How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kızlar kulağımda sorun mu var?

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Kulağıma bir buçuk ay önce darbe aldım.

Şuan geceleri uğultu gibi yada bir çark çalışırken oluşan o döngünün sesi gibi yada nasıl desem sanki karda adım atınca çıkan o ses gibi. Tasvirliyemedim tam.. derinlerden ama uyumamı engellicek derecede bir şeyler oluyor. Kulağımın üstüne bastırınca yorganı vs anca öyle uyuyorum mesela sağ tarafa yatınca uyutmuyor..

Sizce kuladğım darbeden dolayımı böyle? Yakınızda, duyduğunuz bu tür olay sonucu kulağı böle olam var mı?

Darbeden sonra bir haftaya yakın örneğin dışarı çıktığımda havadan dolayıda sanki böyle poşert geçirmişim kulağıma ses öle içeri geliyormuş
Gibiydi.

Not: kardeşimle şakalışıyorduk bi an tokatı bastı istemsiz bende farkında olmadan onun canını acıtınca.

Vertigo sanırım. Doktora gittin mı konunu sonuna kadar okumadım gitmediysen git görün.

Hemen kk mahkemesi kurulsun
Darbeyi almanıza sebep olan kişi ya da cisim nedir ?
Bu kadar süre doktor nerdeydi ?
Ben geçmiş olsun dileğimi sunayım benden sonraki arkadaşlar yorumlar arasında boşan vs. Olarak eşlik edeceklerdir
Sağlıkla kalın.

Yani yastık savaşı ua
Büyük ihtimal kulak zarı delinmiş.
Doktora gidin. Kendi kendine kapanabilir de yama da gerekebilir.
Bu nasıl bir şakalaşma :oha:
yastık savaşı yapıyorduk ikimizde anlamadık anlık istemsiz onun dacanı yanınca böle bir şey oldu.

Kulak burun boğazamı gidicem?

Yani yastık savaşı ua
yastık savaşı yapıyorduk ikimizde anlamadık anlık istemsiz onun dacanı yanınca böle bir şey oldu.

Kulak burun boğazamı gidicem?

Evet canım.
Babamın zarı delik. Aynen senin sikayetlerin var. Uğultu hışırtı gibi ses. Gece artıyormuş uyuyamama.

Babam geç kaldi. Orta kulak iltihabı oldu. Simdi ne yama ne ameliyat olamıyor.

O sesle yaşayacaksın dedi doktor.
Ihmal etme.

Darbe sonrası olduğu icin büyük ihtimal zar delinmiş. Normalde kulak zarı kendini birkac haftada yeniler ama senin baya da olmus.
Operasyon olabilir.

Evet canım.
Babamın zarı delik. Aynen senin sikayetlerin var. Uğultu hışırtı gibi ses. Gece artıyormuş uyuyamama.

Babam geç kaldi. Orta kulak iltihabı oldu. Simdi ne yama ne ameliyat olamıyor.

O sesle yaşayacaksın dedi doktor.
Ihmal etme.
Aaa çok teşekkür ederim.. pazartesi hemen gideyim..

Aaa çok teşekkür ederim.. pazartesi hemen gideyim..

Sakın su kaçırma.

Duş alırken kulak tıkacı kullan. Veya vazelinli pamuk tıka. Çıkınca hemen kurula.

Zar delikse su iltihap yapar.

Akıntı koku. Sonrası hep sıkıntı. Babamdan biliyorum. Bir ömür çekti. Tinnutus.

Ha bir de.. abla olarak tavsiyem eger bunu yapan kardeşin? degil de başka biri ise hemen ayrıl ondan. Hatta darp raporu al.

Operasyon gerekeceğini sanmıyorum ama takip edilirsin mutlaka.KBB uzmanına görüneceksiniz. Tabiki kulak darbe sonrası böyle birşey yaşanabilir.Geçmiş olsun.benimde kulağımda alerjiye bağlı çökme delinme var.Alerjik dönemde kulağımda şiddetli çınlama oluyor o dönem antibiyotik ve çeşitli sprey sonrası geçiyor ins sizinde geçer.mutlaka görün doktora.

Sakın su kaçırma.

Duş alırken kulak tıkacı kullan. Veya vazelinli pamuk tıka. Çıkınca hemen kurula.

Zar delikse su iltihap yapar.

Akıntı koku. Sonrası hep sıkıntı. Babamdan biliyorum. Bir ömür çekti. Tinnutus.
Geçmiş olsun sizede.. bakalım inş büyük sıkıntı çıkmaz bende.. teşekkür ederim ilginiz için

Ya canımmbenım kulagımda da hıc gecmeyen bı ses var cınlama oluyor bazen bazen hısırtı gıbı bazen fıssssss gıbu bı ses oluyr bazen sag kulak bazen sol kulak cgu zamanda beynımden gelıyr o ses :( cok kafama takzmıstım kbb ye gıttım cınlama ıcın bı hap verdı ama hamıle oldugumu ogrendım ıcemedım buyuk ıhtımalle ıcsemde gecmeyecek byun ultrasnu cekıldım kulak basınc testı ve duyma testı yaptı dgru durust snuclarına bakmadı bıle oylesıne yazdı ılacı gectı uktrasnu ceken teknısyen de su an dktr sebebını bulmaktan kacıyr, kulagın ıcınde araması lazım dısında aramayacak sebebı dedı sımdı sana bı sebebı yok psıkolojık deyıp gececek dedı ve dedıgı gıbıde oldu kbb dktru bana srdu sn dnemde sıkıntılı gunler gevrdın mı stres yaptın mı dedı stresım herzaman var stressız hayat yok kı dedım hemen senı psıkolojıye sevk edeyım mı dedı yok bı srunum yok sukur dedım

Back