18 haftalik hamileyim ilk defa hareketlerini hissediyorum galiba hissediyorum ama anlayamiyorum yani ilk hareketler bukadar belirgin ve sert olurmu yani eski sezaryen cizgimin uzerinde boyle vur cek seklinde bisey hissediyorum keskin ama dayanilmayacak deyil saniyelik oluyor geciyor yan yatinca oluyor ama korkuyorum acaba bunlar hareketlerimi yoksa sacma gelebilir ama kese kendini atmayami calisiyor bir kurtajim var onceki gebeligim de kayip yasadim korkuyorum fikriniz ve tecrubelerinizi bekliyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar komik gelebilir ama size bir soru
- Konu Sahibi Meriy1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ekim 2023
- 1.300
- 955
- 43
Kese kendini atmaya mı çalışıyor sabah aç karnına bı uzan sırt üzeri elini karnına koyup biraz dürt bakalım ben öyle yapardım kipirdanirdi hafif hafif, ama öyle o haftalarda belirgin tekmeler zor kas segirmesi falandır bence çok güçlü hissediyorsan, ilk gebelikten sonra insanlar yalanci segirme hissederler, dört sene geçti üzerinden sanki hamile gibi segirme hissederdim tekme hissederdim, şimdi 11+2haftayim acayip tekmeler hissediyorum sanki 20.haftayi geçtim, tabii öyle bı durum yok, biyolojik bir şeymis kadınlar bu yalancı kipirtilari hissedermis, kese falan kendini atmıyor o ne demek öyle bebeğin gayet iyi
- 27 Ekim 2023
- 1.300
- 955
- 43
- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Onceki kayibimdan biliyorum doktorum soylemisdi kese kendini atmaya calisiyor diye sonucda kurtaj olmusdum oyuzden korkdum ama bu yalanci falan deyil gayet sert hissediyorum yani sanki sezaryen cizgimin uzerinde net sekildeKese kendini atmaya mı çalışıyor sabah aç karnına bı uzan sırt üzeri elini karnına koyup biraz dürt bakalım ben öyle yapardım kipirdanirdi hafif hafif, ama öyle o haftalarda belirgin tekmeler zor kas segirmesi falandır bence çok güçlü hissediyorsan, ilk gebelikten sonra insanlar yalanci segirme hissederler, dört sene geçti üzerinden sanki hamile gibi segirme hissederdim tekme hissederdim, şimdi 11+2haftayim acayip tekmeler hissediyorum sanki 20.haftayi geçtim, tabii öyle bı durum yok, biyolojik bir şeymis kadınlar bu yalancı kipirtilari hissedermis, kese falan kendini atmıyor o ne demek öyle bebeğin gayet iyi
Zaten dusuk tehlikem vardi onceki gebeligim de kurtajla sonuclandigi icin korkum var ama suan yine hissediyorum zaten bu sertlikde hissetmem yan yatinca ve islak kek yemisdim evet baya hosuma gitmisdi sonra yan yattim ama boyle bir his yok bukadar net olmasi bu haftada korkuttu beniBiraz çikolata veya şeker yeyip uzanin
Hareketlenme olursa muhtemelen bebek hareket ediyordur
Korkunuzu anlıyorum ama neden kese kendini atmaya calissin ?
- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Zaten dusuk tehlikem vardi onceki gebeligim de kurtajla sonuclandigi icin korkum var ama suan yine hissediyorum zaten bu sertlikde hissetmem yan yatinca ve islak kek yemisdim evet baya hosuma gitmisdi sonra yan yattim ama boyle bir his yok bukadar net olmasi bu haftada korkuttu beni cok
Ben bir kez düşük yaptım sonrasında 34 haftalık gebeliğimde ağrım olsa bebekleri hissetmesem veya en ufak şeyde acile koşuyordum o yüzden çok iyi anlıyorum ama asla kesede sorun yoktur bebeğiniz hareketli olabilir hamileliğin tadını çıkartın riskiniz yoksa kötü düşünmemeye calisin gerçekten ozluyor insan insallah bisey olmaz
ya inaki su dusuk korkusu yuzunden hamileligimin tadini cikaramadim ama gercekdende cok mutluluk verici bir hisBahsettiğim şey tıbben geçerli bı durum bebeği hissedebilirsin ama hafif kipirtilari, öyle vurma bu haftalarda çok şiddetli olmaz, yine de bebginin kipirtisi say keyfini çıkar düşüncesi bile güzel geliyor insana bı rahatlatıyor
insallah canim dusuk tehlikem vardi gecen gittigimde artik kanama alanida yok olmus tehlike yok dedi ama icime o korku girdi birkereBen bir kez düşük yaptım sonrasında 34 haftalık gebeliğimde ağrım olsa bebekleri hissetmesem veya en ufak şeyde acile koşuyordum o yüzden çok iyi anlıyorum ama asla kesede sorun yoktur bebeğiniz hareketli olabilir hamileliğin tadını çıkartın riskiniz yoksa kötü düşünmemeye calisin gerçekten ozluyor insan insallah bisey olmaz
- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
ilk üç ay geçmiş rabbim korusun hayırlısıyla kucağına al insallah vallla çok zor biliyorum ama sen stresi yaptıkça bebekte stresleniyorinsallah canim dusuk tehlikem vardi gecen gittigimde artik kanama alanida yok olmus tehlike yok dedi ama icime o korku girdi birkere
Kafanı takma hiç bisey olmayacak Rabbimin izniyle
- 27 Ekim 2023
- 1.300
- 955
- 43
Belki orası daha hassas diye orda bı yoğun geliyordur yada tatlı çok hoşuna gitmiştir, doktorun dediği atma öyle bı durum değil hiç düşünme öyle keyfi yerinde demek ki biraz tepinmis, mutlu ol, rahatla, iki dusugum de benim var korkusunu iyi biliyorum inan ki ama olumsuz düşünerek kendine zehir etme böyle geçmez kaç ay, sağlıcakla dogacaklar inşallah başka birşey hele olumsuz dusunmeyecegizOnceki kayibimdan biliyorum doktorum soylemisdi kese kendini atmaya calisiyor diye sonucda kurtaj olmusdum oyuzden korkdum ama bu yalanci falan deyil gayet sert hissediyorum yani sanki sezaryen cizgimin uzerinde net sekilde
Cok saol canim insallah insallah icim rahatliyor boyle soyleninceilk üç ay geçmiş rabbim korusun hayırlısıyla kucağına al insallah vallla çok zor biliyorum ama sen stresi yaptıkça bebekte stresleniyor
Kafanı takma hiç bisey olmayacak Rabbimin izniyle
İnsallah canim rabbim herkeze saglikla kucagina almayi nasip etsin biraz zehir ettim kendime hamileligimi farkindayim ama yinede cok sukurBelki orası daha hassas diye orda bı yoğun geliyordur yada tatlı çok hoşuna gitmiştir, doktorun dediği atma öyle bı durum değil hiç düşünme öyle keyfi yerinde demek ki biraz tepinmis, mutlu ol, rahatla, iki dusugum de benim var korkusunu iyi biliyorum inan ki ama olumsuz düşünerek kendine zehir etme böyle geçmez kaç ay, sağlıcakla dogacaklar inşallah başka birşey hele olumsuz dusunmeyecegiz
Bende 17. Haftada ilk hareketi hissettim sonra durdu 4-5 gün sonra yani 18. Haftada bildiğin içerde durduğu yerde koşarmış gibi tekmelediğini hissettim şimdi 19. Haftadayım kesildi hareket benim ilk gebelikte böyle gidiyo seninde hissetmen normalZaten dusuk tehlikem vardi onceki gebeligim de kurtajla sonuclandigi icin korkum var ama suan yine hissediyorum zaten bu sertlikde hissetmem yan yatinca ve islak kek yemisdim evet baya hosuma gitmisdi sonra yan yattim ama boyle bir his yok bukadar net olmasi bu haftada korkuttu beni
Benimkisi heralde ilk olmadigi icin biraz fazla hissediyorum insallah sende hepimizde saglikla dogururuzBende 17. Haftada ilk hareketi hissettim sonra durdu 4-5 gün sonra yani 18. Haftada bildiğin içerde durduğu yerde koşarmış gibi tekmelediğini hissettim şimdi 19. Haftadayım kesildi hareket benim ilk gebelikte böyle gidiyo seninde hissetmen normal
- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Ah ben çok stres yaptığım için erkenden açılmam oldu 34 haftadan doğurdum o yüzden tadını çıkart doya doya bebeğini hisset dogunca hemen büyüyorlar kucagina bile alamiyorsun hiç bisey olmayacak de hepCok saol canim insallah insallah icim rahatliyor boyle soylenince
Ay insallah olmayacak insallah saol guzel yorumun icinAh ben çok stres yaptığım için erkenden açılmam oldu 34 haftadan doğurdum o yüzden tadını çıkart doya doya bebeğini hisset hiç bisey olmayacak de hep
- 27 Ekim 2023
- 1.300
- 955
- 43
Amin canım benim ama etme düşünme ben korkudan stresten kaç kere kontrole giderken tansiyonum oluyor 16 titremekten çenem kasılıyor, sıtma tutuyordu kalp atışını duyana kadar bı anda lekelenmem başladı hiç bı etken yok kanama yok birşey yok stresle ben tetikledim bunu şimdi saldım bebeğimin yararına değil çünkü olumsuz düşünmüyorum düşünmeyeceğin bebeğime olumsuz düşünce yaklastirmiyorum, kötüyü çağırma kendini motive et kafanı dağıtacak bir şey bul bak ne güzel hareketi var gün içinde uzan bı otur dinle rahatlaİnsallah canim rabbim herkeze saglikla kucagina almayi nasip etsin biraz zehir ettim kendime hamileligimi farkindayim ama yinede cok sukur
Aminnn inşallahBenimkisi heralde ilk olmadigi icin biraz fazla hissediyorum insallah sende hepimizde saglikla dogururuz