmis yok bide anneni ozur diletirsiniz diye yorum yapıyorsunuz. Ortada yoksam, olay mi buyudu bir sey mi oldu annemi hastaneye mi goturduk de ben o sirada sabirsizlikla bekleyen siz degerli yorumculara cevap vereyim.
Kusura bakmayin ama ben sizden hataliysam hatami soyleyin diye bekledim. Dalga gecin diye degil.
Yorumlarda yazmistim neden maaile gittigimizi ya da neden alisveris oldugunu vs onlari okuma zahmetinde bulunabilirsiniz hanimlar.
Neyse.
Nisanlimla konustuk.
Her seyi anlattik.
Ben diyecegimi dedim. Boyle olacak bitsin dedim. Benim anneme bugun bir sey olsa vebalini nasil kaldiracakti dedim. Yani soyleyeceklerimizin hepsini soyledik. Eger olmayacaksa bugun yuzukleri cikarip son kez kirilalim herkes yoluna gitsin dedim.
Nisanlim gerekli aciklamalari yapti. Evlenince asla boyle bir sey olmayacagina soz verdi. Ben inanamadim, annemle odaya gidip konustular annem ben inandim dedi. Sana burada soylemediklerini bana soyledi dedi.
Ben senin yuvani yikmana sebep olmak istemem dedi, soz verdi nisanlin dedi, sen de sus umursama dedi konuyu kapattik.
Annesine gerekli cevabi verecek olan nisanlim.
Herkes elbet sorun yasiyor. Bir cogunuz ben de nisan alisverisimi hatirliyorum ben de dugun alisverisimi hatırlıyorum yazmis. Evet her kv sikintili. Bu bugün haddini aştı. Annem aglamasa ben yine cevabini verirdim ama orada iki cift laf edildi o ona yetti. Nisanlimda gereken cevabi verirse artik gerisi Allaha kalmis. Hidayet versin.
Bugun bundan aayrilsam yarin karsima daha iyisinin cikacaginin garantisi yok. Ayrica pat diye bir iliski de bitmiyor.
Bilmiyorum olan bu.
Açıklama yazamadim girip girip cunku konusuyorduk buraya cevap yazmayi birakin aklima telefon bile gelmedi.
Siz de biraz anlayisli olursaniz sevinirim
Benim annem, aglamasi elbet cigerimi yakti. Siz burdan uzuluyorsunuz ben gobek atmiyorum heralde. Laf carpicam diye kalp kirmayin bos yere hanimlar.
Hepinize tek tek teşekkür ederim yine de derdimi okuyup yorum yazdiginiz icin.
Sag olun.
Eger bir gelisme olursa yazarim
Bize sorulmadan düğün tarihi alınıyor salon tutuluyor asıl olay eşya almak bahanesiyle çağırıp resmi nikahı erken yapmak istemeleriydi. Tayin olayı filan olmadığı halde.Böylece her dediklerini kabul etmek zorunda kalacaktık boşanmasınlar diye. Masrafsızca gelin edeceklerdi. Öyle adi insanlar var kiYazdıklarına katılıyorum damat ezik olmayacak düğün salonu kimseye danışmadan tutmak ne demek yahu mesela benim yurtdışında ablam var o her zaman gelemez yani benim kızımın düğününde olması isterim , ah bu bencil, empati yoksun kaynanalar akılları ancak maddiyata ve benciliğe çalışıyor hergünde düğün olmuyor düğün olağan üstü bir durum , aldık kızınızı it yalasın yüzünü durumları yapılmaz , saygılı olunmalı anlayışlı olunmalı