kızlar kozmetikte ürün seçimleriniz nasıl

emiliwatson

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
97
42
Birde kapatıcılığı yüksek bir fondöten öneriniz varmı? Fondöten üzerine transparan pudra uygularmısınız günlük rutinde? Birde makyaj çıakrıcı sular ki göz için olanlar çok acıtıyor gözümü benim siz ne kullanıyosunuz

fondöten üzerine değil de günlük olarak pudra kullanıyorum çünkü bb krem fondöten gibi şeyler sürünce sanki gözeneklerim kapanmış gibi hissediyorum makyaj temizleme ürünlerini hiç kullanmadım bir kimyasal daha bana göre :)

Mac studio fix fluid veya estee lauder double wear kapatıcılığı cok yüksek olan fondötenler. Ve cok kalıcılar. Ben fondötenin üzerine asla pudra uygulamam, cok kötü bir görüntü oluşturuyor bence. Kek gibi suratla geziyor bazı kızlar komik duruyor :)
Zaten mat suratlar hoş durmuyor. Dizilerde,filmlerde dikkat ederseniz oyuncuların fondötenleri hep ışıltılı,sağlıklı dururlar. Makyajımı Garnier'in makyaj temizleme suyu ile siliyorum sonrada yüz yıkama jeliyle yıkıyorum genelde. Waterproof rimel sürdüğümde ise ona özel waterproof temizleyici ile temizliyorum sonrada yıkıyorum yüzümü.

fondöteni cilt tipinize göre seçmeniz gerekli kurumu yağlımı? eğer kuru bir cildiniz varsa pudra sürmek bence kötü bir seçim olur. göz makyajımı çıkarmada ben 3 ürün denedim. en iyisi garnierin çift fazlı temizleme suyuydu. deneyin çok beğeneceksiniz. göz makyajımı önce bunla temizleyip ardından topicrem temizleme jeli ile temizleyip ardından yine garnierin toniği ile temizliyorum. miss:)

Bb krem haricinde önerceğiniz başka ürün varmı makyaj yapmadan çıkamıyorum ben yaa. arkadaşlarımdan krem önerileri alıyorum ama cildim hassas olunca korkuyorum. var mı bitkisel olarak önerceğiniz krem. cevaplarınızı bekliyorum kızlar

nemlendirici krem önerisimi istiyorsunuz

transparan pudra uyguluyorum T bölgesinde yağlanma olmasın diye. makyaj temizleme için de yüze ayrı göze ayrı kullanıyorum canım. yüz için garnier in kusursuz makyaj temizleme suyu gerçekten başarılı. Göz için de Loreal çift fazlı makyaj temizleyici. diğerleri bende de yanma yaptı ama bu yapmadı. bide pamuga çok fazla dökme pamuk çok sulu olursa o zaman göz içine kaçar

nemlendirici krem önerisimi istiyorsunuz
cildim karma ... nemlendiricisi kuvvetli bir krem istiyorum. birde güneş lekelerim var. o kadar çok ürün önerisi geldi ki nasıl güvencem bilmiyorum. var mı kullandığınız bir ürün yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar güneş lekelerim artık çil lekelerine döndü... önerebileceğiniz bir krem yok mu. lütfen yardımcı olun. artık güvenmek istiyorum. sadece lekelerde açılma oluyor. her yaz ben bu ciltle uğraşıyorum. önerebileceğiniz bir krem varsa yazı kızlarr

Evet topicrem marka eczanelerde satılıyor nemlendirici olarak yoğun istiyorsanız herne marka olursa olsun rich serisini alın. Topicreme gözünüz kapalı güvenin. Biraz belki pahalı gelebilir ama normal nemlendiriciler 50 mlken topicrem 75 ml. İnternetten bi araştırın derim:)

Canım ben fondoten üzerine mutlaka pudra uygularım fondoten bazen akabiliyor o yüzden pudrayla daha iyi sabitleyebilirsin yüzümde sivilce kızarıklık varsa fondoten bb krem ve pudrayı üst üste uygularım böylelikle yüz daha güzel gözüküyor benim pudramın markası neutrogena fondotenim loreal paris

Canım pohli ve ideal diye kremler var fiyatlarıda çok uygun benim bulunduğum yerde çok satılıyor hata akrabalarımın çoğu izmirden istanbuldan gelince alıyorlar benimde çok çillerim var güneştede azıyorlar tabi ben bir ay bu iki kremi karıştırıp uyguladım geçtiler güneş lekelerimide geçirdi bu kremler suriyeden geliyor

Git markalar dene,ve bır gun geçir fontoten le,başka türlü asla bulamazsın,bızzat deneyerek,bana bır uzman sen bütün yüzüne sürme kapatıcı sür renk eliyle dedi,sonra bır gözaltı allık rımel,bır guzel olduki,fontotene boşun para verıyomuşum,gözaltı kapsayıcı olarak değil aydınlatıcı kullanıyorum ,süper görüntü oluyor,transparan mıneral pudra kullanıyorum,sephora,aydınlatıcı göz altı shısedo tavsıyem,ama Mac ve ysl kullanıyorum bitsin bende shısedo alıcm,fontoten shısedo ve ysl,rımel ysl ve Mac,göz temiLeme Mac mor Şişe tek geçerim Pahalı,ama bı ay body shop deneyeceğim,allık ysl,

Cruelty free olsun bacım alacağınız ürünler.Yani hayvanlar üzerinde denenmesin :)Kryolan'ın kapatıcılığı iyi diyorlar ama ben denemedim.Makyaj temizleme suyu otacı kullanıyorum göz yakmıyor.

fonfoteni kışın kullanıyorum daha çok benim fondötenim uzun aramalar denemelerden sonra karar kıldığım mac marka. orda kapatıcısı yoğun olanlarda vardı. ben daha doğal ve hafif, ciltte kalın bir tabaka gibi durmayan türden istedim. pudra olarak da 24 saat dayanıklı olan maybelline markası var ondan aldım. göz makyajını en güzel çıkaran ürün bence neutrogena mor olanı. hem diğer markalara göre daha uygun fiyat bakımından hemde suya dayanıklı makyajı dahi güzelcene çıkarıyor.. denemelisin. çok acı oluyorsa köpük gibi olan makyaj çıkarma suları kullana bilirsin. garnierin ki güzeldir göz cilt makyajında kullanılıyor. yine neutrogena nın var mor olandan köpik şeklinde olanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…