O kadar sinirli ve uzgunum ki yazim hatalarini affedin.
Uzun uzun yazacak kadar sakin degilim ellerim titriyor.
Dun bi kac bir sey almaya çıktık gelin alışverişine. Oncesinde konustuk tabi kendi aramizda kizim butceyi asmadan alacaklarini al dedi. Neyse gittik almaya bi surati dustu anlatamam. Oglunu cagirdi hemen o da bir surat geldi ama bir sey demedi. Annem kirildi tabi surat yaptigina. Neyse bugun de ic çamaşırı icin bizi kendi bildigi uygun bi yeregetirdi. Orada gelin setleri vardi, tek tek almaktansa bu daha uygun dedi orada calisan bayan ben de sordum anne fiyati uygun mu ne diyosun diye. Tamam dedi. Sonra hemen siz ogluma boyle takim alacak misiniz dedi. Ben de biz bulusup birlikte alacagiz takim almicaz dedim. Hemen oglunu arayip oglum sen de takim iste, takim alsinlar diye telefonda konusmaya basladi. Ben de bu yaptigin ne kadar ayip anne biz zaten alicaz sen neden onu arayip dolduruuosun ki dedim. Olay buyudu de buyudu. Hatasini kabul etmiyor. Bir suru laf soyledi. Ben de susmadim yani cunku hemen oglunu arayip soylemesi hos olmadi. Guya biz ogluna deger vermiyormusuz da o yuzden almiyor musuz. Ben de takim aldircam size dedi. Annem de, ben bu aldiginin parasini vereyim konu kapansin dedi yok onu da kabul etmedi. O zaman kizina koy onu dedi. Iyi kizima koyarim siz de boyle devam edin diyor. Sonra hep birlikte gidelim nisanlim icin de takim alalim dedik. Nisanlim da isten cikip gelecekti. Bu sefer ben gelmem diye tutturdu. Ben de gel aldigimizi gor, bizim de deger verdigimizi anla dedim. Birakti nasil gidiyor. Sonra pesinden kostum annemlerde geldi o sirada ben senden ozur dileyim sen de benden dile konu kapansin gidip alalim dedim. Ben senden ozur dilemem dedi . Annem o sirada sinir krizi geçirdi. Aglamaya basladi. Ama nasil aglama, kriz gecirecek diye korktum eli ayagi bosaldi, herkes basimiza toplandi ben de tutamadim agladim kendimi zor sakinleştirdik. Hala ne oldu ki x hanim simdi diyor? Daha ne oldusu mu var. Hala ust cikmaya calisip ben ne yaptim ki, sorun cikarmadim ki diyor kadin orada sinit krizi geçiriyor.
Valla kizlar size ne soracağımi da unuttum. Olanlar bu.
Nisanlima ne desem bilmiyorum.
Bu evlilik bunun yuzunden ne kadar surer bilmiyorum. yol yakınken dön ben nişan alışverişin sonunda gözümü acil de açtım eşim vazgeçmedi ailemde ve eşimin ailesi de nişanı attırmadılar eşimi seviyorum ama hastalık sahibi oldum
Suana kadar hic hayirsiz ise olmasin diye dua etmemiştim, hep hayirli olarak birbirimizi kaderimize yaz diye dua ediyordum suan hayirsiz ise olmasin diyorum.
Annem hasta olacak. Kadinin aklo hep ben de kalacal simdi. Tamam ben uzulmem, canim sikilsa da egrr nisanlim annesini susturursa ben uzulmem ama annem? Hep uzulecek simdi.
Nisanlima ne desem bilmiyorum.
Bitsin mi?