Ama rezervasyon gecmis zaman da.ne diye ariyacagim ki?Oteli ara , eşim ikimizin adına rezervasyon yaptırmıştı de , eşinin adını ver , rezervasyon tarihini öğren. Bunların arasına biraz oyunculuk biraz da tatlı dil katman gerekebilir öğrenmek için. Sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten..
Simdi geldi mactan...sorayimmi..eger benim icin baktiysa gevelemeden sana demistim otelde kalalim diye ...der...eger benim icinse pat diye hatirlar.Eşinize güvenin. Yada direkt sorun. Kendinizi yiyip bitirmek yerine
Gecen aydan onceki...Geçmişten mi gördün hangi tarihte girmiş
Ins.dediginiz gibi husnukuruntudur.bu bence hüsnükuruntu.
size önceden otelde kalacağınızı söylemiş.
yine de içiniz rahat etmiyorsa oteli arayıp öğrenebilirsiniz . kayıtları verirler mi bilmiyorum ama.
ben olsam böyle birşey yapmazdım.
Tarih belirtmiyor demissin arkadasim , ben anlamadimAma rezervasyon gecmis zaman da.ne diye ariyacagim ki?
Az once esim mac icin cikti.cantasi evdeydi.tabletini aldim.gecmise baktim.bize yakin bir yerde otel bakmis.atiyorum istanbuldayim uc sonraki ilcenin oteli...oyle uzaklik...ayni il siniri icinde.tarihi belirtmiyor.rezarvasyon sayfasina girilmis.bir oda iki kisi yerini oyle doldurmus...
Banada bundan uc ay once bir aksam otelde kalicaz demisti....ne dusuneyim bilemedim.siz ne dusunursunuz.ne yapmaliyim.veya o otelde kalip kalmadigini nasil ogrenebilirim.offf allahim kimse boyle duygular yasamasinnn.
Bugun yaziyor..gecen ay....yaziyor.birde daha eski.Tarih belirtmiyor demissin arkadasim , ben anlamadim
Gecen aydan onceki...
Ama rezervasyon gecmis zaman da.ne diye ariyacagim ki?
Kesinlikle sormalısınSimdi geldi mactan...sorayimmi..eger benim icin baktiysa gevelemeden sana demistim otelde kalalim diye ...der...eger benim icinse pat diye hatirlar.