Daha çok erken 8 gün varmış olsa bile çıkmaz kiMerhaba kızlar dün kan verdim bugün sonuç aldım herseyim gayet iyi ama malesef hamilelik 0.1 cıktı adetime daha 8 gün var ama işte gittim malesef hamile değilim ☹
Ya işte bn başım ağrıyor hap felan icemiyorum vardır yada yoktur diye bnde gidip kan verdim 0.1 ciktiDaha çok erken 8 gün varmış olsa bile çıkmaz ki
Anladım canım geçmiş olsun ama dediğim gibi çok erkenYa işte bn başım ağrıyor hap felan icemiyorum vardır yada yoktur diye bnde gidip kan verdim 0.1 cikti
Hayırlısı ya ben öyle tkan biri değilimAnladım canım geçmiş olsun ama dediğim gibi çok erken
Evet biliyorum erken di ama merakda ettim işte yokmuş bari rahatladimkendinizi üzmeyin çok erken yapmışsınız. Fakat çok ümitlenmeyin de orta şekerli nabız gayet iyi :)umarım gönlünüze göre olan neyse o olur sağlıkla
Haklisin hayırlısı herşeyin Parol kullanıyorum benÇıkmaz ki bu aşamada ilaç içseniz zararı bile olmaz çünkü daha rahme yerleşme olmadı.. ben hamile olduğumu bilmden alveres içiyordum migrenden dolayı
Evet haklisiniz işte başım çok ağrıyor bende var mı yokmu diye ilaç icmiyim diye gittimAdetinize 8 gun kala gebelik varsa bile cikmaz. Adet gecikirse test yapilir
Canım herkes kan testinde çıkmaz 8 gün kala demiş ama çıkıyor kanda.. Belki çıkmamış olabilir ama en fazla 2 gün daha bekleyin tekrar kan verin bu kez de çıkmazsa hamile olmadığınız kesindir..inşallah gönlünüze göre olur..Merhaba kızlar dün kan verdim bugün sonuç aldım herseyim gayet iyi ama malesef hamilelik 0.1 cıktı adetime daha 8 gün var ama işte gittim malesef hamile değilim ☹
Parol zaten hamileyken de icilebilen bir ilac. Bunun icin endise edip kan tahlili vermenize gerek yok, 8 gun kala cikmamasi da normalHaklisin hayırlısı herşeyin Parol kullanıyorum ben
8 gün var zaten beklerim bisey olmazCanım herkes kan testinde çıkmaz 8 gün kala demiş ama çıkıyor kanda.. Belki çıkmamış olabilir ama en fazla 2 gün daha bekleyin tekrar kan verin bu kez de çıkmazsa hamile olmadığınız kesindir..inşallah gönlünüze göre olur..
Ya işte merak ettim açıkçası bilmiyorum arkadaşım da 5 gün kala yapmış aynı benim gibi 0.1 çıkmış 5 gün sanra 50 olmuş 9 gün sorlnrada 289 olmuş işte klomen kullandım bn ondan mi bilmiyorum kasigim çok kötü ağrıyor Göğsüm de agriyo ama fazla değil meme uçlarım belirgin olmuş genelde yoktur belim olsun rahmimde batma var böyle ne bilim klomenden diye düşünüyorum amaParol zaten hamileyken de icilebilen bir ilac. Bunun icin endise edip kan tahlili vermenize gerek yok, 8 gun kala cikmamasi da normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?