• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar konsolum hakkında bi fikir verin lütfen...

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
$261220121576.webpkızlar bu resim benim konsolumun resmi. 3.5 sene önce almıştım o zamanlar şimdiki gibi pek modern olanlar yoktu..böyle sabitti aynalar konsola...
ama şimdiki konsollar çok hoşuma gidiyor ve aynasının sabit olması odamı çok daraltıyor...
çünkü aynayı konsola sabitlemek için baya bir mekanizma kullanılmış ve çok kaba durduğu için duvara yaslayamıyorum...en az 6 veya 7 santim öne doğru duruyor...eğer ayna olmasa duvara sıfır yaslarım böylelikle koltuğumun kolu arkada durmaktan kurtulur...
şimdi size sorum şu;
aynayı çıkarsam mekanizmasını sökerek...sonra o aynanın dibinden suntayı kestirsem ve aynayı sadece oval hale getirsem duvara assam nasıl olur sizce...
yeni bir aynada alabilrim ama yazık değilmi acıdım şimdi aynam varken neden alayım,..
böyle bişey düşündük eşimle...sizce nasıl olur....aynen aynanın oval hali, sunta arkasında yapışlı olacak yine ama aynaya sıfır olarak kesileceğinden arkasından görünmeyecek...
sizcede mantıklı ise fikirlerinizi yazarmısınız...heveslendim baya :) evimle uğraşmayı seviyorum :)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 589002 kızlar bu resim benim konsolumun resmi. 3.5 sene önce almıştım o zamanlar şimdiki gibi pek modern olanlar yoktu..böyle sabitti aynalar konsola...
ama şimdiki konsollar çok hoşuma gidiyor ve aynasının sabit olması odamı çok daraltıyor...
çünkü aynayı konsola sabitlemek için baya bir mekanizma kullanılmış ve çok kaba durduğu için duvara yaslayamıyorum...en az 6 veya 7 santim öne doğru duruyor...eğer ayna olmasa duvara sıfır yaslarım böylelikle koltuğumun kolu arkada durmaktan kurtulur...
şimdi size sorum şu;
aynayı çıkarsam mekanizmasını sökerek...sonra o aynanın dibinden suntayı kestirsem ve aynayı sadece oval hale getirsem duvara assam nasıl olur sizce...
yeni bir aynada alabilrim ama yazık değilmi acıdım şimdi aynam varken neden alayım,..
böyle bişey düşündük eşimle...sizce nasıl olur....aynen aynanın oval hali, sunta arkasında yapışlı olacak yine ama aynaya sıfır olarak kesileceğinden arkasından görünmeyecek...
sizcede mantıklı ise fikirlerinizi yazarmısınız...heveslendim baya :) evimle uğraşmayı seviyorum :)

Canim ben anlamadim.hem aynayi duvara asayim demissin hemde sunta arkada gorunmeyecek demissin.benim konsolunda aynasini sokelim diyorum.arkasinda uzun bir tahta var.bunuda dipten kestireyim diyorum.sende de uzun tahta varsa bunu kestir aynayi duvara as tamam iste.

Canim ben anlamadim.hem aynayi duvara asayim demissin hemde sunta arkada gorunmeyecek demissin.benim konsolunda aynasini sokelim diyorum.arkasinda uzun bir tahta var.bunuda dipten kestireyim diyorum.sende de uzun tahta varsa bunu kestir aynayi duvara as tamam iste.

kadiscim bende onu kastettim zaten ama pek anlatamadım sanırım...:)
şimdi benim konsol resimde görüldüğü gibi aynası dikdörtgen bir suntanın üzerine yapıştırılmış ve konsolun arkasına sabitlenmiş...
ve bu sabitleme mekanizması yüzünden duvara sıfır yaslayamıyorum konsolumu...
o yüzden aynalı olan suntayı söküp çıkarayım ordan, sonra suntayı aynanın dibinden kestireyim ve aynen ayna gibi oval şekilde ortaya çıksın arkasına da duvara asma yeri taktırıp duvara asayım diyorum...böylelikle konsolum duvara sıfır yaslanır ve aynam da devasa büyüklüğünden kurtulmuş ve duvar aynası gibi olmuş olur diyorum...sence olmazmı? nedersin...
hani yeni çıkan kondolların aynaları hep duvara asılıyor ya, onun gibi diyorum..ben evlenirken bunlar vardı mecbur böyle aldık, aslında ben rahatsız değilim hoşuma gidiyor konsolum ama evim çok dar olduğundan konsolu duvara yaslamak açısından böyle karar verdim...
eşim ben keserim diyor, sunta kesmek için dekupaj testeresi lazımmış, bugün sordum 25 liraya satılıyor tekzende...eşimin elinden gelir böyle işler...ona kestireyim diyorum...sonra kesilen parçalardan çıkan kenar bantını da söküp kesilen yere ütü ve yapıştırıcıyla yapıştırıcaz...
babam bu işlerin uzmanı ona da telefon edip sordum, gyet güzel olur dedi anlattı tek tek...testereyi alıp kesicez...sence nasıl olur...komik olmaz dimi?

