- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Limonlu Su
-
Inşallah o zaman pazartesi günü kontrole mı gitmeliyimO zamana kadar muhtemelen yumurtlama kendiliğinden gerçekleşebilir vurmazsanız.
Tabi pazartesi gidin yumurtlama olmadıysa iğneyi öyle vurursunuz. Yarın doktorunuza sorun tabi.Inşallah o zaman pazartesi günü kontrole mı gitmeliyim
Peki teşekkür ederim çok uzuldum yaa ne zamandır görev çıkmıyordu ise gidip geliyordu o yüzden kafam çok rahattı şimdi boule olunca açıkçası hayal kırıklığı yaşadım demek nasip değilmiş bu aydaTabi pazartesi gidin yumurtlama olmadıysa iğneyi öyle vurursunuz. Yarın doktorunuza sorun tabi.
Belki yarın gidince geceye yapın derler 12 1 gibi o zaman da pazartesi öğlen gibi ilişki yazabilirler. Pazartesi sabah dönmüş olursa denk gelir.Peki teşekkür ederim çok uzuldum yaa ne zamandır görev çıkmıyordu ise gidip geliyordu o yüzden kafam çok rahattı şimdi boule olunca açıkçası hayal kırıklığı yaşadım demek nasip değilmiş bu ayda
Malesef dönüş salı günü galiba bi daha ki aya kismetBelki yarın gidince geceye yapın derler 12 1 gibi o zaman da pazartesi öğlen gibi ilişki yazabilirler. Pazartesi sabah dönmüş olursa denk gelir.
Yarın iğne vurulmazsa belki geç yumurtlarsınız kontrolde olun yine siz yumurtalar boşa gitmesin. Gitmeden değerlendirin rahimde sperm bulunsun öncesinde de.Malesef dönüş salı günü galiba bi daha ki aya kismet
Doktorla görüştüm pazartesi kontrole gidecem değerlendiremedik çünkü eşim sabah 5te göreve gitti öyle oluncada zaten görevden gelmişti yorgunduYarın iğne vurulmazsa belki geç yumurtlarsınız kontrolde olun yine siz yumurtalar boşa gitmesin. Gitmeden değerlendirin rahimde sperm bulunsun öncesinde de.
Bozma moral inşallah denk gelir.Doktorla görüştüm pazartesi kontrole gidecem değerlendiremedik çünkü eşim sabah 5te göreve gitti öyle oluncada zaten görevden gelmişti yorgundu
InşallahBozma moral inşallah denk gelir.
Ben bugün gittim yumurtalar çatlamamış biri 24 diğeri 21 mm olmuş iğne oldum eşimde bugün ve yarın evde inşallah tutarTabi pazartesi gidin yumurtlama olmadıysa iğneyi öyle vurursunuz. Yarın doktorunuza sorun tabi.
Hadi inşallahBen bugün gittim yumurtalar çatlamamış biri 24 diğeri 21 mm olmuş iğne oldum eşimde bugün ve yarın evde inşallah tutar
Allah razı olsun bende mutlu oldumHadi inşallahÇok sevindim gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?