Gebeliğe Hazırlık Kizlar kqn sonucum boyle bakarmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elfurflm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
246
66
13
30
Merhaba kızlar dün kan verdim bugün sonuç aldım herseyim gayet iyi ama malesef hamilelik 0.1 cıktı adetime daha 8 gün var ama işte gittim malesef hamile değilim ☹

Merhaba kızlar dün kan verdim bugün sonuç aldım herseyim gayet iyi ama malesef hamilelik 0.1 cıktı adetime daha 8 gün var ama işte gittim malesef hamile değilim ☹
Daha çok erken 8 gün varmış olsa bile çıkmaz ki

Çıkmaz ki bu aşamada ilaç içseniz zararı bile olmaz çünkü daha rahme yerleşme olmadı.. ben hamile olduğumu bilmden alveres içiyordum migrenden dolayı

kendinizi üzmeyin çok erken yapmışsınız. Fakat çok ümitlenmeyin de orta şekerli nabız gayet iyi :)umarım gönlünüze göre olan neyse o olur sağlıkla

Canım herkes kan testinde çıkmaz 8 gün kala demiş ama çıkıyor kanda.. Belki çıkmamış olabilir ama en fazla 2 gün daha bekleyin tekrar kan verin bu kez de çıkmazsa hamile olmadığınız kesindir..inşallah gönlünüze göre olur..

8 gün var zaten beklerim bisey olmaz

Parol zaten hamileyken de icilebilen bir ilac. Bunun icin endise edip kan tahlili vermenize gerek yok, 8 gun kala cikmamasi da normal
Ya işte merak ettim açıkçası bilmiyorum arkadaşım da 5 gün kala yapmış aynı benim gibi 0.1 çıkmış 5 gün sanra 50 olmuş 9 gün sorlnrada 289 olmuş işte klomen kullandım bn ondan mi bilmiyorum kasigim çok kötü ağrıyor Göğsüm de agriyo ama fazla değil meme uçlarım belirgin olmuş genelde yoktur belim olsun rahmimde batma var böyle ne bilim klomenden diye düşünüyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…