• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan kızlar Kurban Bayramında nişanlımız ne alıcak?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

doludolu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
377
9
46
Konya
:21: nişanlım bayram öncesi alış veriş yapalım senin için dedi?

bu bir adet mi ne alıncak bilginiz var mı?????*:40:

:16: teşekkürler cevap için...peki alışverişe kimle çıkılır sadece nişanlımla gitsem sorun olur mu? kıyafet takım elbise felan mı olmalı yoksa benım zevkime mi kalmış...çanta ayakkabı almaları adetten midir?

:21: nişanlım bayram öncesi alış veriş yapalım senin için dedi?

bu bir adet mi ne alıncak bilginiz var mı?????*:40:
Kıyafet çanta ayakkabı alsa yeter bence, adet demeyelimde eskilerde hep yapılırmış sonuçta bayramda geziceksiniz kıyafet almışken hepsi tam takım alınırmış eskiden , yoo niye sorun olsun en güzeli ikiniz gidin halledin, takım elbise ne alaka ya bankaya müdür atanmıcaksın ki ne istiyorsan onu giy bayram bu hadi kolay gelsin :9:

Son düzenleme:
Kıyafet çanta ayakkabı alsa yeter bence, adet demeyelimde eskilerde hep yapılırmış sonuçta bayramda geziceksiniz kıyafet almışken hepsi tam takım alınırmış eskiden , yoo niye sorun olsun en güzeli ikiniz gidin halledin, takım elbise ne alaka ya bankaya müdür atanmıcaksın ki ne istiyorsan onu giy bayram bu hadi kolay gelsin :9:

Peki sadece oğlan tarafı alıyor değil mi? Kız tarafı oğlan tarafına baklava götürüyor sadece.

kızlar nişanlımla alışverişe gıttık

bluz
pantolon
hırka
çizme
iç çamaşırı
çanta

aldık ...

burda yani konyada adetmiş komsular dedi bizde ona bi bohça hazırlıyormusuz

ona da (kendi secti)

gomlek

pantolon

ev terliği

annemim ordugu bi kazak

bir atkı

iç çamasırı

kardeşine bi bluz

havlu

felan koyduk bu gün götürüyoruz kızlar...

bide annem bi tepsi baklava yaptı bayram oncesi geliz kız yapar gotururmus aslında :52: ben bilmedıgım ıcın annem yaptı işte :1::1:

akşam gidiyoruz sizde böyle adetler var mı ya :( yoksa bu konyalılar bizi kekliyor mu

ne nişanlım ne de ailesi bişeyden söz ettı bole sırf komsular dedi diye yapıyoruz:47::47::47:

kızlar nişanlımla alışverişe gıttık

bluz
pantolon
hırka
çizme
iç çamaşırı
çanta

aldık ...

burda yani konyada adetmiş komsular dedi bizde ona bi bohça hazırlıyormusuz

ona da (kendi secti)

gomlek

pantolon

ev terliği

annemim ordugu bi kazak

bir atkı

iç çamasırı

kardeşine bi bluz

havlu

felan koyduk bu gün götürüyoruz kızlar...

bide annem bi tepsi baklava yaptı bayram oncesi geliz kız yapar gotururmus aslında :52: ben bilmedıgım ıcın annem yaptı işte :1::1:

akşam gidiyoruz sizde böyle adetler var mı ya :( yoksa bu konyalılar bizi kekliyor mu

ne nişanlım ne de ailesi bişeyden söz ettı bole sırf komsular dedi diye yapıyoruz:47::47::47:

Siz baya baya bohça yapmışsınız valla, bnm bildigim sadece kızakıyafet çanta ayakkabı alınır o kadar, ayrıca kız tarafı gitmez bayramda erkek tarafı gelir tatlısınıda getirr

Siz baya baya bohça yapmışsınız valla, bnm bildigim sadece kızakıyafet çanta ayakkabı alınır o kadar, ayrıca kız tarafı gitmez bayramda erkek tarafı gelir tatlısınıda getirr

ewet tatlım bildiğin bohca götürdük ya komsularımız sziinde goturmenı gerek felan dedı ne bılelım bızde ayıp olmasın dıye goturduk

işte saolsunlar gittik yıne bı suru sey hazırlamıs kayınvalıdem pasta borek felan

ne gerek vardı dedı

o da bızım adet sanmıs olabılır.cunku onlarında ılk cocukları nısanlım ...bılmıyorlar onlarda pek hatta acıp bakcaz mı dıye bana sordu kayınvalıdem ben de bılmem

bakılıyorsa bakalım dedım :)

baktık nişanlım annem ben kardeslerımız

babmgılde ıcerde mac ızledı ole işte

neyse yapılıyorsa felan mahcup olmak ıstemedık sonrdan :26::26::26::26:

inş. bi sorun cıkmasında evlenene kadar...

malum nişan donemı cok zor ve laf dolu bi süreç:52::52:

Hayırdır ?? Kötü bişey mi oldu :26:

iyi bir şey oldu da , kötü anlar yaşattı diyelim canm

yeni evlenceklerin sohbet alanında konum var canm''10 yıllık sevgilim düğüne 5 ay kala ayrıldı benden sizce sebebi ne olabilir????''

işte ondan dedim eskilerden bi konuyu okuyunca..:26:

Back