• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar koyu kestane(doğal)saçın üstüne açık kumral yaptırdım bi sorum var bakarmısınz

Kelebk

pembe hayat
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
480
1
96
Diğer
Kızlar doğal saç rengim koyu kestane uçlarında sarı balyaj var.Dipler çok göze batıyor diye açık kumral olsun istedim.Kuaföre gittim küllü açık kumrala boyadı karamel gibi oldu.Sizce açıcı kullansam nasıl olur sarıda değil koyu olsunda istemyorum açık kumralı nasıl elde edebilirim?opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
resim koysaydında baksaydık keşke be canım istersen bir foto koyda ona göre yorum yapılsın yoksa netye gre diyecezki diyeceklerimizi

açiciyla acilan saç ölüyor ne yikaninca kurumak biliyor ne fönsüz güzel görünüyor kullanimi çok zor.

Kızlar doğal saç rengim koyu kestane uçlarında sarı balyaj var.Dipler çok göze batıyor diye açık kumral olsun istedim.Kuaföre gittim küllü açık kumrala boyadı karamel gibi oldu.Sizce açıcı kullansam nasıl olur sarıda değil koyu olsunda istemyorum açık kumralı nasıl elde edebilirim?opuyorumnanaktan

Saçın koyu ton olduğundan, ancak o kadar açılmış olabilir..
Bence açıcı olayına hiç girme..bu rengini bile arar duruma gelirsin..
Açıcı ile saçını açan kaç kişi memnun?

koleston boyanın küllülerini kullan memmun kalırsın ancak bir boyama ile değil 4 veya 5 boyamada rengi bulursun

Saçın koyu ton olduğundan, ancak o kadar açılmış olabilir..
Bence açıcı olayına hiç girme..bu rengini bile arar duruma gelirsin..
Açıcı ile saçını açan kaç kişi memnun?

evet bukadar açldı işte.pki emn degldim bnde korkuyodum biraz teşekürler:asigim:

yani hiç açmadan 4 5 kez aynı rengi yapa yapa olur diyosun :( peki teşekrler

ben küllü sarılarını kullanıyorum
küllü açık kumral boyayan arkadaşlarım var dediğim gibi adım adım saç açılıyor zaten koleston boyalar içersinde açma gücü yüksek bir boyadır istediğin rengi bu boyada elde edersin.
(saç yapısıda önemli tabi)

Back