• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar kuaförde boyattım (resimli):S

JaneNora

karmakarışık
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
270
4
46
Ankara
kızlar kuaörde saçımı boyattım röfleli 3 gün önce ama beğenmiyorum şuan.. :82:
badem kahveden açtı saçı oryalle..
ya ben daha açık bir sarı düşünüyorum şuan.. 9.0 sarı palette aldım bugün üstüne boyasam nolur ki.. açılır mı sizce rengi yoksa saçımı yakar mıyım biraz denesem mi ki nasıl oluyor diye yeşillenir diye korktum ..:17:
sizi bekliyorum ne derseniz onu deniycem :90:
$241137_166514630075486_100001508508027_389246_6098427_o.jpg

Son düzenleme:
kızlar kuaörde saçımı boyattım röfleli 3 gün önce ama beğenmiyorum şuan.. :82:
badem kahveden açtı saçı oryalle..
ya ben daha açık bir sarı düşünüyorum şuan.. 9.0 sarı palette aldım bugün üstüne boyasam nolur ki.. açılır mı sizce rengi yoksa saçımı yakar mıyım biraz denesem mi ki nasıl oluyor diye yeşillenir diye korktum ..:17:
sizi bekliyorum ne derseniz onu deniycem :90:
Eki Görüntüle 196617
Slm arkdsim ya bu renkte gusel bncee...sen bska istiomusun ama hdi sacin kotu olusa hm renk hmde saglkk acisindnnnn...istedigin rengi de 2-3 ay snra boyatrsinn bnce ...ama sn blrsinn

bence deniyebilirsin sonuçta evde yaptığın boya saçı kuaför kadar yıpratmıyor hem yeşillenmez bence çünkü saçların çok açık bi renk değil

bence deniyebilirsin sonuçta evde yaptığın boya saçı kuaför kadar yıpratmıyor hem yeşillenmez bence çünkü saçların çok açık bi renk değil
doğru söylüyor zaten 9 no almışsın fazla açmaz ama koleston %9 oksidan alırsan kesin sarı olur saçın

Son düzenleme:
bencede güzel olmuş ama istersen boya palette sarının içinde zaten %9 oksidanı var boyayınca alttan röfleler ışıltı şeklinde parlar hoş olur daha sonra daha açık sarıya boyarsın yıpranmaz boyadan zaten açılmış saçın bence dene :13:

benim röflerim vardı dip boyam gelince palette altın sarı kullandım.. resimdeki benm ve bahsettiğim saç rengim.. dene derim ben çok çok memnunum, 9 oksidanla istediğin gibi açarsın rengi.. bu arada ben resimdeki saç renginide çok beğendim değiştirmene gerek yok çok hoş duruyor, ama içine sinmediyse palette deneyebilirsin..:75:

Back