Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayy insallah canım pek belirtide yok gelceğine dair karnım cok şiş ve kürtajdan beri hiç inmedi hastalansam incek herhalde gelsede kurtulsam yeniden calışmalara başlamak istiyorum ben
ayy insallah canım pek belirtide yok gelceğine dair karnım cok şiş ve kürtajdan beri hiç inmedi hastalansam incek herhalde gelsede kurtulsam yeniden calışmalara başlamak istiyorum ben
Benim kürtajdan sonra 3-4 ay bütün belirtilerim kalkmıştı bir çok kişidede böyle olmuş ne karnım ağrıdı ne göğsüm dolgunlaşmıştı. Oda zamanla eski haline aldı. Sabırsızlanıyorsun biliyorum ama yinede 2-3 ay beklemekte yarar var.Anca toparlanırsın çünkü. Bu son olsun inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun.
benim 13 haftalık hamileydim ilk hamileliğim yani şimdi tekrar 28 haftalık hamileyim çok şükür.13 haftalıktı ilk bebeğim karnımda ölmüş 8 haftalıkken sonra kanamayla anladık kürtaj oldum tam 41. gün tekrar kanamam geldi yanii 41 gün