- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
Nişanlın ne diyor? Böyle zamanlarda çıkar insanların yüzü ona gore
Onunla daha konuşamadik ama nr der suan bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nişanlın ne diyor? Böyle zamanlarda çıkar insanların yüzü ona gore
Ya iste onun derdi baska. Ya olay ciksin istedi ya da is bozulsun istedi.Aynen bana 200 liralik takimla mi beni korkutuyorsunuz diyor ogluna da takimla deger biciyor. Sonra terbiyesiz ben oldum. Gep anne gidelim takimi alalim ogluna deger verdiğinizi sende gor dedim. Sonra birakip gidiyor anlayamadim. B BayanHicKimse
Kayınvalide patlama noktasına gelmiş. Ha böyle oğlunu arayıp yanınızda doldurması doğru mu? Hayır, ortamı germiş. Ama bilerek yapmış. Sitemi size. Size patlamış orada yani.
Adet diye milleti don sütyen alışverişine kadar götürünce böyle sahnelere şaşırmıyorum ben. Anlayın artık, zorla aldırılan malla değer olmuyor. Bu kadar oluyor işte. Suratlar 5 karış, para vermekten bıkmış, çocuğunu evlendirmeye pişman olnuş insan manzaraları. Kendi işinizi kendiniz halledip kimseye gebe kalmasaydınız bu kadar yüzgöz olmazdınız. Ben olsam şu andan itibaren onlardan bir şey istemeyi bırakırdım. Bu adetler çok sıktı gerçekten. Sırf geline çalışıyor adet dediğiniz zaten, tek taraflı. Hal böyle olunca kvler daha en baştan gıcık oluyorlar geline, ki haksız da değiller. Değer değer değer diye karşı tarafa baskıyla iş yaptıranlara ibret olsun bu konu. İşte bu davranışlarla görülen değer budur.
Bazilari cok huysuz oluyor. Ben isten cikip gitmisim neymis efendim kahvemi yapip onunla dedikodu yapmamisim. Tum gun disarda buroda deli gibi yorulmusum, insanlari dinlemekten dert anlatmaktan tukenmisim bir de konu komsu derdi dinleyecegim. Resmen aglayacaktim beynimin dolulugundan o kadar bitkinim. Sirf onunla dedikodu yapmadim diye uzerime gelmisligi oldu dusun. Sohbetten bahsetmiyorum o kadar yabani degilim, onu bunu cekistirirken onu dinlememisim, onaylamamisim olay bu. Ben de koltukta olu balik gibi oturuyorum orada ulke kurtarilsa beynim algilayacak durumda degil yani. Huysuz iste. Ailemde kalirken onlara cevap bile veremezdim bazen duvar gibi olurdum, hissiz nötr. Anlayis olacak bir insanda.Ya iste onun derdi baska. Ya olay ciksin istedi ya da is bozulsun istedi.
Canim biz adet diye tutturmadik. Annem, nisanlima dedi ki
Oglum sana bir seyler alacagim ne istersen onu alayim. Kv ye de bir kac bir sey alinacak dedik hani bi kendi misafirlige götürdüğünde orada giyecegim kendi begendigi bir sey. Tamam dedi butceyi asma dedi sadece guzelce konustuk anlastik. Bugün kendi goturdu bizi ic camasirciya. Sonra gelin seti vardi calisan bayan bu uygun bundan alin parca parca almayin dedi ben sordum uygun mu diye uygun dedi aldik.
Hemen diyor ki sizde oğluma takim alin. Hemen gidip onada bakalim. Ben de dedim ki biz onunla surada bulusacagiz istedigini alacagim takim almicam dedim. O sirada oglunu arayip sende takim iste diye telefonda fisekliyor.
Kadinin kendisi sikintili. Her seye sorun yaratmaya bayiliyor sonra ben sorun yaratmadim diyor. Benim annem hic oyle su olacak bu olacak diye tutturan biri degil yoksa. Sorduk alacagiz dedi. Almayacagiz deseydi bizde zorlamazdik.
