- 27 Mayıs 2014
- 97
- 42
-
- Konu Sahibi emiliwatson
Mac studio fix fluid veya estee lauder double wear kapatıcılığı cok yüksek olan fondötenler. Ve cok kalıcılar. Ben fondötenin üzerine asla pudra uygulamam, cok kötü bir görüntü oluşturuyor bence. Kek gibi suratla geziyor bazı kızlar komik duruyor :)Birde kapatıcılığı yüksek bir fondöten öneriniz varmı? Fondöten üzerine transparan pudra uygularmısınız günlük rutinde? Birde makyaj çıakrıcı sular ki göz için olanlar çok acıtıyor gözümü benim siz ne kullanıyosunuz
nemlendirici krem önerisimi istiyorsunuzBb krem haricinde önerceğiniz başka ürün varmımakyaj yapmadan çıkamıyorum ben yaa. arkadaşlarımdan krem önerileri alıyorum ama cildim hassas olunca korkuyorum. var mı bitkisel olarak önerceğiniz krem. cevaplarınızı bekliyorum kızlar
transparan pudra uyguluyorum T bölgesinde yağlanma olmasın diye. makyaj temizleme için de yüze ayrı göze ayrı kullanıyorum canım. yüz için garnier in kusursuz makyaj temizleme suyu gerçekten başarılı. Göz için de Loreal çift fazlı makyaj temizleyici. diğerleri bende de yanma yaptı ama bu yapmadı. bide pamuga çok fazla dökme pamuk çok sulu olursa o zaman göz içine kaçarBirde kapatıcılığı yüksek bir fondöten öneriniz varmı? Fondöten üzerine transparan pudra uygularmısınız günlük rutinde? Birde makyaj çıakrıcı sular ki göz için olanlar çok acıtıyor gözümü benim siz ne kullanıyosunuz
cildim karma ... nemlendiricisi kuvvetli bir krem istiyorum. birde güneş lekelerim var. o kadar çok ürün önerisi geldi ki nasıl güvencem bilmiyorum. var mı kullandığınız bir ürün yardımcı olur musunuz ?nemlendirici krem önerisimi istiyorsunuz
Evet topicrem marka eczanelerde satılıyor nemlendirici olarak yoğun istiyorsanız herne marka olursa olsun rich serisini alın. Topicreme gözünüz kapalı güvenin. Biraz belki pahalı gelebilir ama normal nemlendiriciler 50 mlken topicrem 75 ml. İnternetten bi araştırın derim:)cildim karma ... nemlendiricisi kuvvetli bir krem istiyorum. birde güneş lekelerim var. o kadar çok ürün önerisi geldi ki nasıl güvencem bilmiyorum. var mı kullandığınız bir ürün yardımcı olur musunuz ?
Canım ben fondoten üzerine mutlaka pudra uygularım fondoten bazen akabiliyor o yüzden pudrayla daha iyi sabitleyebilirsin yüzümde sivilce kızarıklık varsa fondoten bb krem ve pudrayı üst üste uygularım böylelikle yüz daha güzel gözüküyor benim pudramın markası neutrogena fondotenim loreal parisBirde kapatıcılığı yüksek bir fondöten öneriniz varmı? Fondöten üzerine transparan pudra uygularmısınız günlük rutinde? Birde makyaj çıakrıcı sular ki göz için olanlar çok acıtıyor gözümü benim siz ne kullanıyosunuz
Canım pohli ve ideal diye kremler var fiyatlarıda çok uygun benim bulunduğum yerde çok satılıyor hata akrabalarımın çoğu izmirden istanbuldan gelince alıyorlar benimde çok çillerim var güneştede azıyorlar tabi ben bir ay bu iki kremi karıştırıp uyguladım geçtiler güneş lekelerimide geçirdi bu kremler suriyeden geliyorArkadaşlar güneş lekelerim artık çil lekelerine döndü...önerebileceğiniz bir krem yok mu. lütfen yardımcı olun. artık güvenmek istiyorum. sadece lekelerde açılma oluyor. her yaz ben bu ciltle uğraşıyorum. önerebileceğiniz bir krem varsa yazı kızlarr