aynanın etrafından 2cmlik mobilyadan bırakırsanız güzel olur.yani direkt aynayı asmayın çerçeveli gibi olursa güzel olur.denemeye değer.

canım olur tabiki neden olmasın bence de daha şık olur
bende aynayı çıkartıp o tahtaları dipten kestrip
konsol üstünde ki duvara tv asmak :ssz:

Eki Görüntüle 589002 kızlar bu resim benim konsolumun resmi. 3.5 sene önce almıştım o zamanlar şimdiki gibi pek modern olanlar yoktu..böyle sabitti aynalar konsola...
şimdi size sorum şu;

bu aynayı at.daha farklı altın yaldızlı yuvarlak daha yukarda duran bir ayna al süper olur.konsol gercekten guzel.

bu aynayı at.daha farklı altın yaldızlı yuvarlak daha yukarda duran bir ayna al süper olur.konsol gercekten guzel.

canım çok teşekkür ederim yorumun için ama ben elimde olan bişeyi sırf beğenmezlik olarak atıp yenisini almam....hem yazık hem günah...israfa girer bu...elimde ayna varken neden yenisini alayım...ben elimdeki imkanlarla değişiklik yapmak istiyorum...yinede teşekkür ederim...

canım olur tabiki neden olmasın bence de daha şık olur
bende aynayı çıkartıp o tahtaları dipten kestrip
konsol üstünde ki duvara tv asmak :ssz:

aaa kadiscim nekadar mantıklı düşünmüşsün hemde çok güzel yakışır tv konsol üzerine...yapınca resmini koyacaksın bak döverim seni ona göre :)

aynanın etrafından 2cmlik mobilyadan bırakırsanız güzel olur.yani direkt aynayı asmayın çerçeveli gibi olursa güzel olur.denemeye değer.

çok haklısın canım bizde öyle düşünmüştük zaten, ama belki keserken kaçırma olur eğri olur diye vazgeçmiştik...dediğin gibi çerçeveli olur daha güzel olur....
bakalım eşim becerebilirse kesicek, buraya resim eklerim kesilmiş halini umarım elimize yüzümüze bulaştırmayız :):6::6:

Bencede aynanın mobilyasından en az 2-3 cm bırakarak kestir canım bence boş cam şık durmaz...benım konsolumda da ayna bitişikti konsola ben bu evimde çıkartıp yemek masasının olduğu kısma astırdım...konsolun üzerınede tv yi astırdım duvara....yanı illa aynayı konsolun üzerınde kullanma şartıda yok farklılıklar yapabilirisn..fikir sadece...insanın elindekılerı değerlendırmesı çok daha akıllıca ve zevkli bir iş gelıyor bana

Bencede aynanın mobilyasından en az 2-3 cm bırakarak kestir canım bence boş cam şık durmaz...benım konsolumda da ayna bitişikti konsola ben bu evimde çıkartıp yemek masasının olduğu kısma astırdım...konsolun üzerınede tv yi astırdım duvara....yanı illa aynayı konsolun üzerınde kullanma şartıda yok farklılıklar yapabilirisn..fikir sadece...insanın elindekılerı değerlendırmesı çok daha akıllıca ve zevkli bir iş gelıyor bana

çok sağol canım yorumun için...
başka bir duvara asmayı bende isterim ama salonum okadar dar ki, sadece konsolun üzerinde asacak yer var, diğer taraflar kanepe ve gümüşlüklerle kaplı...lojmanda olduğumuz için şimdilik yine konsol üzerine asayım ama ilerde nasipse taşınınca (inşallah) farklı bi duvara asmayı bende çok istiyorum...bende konsol üzerine tv koymayı çok mantıklı buluyorum...tv için çok uygun biyer bencede...hem konsol değerlenmiş işe yaramış olur hemde şık bi görüntü olur diye düşünüyorum....

canım hülyanın yeni gelin evi diye bi başlıkta salonda aynası seninki gibi oval ve kanarları taşlı bi bak istersen o şekilde kestirip silikon tabancasıyla taşlar yapıştırabilirsin hoş olur bence...

canım hülyanın yeni gelin evi diye bi başlıkta salonda aynası seninki gibi oval ve kanarları taşlı bi bak istersen o şekilde kestirip silikon tabancasıyla taşlar yapıştırabilirsin hoş olur bence...

taşlı şeyleri pek sevmiyorum canım yaa, birde diğer mobilyalara uyumlu olsun klasik olsun istiyorum...

harika düşünmüşsün aynana cercevede yaptırabilirsin havalı durur şimdiden güle güle kullan cnm ... <3

Back
X