Canim biz adet diye tutturmadik. Annem, nisanlima dedi ki
Oglum sana bir seyler alacagim ne istersen onu alayim. Kv ye de bir kac bir sey alinacak dedik hani bi kendi misafirlige götürdüğünde orada giyecegim kendi begendigi bir sey. Tamam dedi butceyi asma dedi sadece guzelce konustuk anlastik. Bugün kendi goturdu bizi ic camasirciya. Sonra gelin seti vardi calisan bayan bu uygun bundan alin parca parca almayin dedi ben sordum uygun mu diye uygun dedi aldik.
Hemen diyor ki sizde oğluma takim alin. Hemen gidip onada bakalim. Ben de dedim ki biz onunla surada bulusacagiz istedigini alacagim takim almicam dedim. O sirada oglunu arayip sende takim iste diye telefonda fisekliyor.
Kadinin kendisi sikintili. Her seye sorun yaratmaya bayiliyor sonra ben sorun yaratmadim diyor. Benim annem hic oyle su olacak bu olacak diye tutturan biri degil yoksa. Sorduk alacagiz dedi. Almayacagiz deseydi bizde zorlamazdik.
Ben de onu dusunuyordum su an, nasil bisey acaba :)Erkek için de mi var iç çamaşırı takımı anlamadım ben orayı
Hemen bitsin deme canim bu ne acele. Nisanlinla konus bakalim. Simdi dusun birbirini hic tanimayan insanlar birden ortak bir amac etrafinda toplaniyor. Gicigi var, huysuzu var, sinirlisi var, kiskanci var var da var. Burada nisanlinin tavri onemli bence. Sen sakinligini korumaya calis bana kalirsa, hemen kopruleri atarsan pisman olabilirsin. En azindan bak bakalim nisanlin ne diyecek di mi? Sunu da belirteyim annesinin doldurusuyla surati 5 karis yaniniza gelmesi pek hos olmamis. Yani sen iyice tart oyle kararini ver.
İşte demeyin. "Bir şeyler alınacak" demeyin. Bu bir baskıdır, beklentidir. Kadın size isteksiz evet demiş. Hayır deseydi sorun olmazdı diyorsunuz, ama olurdu. Aynı buna yakın sahneler çıkardı. "Kv sorun çıkardı, yapmıyor, etmiyor, annem çok üzülüyor" derdiniz. Madem bu kadar sorunlu, ona eyvallahınız olmayacak o zaman. Her şeyden sorun çıkarıyor dediğiniz insanların üzerine gitmeyin yani.
Ama bikaç bişey alınacak demişsiniz ama, belli ki gönülsüz kabul etti, şimdi ben kV nin arabalarına falan giderken ondan kıyafet mi istemeliyim baya talep bu
Erkek için de mi var iç çamaşırı takımı anlamadım ben orayı
Kafkacim suc kvnde degil nisanlinda bence
Bu kafayla zor yurutursun keske bitirebilsen
Benim de anlamadığım alınacakları, yapılacakları niye konuşuyorsun ki?
Büyükler sorar, merak eder, kurcalar, akıl vermeye çalışır, karışır vs.
Ama konuyu uzatmalarına müsade etmemek gerek.
Bize çok sormuşlardır; neredesiniz, ne yapıyorsunuz, ne alıyorsunuz diye?
Biz hep alışverişimiz var diyerek genel konuştuk.
İçimdeki tanganın da parası kayınvalidemden çıkmadığı için çok mutluyum, çok şükür...
Yani canim bir camasir takimi icin olay cikarmislarBitecek gibi sanki. Icim cok sikintili. Neyse hayirlisi olsun
Biz ev esyalarini alirken kimseye sormadik. Gittik aldik. Hala da ev icin bir seyler alirken sormuyoruz. Sormadik diye burnumuzdan getirdi her konusmada lafini etti.
Simdi birlikte almayi kendi de istiyor. Kendi dedi ben sizibildigim yere goturecegim diye.
Keske almasaydi.
Lanet ettim.
Iki dk da annemi hasta etti.