kızlar kuşku. :-(

kendisine sorma seninle gitmek için baktım diyecek ne olursa olsun. aldatıyosun gibi bi suçlama yaparsanda üste çıkacak ben bizim için uğraşıyorum diye bıdı bıdı yapcak. tatlı bi dille yaklaş aşkım bizim otel planı noldu ben 1 2 yer baktım de. eğer bende baktm diyip konuya girerse sizin için bakmıştır geçirtirirse de aldatılıyo olabilirsin
aynen sana katılıyorum:KK51:

Kizlar konustum.direk sordum.neden batin ve rezerve sayfasina girdin diye...muduru arastir demis.esimin sirketi o yere yakin...oralarda biryerde olsun demis.fiatlara bakin demis..bende x abiyle baktim.cok pahaliydi dedi.hatta bu ocak ayinda kalacaktik.patronun annesi oldu.o yuzden iptal oldu.dedi.istersen x abiyi arayim konusayim dedi.hatta bir iki ay icinde de gidip kalicaz dedi...evet sirketbunlari goturuyor.toplanti yapiyorlar...ne dusuneyim kizlar.gevelemeden direk anlatti.iki kisilik oda icinde bende biliyorum kiher gittigi otelde iki kisi birodada kaliyor.en sonkibrisa gitmistiler.muduruyle ayni oadadaydi...

Eee sorun yok o zaman simdilik, ama kafan rahat degilse arada yine bakarsin.

burnuma kötü kokular geldi. acaba eşin bir iş mi karıştırıyor, yoksa ben yemeği ocakta mı unuttum?:KK53:
yok yok eşin bir iş karıştırmış olabilir. bir şey söyleme. delilleri karartabilir. takipte ol.
Rezervasyon sayfalarında takvim ve bazı bilgiler doldurulmuş olur, siz gerekşrse değiştirirsiniz. Belki reklama falan tıkladı da açıldı. Rezervasyon yapmış olsa siz geçmiş kurcalarken onun verdiği bilgileri göremezsiniz zaten. Açılan sayfa otelin rezervasyon sayfasıdır. Başka bir bilgisayardan açsanız yineaynı şeyleri göreceksiniz.
kendisine sorma seninle gitmek için baktım diyecek ne olursa olsun. aldatıyosun gibi bi suçlama yaparsanda üste çıkacak ben bizim için uğraşıyorum diye bıdı bıdı yapcak. tatlı bi dille yaklaş aşkım bizim otel planı noldu ben 1 2 yer baktım de. eğer bende baktm diyip konuya girerse sizin için bakmıştır geçirtirirse de aldatılıyo olabilirsin
Kesinlikle sormalısın
arasan da mactaydim bakmadim diyecek guzel kamuflaj
bu bence hüsnükuruntu.
size önceden otelde kalacağınızı söylemiş.
yine de içiniz rahat etmiyorsa oteli arayıp öğrenebilirsiniz . kayıtları verirler mi bilmiyorum ama.
ben olsam böyle birşey yapmazdım.
Kizlar sordum ve anlatti.hic gevelemedi.mactan geldi.neden x yerde otel arastirdin dedim.hatta iki kisilik diye...hiiiii dedi..mudur bize x yerde otel arastirin.toplanti yapcaz demis.o da akrabamiz olan ayni yerde calistigi buyukkk bir abiyle bakmislar.hatta bilgisayarim onun elinndeydiii..iki kisilik olmasi da biz iki kisilik odalarda kaliyoruz.dogru gecen kibrisa gitmislerdi,luks bir otelde yataklar cok kucukmus,mudurle ayni odadalarmis.yatagi birlestirdik demisti....bir diger abi var.genelde hep onunla ayni odada kalir.....ekleyerek,,,hatta,biz ocak ayinda kalacaktik.patronun annesi oldu,o yuzden iptal oldu.yoksa gidip kalicaktik.fiyatlara baktik cok pahaliydi da....ve iki ay icinde gidecegiz de dedi....bekle gor dedi....esim beni aldatmaz diye dusunuyorum.o konuda cok ayiplar yapanlari.ve der ki yaparken hic mi cocuklari aklina gelmiyor....ve cocuklarina bakar oyyy kurban olurum ben bunlara der...kizlarrr rabbim kimsenin kotu isler yapmasini nasip etmesin.rabbim hepimizin yuvasini mutlu kilsin....siz ne dusunuyorsunuz.

İşi nasıl bilmiyorum. Toplantı iş yerinin bulunduğu bir yerde yapılıyor ve aynı şehirde yaşayanlar otelde kalıyorsa tamam. Ama yani İstanbul da yaşayıp, İstanbul da yapılan bir toplantı için otelde kalınması ilginç geldi. Belki şehir dışından gelecekler için bakılmıştır.

siz ne dusunuyorsunuz.
bana inandırıcı geldi ya. ben sizin yorumlarınızı da takip ediyorum sorunlu evliliği olan birine benzemiyorsunuz. o yüzden de kuruntudur diye düşünmüştüm. bana mantıklı geldi açıklaması çünkü eğrilip bükülmemiş sinirlenmemiş direkt açıklamış.

Az once esim mac icin cikti.cantasi evdeydi.tabletini aldim.gecmise baktim.bize yakin bir yerde otel bakmis.atiyorum istanbuldayim uc sonraki ilcenin oteli...oyle uzaklik...ayni il siniri icinde.tarihi belirtmiyor.rezarvasyon sayfasina girilmis.bir oda iki kisi yerini oyle doldurmus...

