nişanlım bayram öncesi alış veriş yapalım senin için dedi?
bu bir adet mi ne alıncak bilginiz var mı?????*
Kıyafet çanta ayakkabı alsa yeter bence, adet demeyelimde eskilerde hep yapılırmış sonuçta bayramda geziceksiniz kıyafet almışken hepsi tam takım alınırmış eskiden , yoo niye sorun olsun en güzeli ikiniz gidin halledin, takım elbise ne alaka ya bankaya müdür atanmıcaksın ki ne istiyorsan onu giy bayram bu hadi kolay gelsinnişanlım bayram öncesi alış veriş yapalım senin için dedi?
bu bir adet mi ne alıncak bilginiz var mı?????*
Kıyafet çanta ayakkabı alsa yeter bence, adet demeyelimde eskilerde hep yapılırmış sonuçta bayramda geziceksiniz kıyafet almışken hepsi tam takım alınırmış eskiden , yoo niye sorun olsun en güzeli ikiniz gidin halledin, takım elbise ne alaka ya bankaya müdür atanmıcaksın ki ne istiyorsan onu giy bayram bu hadi kolay gelsin
Peki sadece oğlan tarafı alıyor değil mi? Kız tarafı oğlan tarafına baklava götürüyor sadece.
Kıza alınıyor die biliyorum ben...Canm hyrlısı olsn bu arada =)
erkeğe bişey alınmaz mı yani =?
kızlar nişanlımla alışverişe gıttık
bluz
pantolon
hırka
çizme
iç çamaşırı
çanta
aldık ...
burda yani konyada adetmiş komsular dedi bizde ona bi bohça hazırlıyormusuz
ona da (kendi secti)
gomlek
pantolon
ev terliği
annemim ordugu bi kazak
bir atkı
iç çamasırı
kardeşine bi bluz
havlu
felan koyduk bu gün götürüyoruz kızlar...
bide annem bi tepsi baklava yaptı bayram oncesi geliz kız yapar gotururmus aslındaben bilmedıgım ıcın annem yaptı işte
akşam gidiyoruz sizde böyle adetler var mı yayoksa bu konyalılar bizi kekliyor mu
ne nişanlım ne de ailesi bişeyden söz ettı bole sırf komsular dedi diye yapıyoruz
Siz baya baya bohça yapmışsınız valla, bnm bildigim sadece kızakıyafet çanta ayakkabı alınır o kadar, ayrıca kız tarafı gitmez bayramda erkek tarafı gelir tatlısınıda getirr
Hayırdır ?? Kötü bişey mi oldu :26:yıllar sonra gelen edit :
ulan ne b.k kafalıymışım , sinir oldum bak şimdi yine !!!!!!!!!
Hayırdır ?? Kötü bişey mi oldu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?