• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar koltuk altı bölgemi aldığım halde alınmamış gibi gözüküyor:((

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Mrb kızlar ben esmer tenliyim o yüzden haliyle tüy sorunu daha çok oluyor esmer tenlilerde benim sorunum koltuk altı bölgemi jiletle (önceden jiletle alıyodum bırakalı baya oldu)almadığım makineyle aldığım halde alınmamış gizi gözüküyor kopkoyu bazıları jiletle alıyo ona rağmen onlarınki pürüzsüz kökünden alınmış oluyo benne yapmalıyım sizce bunun bi çözümü varmı:14:?

aynı sorun bende de var sinir oluyorum kolumu kaldırmaya utanıyorum makinayla alıyorum ağda da denedim ama hep aynı pütürlü ve koyu renk lekeli zaten biz bayanların şu kıl tüy sorunu epey sinir bozucu bunları tamamen yok etmek mümkün değil herhalde sana derman olamadım ama böyle işte dert valla:((

Mrb kızlar ben esmer tenliyim o yüzden haliyle tüy sorunu daha çok oluyor esmer tenlilerde benim sorunum koltuk altı bölgemi jiletle (önceden jiletle alıyodum bırakalı baya oldu)almadığım makineyle aldığım halde alınmamış gizi gözüküyor kopkoyu bazıları jiletle alıyo ona rağmen onlarınki pürüzsüz kökünden alınmış oluyo benne yapmalıyım sizce bunun bi çözümü varmı:14:?

bende bu durumdan cok yakınanlardanım.dım desek daha dogru cunku bıraz gectı benım.makıne surmuyorum kesnlıkle agdada.sadece amelıyat eldıvenı ıle alıyorum.bıde expigment kullandım ben renk acıcı krem o da ise yaradı eskısıne gore daha ıyıler suan

bende bu durumdan cok yakınanlardanım.dım desek daha dogru cunku bıraz gectı benım.makıne surmuyorum kesnlıkle agdada.sadece amelıyat eldıvenı ıle alıyorum.bıde expigment kullandım ben renk acıcı krem o da ise yaradı eskısıne gore daha ıyıler suan

Saol canım deniycem kremin fiyatı nedir canım?

Saol canım deniycem kremin fiyatı nedir canım?
bilmiyorum canım gunes lekeleri için anneme vermişti doktor%2 lik ve 4 luk oluyo %4luk kullandım ben oda recete ile veriliyo.eczaneye sorabilirsin ıkılıgını verirler sanıyorum fiyatıda on lirayı gecmz heralde

Back