kizlar konu saglikla ilgili bi bakarmisiniz

huzurunevindekihuzursuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
377
40
118
gunaydin kizlar benim hamilelik suphem vardi kan tahlili ve idrar tahlili yaptirdim idrarda lokosit ++++ cikti kanda hgb de 12.4 cikti idrar yolu enfeksiyonu var ddi saglik ocagi doktoru bide kanaman varmi var gibi gorunuyo ddi cok korkuttu beni ayni seyi yasayan yada bilgisi olan varmi arkadaslar lutfen yardim edin bana bu arada uc haftalik hamileymisim bu arada

Son düzenleme:

Bütün bunları neden doktora sormadınız. Regl olacaksanız idrarda kanama cıkması muhtemel

Bende endokardit denilen bir hastalıkla uğraştım 2004 senesinde 3 ay hastanede tedavi gördüm ,idrar yolları enfeksiyonu ilerledi mi çok kötü arkadaşım sağlık ocağındaki doktorların tedavisiyle geçecek birşey değil ...bence sen iyi bir hastanede enfeksiyon doktoruna git o tahlilleri yapar ve en iyi tedavi yöntemini onlar uygular sakın ihmal etme ...ateş ,bulantı ,kusma ,halsizlik vs gibi sorunlar var mı?

Bütün bunları neden doktora sormadınız. Regl olacaksanız idrarda kanama cıkması muhtemel
saglik ocagindaki doktor kadin doguma gitmeniz lazim yanlis yonlendirmek istemiyorum ddi cok bise soramadim ama kanda gebelik cikti zaten regl olma durumum yok kadin dogum doktorumu aradim cok yogunmus hbr bekliyorum bi ayarlama yapabilirse gdcem ama iste o arada icim icimi yiyo

cnm bunlarin bi tek halsizlik kismivar ama oda hamilelikten kaynakli die dusunuyorum

hayırlı olsun bebeğiniz...

öncelikle geçmiş olsun. ben de hamileliğimin 7. haftasında yaşadım aynı sorunu. dr ilaç verdi ama ben kullanmadım ilk etapta. hatta benim idrarımla birlikte kan da gelmişti. düşük bile yapıyor olduğumu düşündüm.
en güzel çözüm bol bol su iç. ve bacaklarının arasına sıcak su torbası koyup dinlen. sende kan yoksa daha da hafiftir. ben 2 günde bu şekilde ilaçsız atlattım.

cvabin icin tesekur ederim cnm bende deli gibi su iciyorum simdi ama vajinamda hafif yanmada hissediyorum simdi bide senin enfeksiyonun kac cikmisti hatirliyomusin cnm

bence hiç için içini yemesin canımm.sonuçta kimse kadın doğumcu değil ki kadım doğumcalar arasında bile bazen hatalı teşhisler oluyor.kötü düşünmemeye çalış

bence hiç için içini yemesin canımm.sonuçta kimse kadın doğumcu değil ki kadım doğumcalar arasında bile bazen hatalı teşhisler oluyor.kötü düşünmemeye çalış

evet cnm ole ama yazik gunah bi can icimde uzuluyorum gerci daha cok kucuk ama cocuga zarari olurmu die uzuluyorum allah korusun dusuktende cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…