Simdi tekrar tekrar nisanlimla konusup kafasini sisirmek istemiyorum gercekten. Erkeklere bir şeyi ne kadar cok soylersen o kadar dinlemiyor.
Dun saat 9.30 da geldi yanimiza 1 de gitti. Epey konustuk. Her seyi soyledik. Annem bos konusuyor, haddini aşmış ben ona haddini bildiririm dedi.
Şu kapiyi kapattigimizda annem disarida kaliyor dedi.
Ben zaten son sözümü soyledim. Dedim ilerde böyle olacaksa simdiden bitsin. Bugun son kez yuzukleri cikarip kirilalim ileriki zamanlarda kirilmayalim dedim. Evlenince boyle olursa uzun surmez dedim.
Benim annem, senin anneni boyle aglatsa ne olurdu dedim.
Beni arayip s.ktir olup gidiyorsunuz demez miydin dedim. Demezdim diyor ama derdi.
Boyle derdin o yuzden simdi ona göre davran benim anneme bir sey olsa sorumlusu senin annen dedim.
Bilmiyorum kizlar. Yasamadan goremiyorsun. Söz verdi.
Bir cogunuz yaninda lafini versin demis yanimizda veremezdi. Telefonda zaten vermis ama kadin anlamiyor.
Nisanlim daha once de annesini uyardi. Daha oncede haddini bildirdi. Evlendikten sonra yapamaz soz veriyorum diyor.
Anneme inandin mi dedim. Ben ona söyleyeceğimi soyledim kizim, eger nisanlin da saf değilse demek istedigimi cok iyi anlamistir dedi. Ikisi odaya gidip konustular da ayrica.