Kızlar kocam galiba beni aldatıyor onu yakalamam lazım

acelyafirtina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
27
0
26
Kocamın beni aldattığını düşünüyorum sürekli biriyle gizli gizli konuşup mesajlaşıyor ve kontrol ettiğimde o saatlerde ne mesaj ne arama var. Bende instagramda fake hesap açtım *************** diye bi siteden takipçi almistim daha önce tekrar ordan aldim gönderi atıp beğeni falan aldım gerçek gibi olsun diye. Bakan biri kolayca anlamaz şuan fake olduğunu bende ona istek atıp denemek istiyorum sizce işe yarar mı veya yapsam sonuç psikolojimi bozar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşinizi takip edebilmek için takipçi satın aldığınızı, paranızı da bu tür şeylere harcadığınızı sanıp sizin için üzülecektim ki "Sosyal medyada ünlü olmak istiyorum" konunuzu gördüm.

Asıl amacınız nedir ? Takipçi satın aldığınız sitenin reklamını yapmak mı ?

Boşanmayı düşünüyor musun ?
ya içindeki his o şekilde ve bulamadımda henüz bir şey banada ilgisiz davranmıyor o yüzden emin olmadan hareket etmek istemiyorum allahtan arkadasim tavsiye ettide hesaba takipçi aldım deniycem işte öyle. eger karsilik verirse bosanicam tabiki

Zaten konu etiketi takipçi arttırma. İnsan kocasının aldatmasıyla ilgili açtığı bir konuda böyle bir etiket koymaz.
bu islerle ugrasan arkadasimin tavsiyesiyle bu yolu buldum o yüzden özellikle anlar mi fake oldugumu diye isi bilenler baksin niyetiyle o etiketide ekledim

Eşinizi takip edebilmek için takipçi satın aldığınızı, paranızı da bu tür şeylere harcadığınızı sanıp sizin için üzülecektim ki "Sosyal medyada ünlü olmak istiyorum" konunuzu gördüm.

Asıl amacınız nedir ? Takipçi satın aldığınız sitenin reklamını yapmak mı ?

Valla helal olsun bi an uzulmustum alttaki mesajları okurken gordum mesajinizi kendini zeki sanan insanlara aslinda cokta zeki olmadıklarıni gosterdiniz

Ben olsam piskolojim bozulsa bile gercegi ögrenmek isterim. Iki türlüde piskolojin bozulacak bari gerceklerle bozulsun.
ya ben bunun yakin erkek arkadasiyla uniden arkadasim ve aramiz iyiydi simdi cocuk bana tuhaf davraniyor o da beni cok süpheye düsürdü sanki biliyomusta bana söyleyemiyor ve utanıyor benden gibi gözlerini kaciriyor evde sıkıntım yokmus gibi davranıyorum

Bariz reklam konusu, çok mu mühim bu konuda nereden takipçi alındığı da bir de birkaç mesajınızda daha belirtmişsiniz. Şahsen ne fake takipçi satın alırım ne de aldatan bir herif için bu kadar zahmete girerim. Gidin başkalarını dolandırın.

X