Banada bundan uc ay once bir aksam otelde kalicaz demisti....ne dusuneyim bilemedim.siz ne dusunursunuz.ne yapmaliyim.veya o otelde kalip kalmadigini nasil ogrenebilirim.offf allahim kimse boyle duygular yasamasinnn.
Nicee lutfenn kendini uzme. Ortada bi sey yokkii. Hem esin oyle bi adam degil. Bosu bosuna huzurunuzu kacirma. Direk sor esine. Zaten anlarsin halinden hareketlerinden. Hem belkide sana sürpriz yapmayi dusunuyordur:KK68:

Kizlar konustum.direk sordum.neden batin ve rezerve sayfasina girdin diye...muduru arastir demis.esimin sirketi o yere yakin...oralarda biryerde olsun demis.fiatlara bakin demis..bende x abiyle baktim.cok pahaliydi dedi.hatta bu ocak ayinda kalacaktik.patronun annesi oldu.o yuzden iptal oldu.dedi.istersen x abiyi arayim konusayim dedi.hatta bir iki ay icinde de gidip kalicaz dedi...evet sirketbunlari goturuyor.toplanti yapiyorlar...ne dusuneyim kizlar.gevelemeden direk anlatti.iki kisilik oda icinde bende biliyorum kiher gittigi otelde iki kisi birodada kaliyor.en sonkibrisa gitmistiler.muduruyle ayni oadadaydi...
Bu kadar iste canim. Dert edicek bi sey yok. :KK19:

Az once esim mac icin cikti.cantasi evdeydi.tabletini aldim.gecmise baktim.bize yakin bir yerde otel bakmis.atiyorum istanbuldayim uc sonraki ilcenin oteli...oyle uzaklik...ayni il siniri icinde.tarihi belirtmiyor.rezarvasyon sayfasina girilmis.bir oda iki kisi yerini oyle doldurmus...

Banada bundan uc ay once bir aksam otelde kalicaz demisti....ne dusuneyim bilemedim.siz ne dusunursunuz.ne yapmaliyim.veya o otelde kalip kalmadigini nasil ogrenebilirim.offf allahim kimse boyle duygular yasamasinnn.

Belki sizin için bakmıştır. Eşinin insan tanır, en azından fıtratı yatkın ve yatkın olmayan vardır. Bazen istisnalar çıksa da genelde kişilik sinyalleri bellidir.

Eşine dokundurabiliyorsan şüphelen. Ama durduk yere neden baktın ki geçmişine? Daha önce şüphelendiğin bir şeyler mi vardı?

Belki sizin için bakmıştır. Eşinin insan tanır, en azından fıtratı yatkın ve yatkın olmayan vardır. Bazen istisnalar çıksa da genelde kişilik sinyalleri bellidir.

Eşine dokundurabiliyorsan şüphelen. Ama durduk yere neden baktın ki geçmişine? Daha önce şüphelendiğin bir şeyler mi vardı?
Durduk yere bakmadim cnm.tabletini aldim,oylesine googleyi acinca gecmis simgesinigorunce tikladim.cok sukur dusundugum gibi degil...bir onceki sayfada anlattim...

İşi nasıl bilmiyorum. Toplantı iş yerinin bulunduğu bir yerde yapılıyor ve aynı şehirde yaşayanlar otelde kalıyorsa tamam. Ama yani İstanbul da yaşayıp, İstanbul da yapılan bir toplantı için otelde kalınması ilginç geldi. Belki şehir dışından gelecekler için bakılmıştır.
Canim biz kocaelinde oturuyoruz...esimin is sirketi bir kismi adapazarinda bir kismi istanbulda...yani adapazari kocaeli istanbulda toplaniyorlar..benim evim istanbula yakin oldugu icin oyle yazdim..otel tuzlada...gorunuyor.yani bize yakin ama adapazarina uzak...

bana inandırıcı geldi ya. ben sizin yorumlarınızı da takip ediyorum sorunlu evliliği olan birine benzemiyorsunuz. o yüzden de kuruntudur diye düşünmüştüm. bana mantıklı geldi açıklaması çünkü eğrilip bükülmemiş sinirlenmemiş direkt açıklamış.
Ay cnm bana da mantikli geldi...uzulsem mi sevinsem mi bilemedimm..dedim ki benim icin mi baktin otellere,yooo dedi.niye kii.hahaah.ee bana demistin ya gideriz diye.ha yok ya mudur dedigi icin bakmistim..

Canim biz kocaelinde oturuyoruz...esimin is sirketi bir kismi adapazarinda bir kismi istanbulda...yani adapazari kocaeli istanbulda toplaniyorlar..benim evim istanbula yakin oldugu icin oyle yazdim..otel tuzlada...gorunuyor.yani bize yakin ama adapazarina uzak...
O zaman bosuna kendini üzme. Anlattıklarına gore eşin iş için bakmış. Daha önce de gittiler kaldilar diyorsun. Ben de eşinin soylediği gibi oldugunu düşünüyorum. Benim iş nedeniyle baktığım siteleri görsen kesin aldatıyor dersin :) her şeyi araştırıyorum benim eşim alıştı artık.

X