ince uzun olanı açık renk mi kullandıgınız ben küçük boy olandan nefret ettim inanılmaz yağlı pembe bronz bir renkti aldığım gibi kaldı öyle :/Ben fondoten olarak her zaman garnier bb kullanıyorum
Revlon marka aldım ama hiç beğenmedim
Cilt temizlemek içün acı badem sütü var babek markaydı yanlış hatırlamıyorsam. Hem uygun hem eski bi marka güzeldir. Kozmetik Ürünlerim hep flormar. İdare ediyor. Rimelim maybelline turuncu olanı.kızlar ben 22 yaşındayım ama 23 Olacağım inşallahbenim cildim biraz karma gibi yani bazen çok Yağlı Bazense kuru oluyor ve şuana kadar fondöten veya pudra konusunda genelde avon kullandım ama pek cildime iyi gelmedi sanırım o Yüzden sizden yardım istiyorum benim cildime benzer olanlar nasıl ve hangi ürünler kullanıyorsunuz paylaşılmasınız şimdiden teşekkürler hepinize
Evet İnce uzun olan diğeri berbat bişey aslında aynı duruyo ama çok farklıince uzun olanı açık renk mi kullandıgınız ben küçük boy olandan nefret ettim inanılmaz yağlı pembe bronz bir renkti aldığım gibi kaldı öyle :/
Süperrmiş o zaman insanlar nasıl begendıı yaa dıye düşünüyordum ıncesinin acık renk oldugunu farkettıgımde denemek ıstedım kı yorum cok yardımcı oldu. Bu kadar farklıysa denemeye degerr kesınlıkle.Evet İnce uzun olan diğeri berbat bişey aslında aynı duruyo ama çok farklı
Bende aldım çöpe attım
sana lr bitkisel ürünlerini önerebilirim isterseni üye olup çok güzel kaliteli ürünler kullanınkızlar ben 22 yaşındayım ama 23 Olacağım inşallahbenim cildim biraz karma gibi yani bazen çok Yağlı Bazense kuru oluyor ve şuana kadar fondöten veya pudra konusunda genelde avon kullandım ama pek cildime iyi gelmedi sanırım o Yüzden sizden yardım istiyorum benim cildime benzer olanlar nasıl ve hangi ürünler kullanıyorsunuz paylaşılmasınız şimdiden teşekkürler hepinize
Merhaba testerler kaç kullanımlık.Fıçalar da orijinal mi.Merhaba ben makeup for ever markasındayım ve elimde hd fondotene ait fondotenlerin testerları ve yeni UHD fondoten testerlarından var.İsteyenler için uygun fiyata satabilirim.Dilerseniz fırçalar içinde normal fiyatının altından satın alabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?