• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar konuma bakarmisiniz klomen kulananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Limonlu Su

"Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı."
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
9.887
21.478
278
Kızlar ben gene bisiler soracam kafama takılan şuan o kadar üzgünüm ki biraz olsun belki icim rahatlar şimdi ben adetin 5. günü klomene başladım
11. gün 3 yumurta oluştu 12 12 13 mm büyüklüğünde
13. gün tekrar gittim yani bugün 16 ve 18 olmuş yarın gel iğne vuralim dedi eşime görev cıktı yarından itibaren pazartesi gününe kadar yok salı günü adetin 16 günü oluyor sizce o zaman iğne vurulur mu yarın doktora soracam da yine de kafama takıldı teşekkürler

Screenshot_20200925-235438_My Calendar.webp

O zamana kadar muhtemelen yumurtlama kendiliğinden gerçekleşebilir vurmazsanız.

Tabi pazartesi gidin yumurtlama olmadıysa iğneyi öyle vurursunuz. Yarın doktorunuza sorun tabi.
Peki teşekkür ederim çok uzuldum yaa ne zamandır görev çıkmıyordu ise gidip geliyordu o yüzden kafam çok rahattı şimdi boule olunca açıkçası hayal kırıklığı yaşadım demek nasip değilmiş bu ayda

Peki teşekkür ederim çok uzuldum yaa ne zamandır görev çıkmıyordu ise gidip geliyordu o yüzden kafam çok rahattı şimdi boule olunca açıkçası hayal kırıklığı yaşadım demek nasip değilmiş bu ayda
Belki yarın gidince geceye yapın derler 12 1 gibi o zaman da pazartesi öğlen gibi ilişki yazabilirler. Pazartesi sabah dönmüş olursa denk gelir.

Belki yarın gidince geceye yapın derler 12 1 gibi o zaman da pazartesi öğlen gibi ilişki yazabilirler. Pazartesi sabah dönmüş olursa denk gelir.
Malesef dönüş salı günü galiba bi daha ki aya kismet

Malesef dönüş salı günü galiba bi daha ki aya kismet
Yarın iğne vurulmazsa belki geç yumurtlarsınız kontrolde olun yine siz yumurtalar boşa gitmesin. Gitmeden değerlendirin rahimde sperm bulunsun öncesinde de.

Yarın iğne vurulmazsa belki geç yumurtlarsınız kontrolde olun yine siz yumurtalar boşa gitmesin. Gitmeden değerlendirin rahimde sperm bulunsun öncesinde de.
Doktorla görüştüm pazartesi kontrole gidecem değerlendiremedik çünkü eşim sabah 5te göreve gitti öyle oluncada zaten görevden gelmişti yorgundu 😒

Tabi pazartesi gidin yumurtlama olmadıysa iğneyi öyle vurursunuz. Yarın doktorunuza sorun tabi.
Ben bugün gittim yumurtalar çatlamamış biri 24 diğeri 21 mm olmuş iğne oldum eşimde bugün ve yarın evde inşallah tutar

Back
X