• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kozmetikte yardımcı olurmusunuz bana:-)

Dilasaa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
140
103
18
kızlar ben 22 yaşındayım ama 23 Olacağım inşallahbenim cildim biraz karma gibi yani bazen çok Yağlı Bazense kuru oluyor ve şuana kadar fondöten veya pudra konusunda genelde avon kullandım ama pek cildime iyi gelmedi sanırım o Yüzden sizden yardım istiyorum benim cildime benzer olanlar nasıl ve hangi ürünler kullanıyorsunuz paylaşılmasınız şimdiden teşekkürler hepinize:-)

Sana önerim dermokozmetik yada dogal ürünler kullan..cok pahalı bi ürün kulllanmana gerek yok.yaşın gereği sadece nemlendirmen yeterli..anti aging ürünlere bulaşma..la roche tollarainne jelini kullandım temizlemek için yüzümü..cok başarılı..benim cildimde karma...nemlendirici olarak nuxe kullanıyorum.senin yaşına uygun serileri var..ama pahalı bulursan ben senin yaşındayken yves rocher kullanıyodum..yaş skalalarına dikkat et..

Fondoten olarakta gene dermokozmetik mineralli ürünler tercih et..marka cok önemli deil ..içerik önemli

Ben fondoten olarak her zaman garnier bb kullanıyorum:KK68:
Revlon marka aldım ama hiç beğenmedim

Ben fondoten olarak her zaman garnier bb kullanıyorum:KK68:
Revlon marka aldım ama hiç beğenmedim
ince uzun olanı açık renk mi kullandıgınız ben küçük boy olandan nefret ettim inanılmaz yağlı pembe bronz bir renkti aldığım gibi kaldı öyle :/

avonun fondateni bence çok talihsiz bir seçim olmuş :/ alix avien terakota mucızevi pudra diyorum ben. Fondatene gerek bırakmayacak bir ürün sade ve yeterli ama daha pürüzsüz bir makyaj için maybeline affitone 24 fondatenini, baz olarak kryolanı tavsıye edebilirm.

kızlar ben 22 yaşındayım ama 23 Olacağım inşallahbenim cildim biraz karma gibi yani bazen çok Yağlı Bazense kuru oluyor ve şuana kadar fondöten veya pudra konusunda genelde avon kullandım ama pek cildime iyi gelmedi sanırım o Yüzden sizden yardım istiyorum benim cildime benzer olanlar nasıl ve hangi ürünler kullanıyorsunuz paylaşılmasınız şimdiden teşekkürler hepinize:-)
Cilt temizlemek içün acı badem sütü var babek markaydı yanlış hatırlamıyorsam. Hem uygun hem eski bi marka güzeldir. Kozmetik Ürünlerim hep flormar. İdare ediyor. Rimelim maybelline turuncu olanı.

Merhaba lr kozmetik ürünleri%100bitkisel ürünlerdirAyrıca alerji yapmaz aksine cildini besler fondoten pudra mascara kirpik serumu allik cok kisi tarafindan denenmis ve onay almis urunlerdir Ayrica bu urunlere uye olursan %40indirimli alabilirsin Detayli gorusmek isterseniz mesaj atmaniz yeterli

ince uzun olanı açık renk mi kullandıgınız ben küçük boy olandan nefret ettim inanılmaz yağlı pembe bronz bir renkti aldığım gibi kaldı öyle :/
Evet İnce uzun olan diğeri berbat bişey aslında aynı duruyo ama çok farklı
Bende aldım çöpe attım

merhaba, ben de 21 yaşındayım bu yaşlar cildi korumak için çok önemli olduğu için kullandığım ürünlere çok özen gösteriyorum, bence bir güzellik uzmanına cilt türünle ilgili danışmalısın, ben cildim için germaine de cappuccini pure expert kullanıyorum bir ispanyol markası fakat çok başarılı cildi çok güzel nemlendiriyor ve peeling ini de öneririm. Ama dediğim gibi güzellik uzmanına danışmalısın, ürünü nişantaşı değişim güzellikte bulabilirsin, oranın sahibi arzu hanım gayet tatlı bir kadın cilt konusunda çok yardımcı oluyor ve doğru ürün kullanman için yönlendiriyor önce testerla cildinde deneme yapıyor tavsiye ederim

Evet İnce uzun olan diğeri berbat bişey aslında aynı duruyo ama çok farklı
Bende aldım çöpe attım
Süperrmiş o zaman insanlar nasıl begendıı yaa dıye düşünüyordum ıncesinin acık renk oldugunu farkettıgımde denemek ıstedım kı yorum cok yardımcı oldu. Bu kadar farklıysa denemeye degerr kesınlıkle.

Ben de tam cilt türünü doğru öğrenmenle alakalı bir yazı yazacaktım ama N nazlidiyorki benden önce davranmış. Belki cildin kurudur ama yanlış krem kullanımından kaynaklı yağlanma olmuş olabilir.belki de gerçekten yağlıdır ama tonik, sabun, soğuk hava gibi etkenler cildini kurutmuş olabilir. demek istediğim cilt analizi yaptırabileceğin bir güzellik uzmanına gidebilirsin.bazı eczaneler ya da kozmetik marketler cilt analiz günü belirliyor.onları takip edebilirsin. ya da oriflame de cilt analiz bantları var onlar da yardımcı oluyor.

Canım bende hem avon hem oriflame danışmanlığı yapıyorum ama avonun değil de oriflame'nin fondotenlerini öneririm cilt türlerine göre ayrı ayrı üretiliyor zaten ben severek kullanıyorum. Ama onun dışında bb kremler çok daha iyi oluyor özellikle Garnier'in :)

sana lr bitkisel ürünlerini önerebilirim isterseni üye olup çok güzel kaliteli ürünler kullanın

jane iredale kesinlikle bb krem ya da sıkıştırılmış bir fondoteni var.Hem cildine zarar vermeyecektir ama biraz pahalı.Olsun değer bence.Türkiyedeki kanser vakfı onaylı tek marka !

Merhaba ben makeup for ever markasındayım ve elimde hd fondotene ait fondotenlerin testerları ve yeni UHD fondoten testerlarından var.İsteyenler için uygun fiyata satabilirim.Dilerseniz fırçalar içinde normal fiyatının altından satın alabilirsiniz.

Merhaba ben makeup for ever markasındayım ve elimde hd fondotene ait fondotenlerin testerları ve yeni UHD fondoten testerlarından var.İsteyenler için uygun fiyata satabilirim.Dilerseniz fırçalar içinde normal fiyatının altından satın alabilirsiniz.
Merhaba testerler kaç kullanımlık.Fıçalar da orijinal mi.

Back