Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar küllü kumral/sarı yardımcı olun?

Tspk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
17
3
29
Merhaba ben kendimi bildim bileli kum renginin hastasıyım. Kum rengi ne gri, ne sarı, ne krem, ne kahve. Her renkten bir parça var sanki. Adeta aşığım o renge. Saçım şu an doğal renginde ve kumral. Ben açıkçası hiçbir saç rengini sevmiyorum. Turuncuya çeken sarılar, sahte duran kahveler. Nefret ediyorum resmen. Normal sarı desem doğal değil çok yapay duruyor. Doğal bir saç rengi istiyorum. Sarı olacak ama kum gibi parlayacak. Hafif mat bir yansıma yapıcak. Küllü kumral veya küllü sarıymiş bu rengin ismi. Blog blog gezdim fakat inanın saç boyalarının hiçbiri güzel değil. Koleston küllü sarı boyamış arkadaşın biri normal sarıdan farkı yok ve turunculuklar var. Natural Color diye bir marka buldum onun gösterimi tam kum rengi gibi yani tam istediğim renk ama tabi denemeden bişey söyleyemem çok renk seçeneği bulunuyor denemek istiyorum. Birde koleston perfect diye hafif mor bi tüpte satılan bi boya var onun mat küllü kumral satıldığını buldum internette. Profesyonele benziyor ama bilmiyorum. Bir tek natural color ile koleston perfect tuttu gözüm. Diğerleri hep sahte ucuz kalitesiz boyalar garnier vs. Ben fiyatı 200 tl de olsa razıyım vermeye o renge aşığım. Hayatımın her alanında var. Saçıma da taşımak istiyorum. Lütfen yardım edin böyle bir rengi %100 hangi markada var veya nerde bulabilirim? İlginize teşekkürler...

Çok para vermeye razıysanız bence iyi bir kuaförde yaptırın.
Bu renk evet muhteşem bir renk,bizim de mensup olduğumuz asya ırkına özgü saçlarda dorelik olur ve açılırken bu dorelik açığa çıkar.Bu tip renkleri daha ziyade avrupalılarda görürsünüz, çünkü saçın yapısı küllüdür, açılırken küllü açılır.
Bizimki gibi saçlarda bu rengi elde edebilmek için saçın kaliteli bir açıcıyla doreliği gidene kadar açılıp üzerine boya yapılması gerekir.
İlla kendiniz boyayla deneyecekseniz loreal majirel 9.11 alın 2 kutu.ve lorealin kendi oksidanıyla uygulayın.
Ama bence doğal kumral saçlarınıza boyayla kıymayın.her ay ibi dibi gelecek.
İyi bir kuaförde doğal ışıltılar veya natürel ombre falan yaptırın.6 ay idare eder sizi, saçınız daha az işlem görmüş olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…