- 17 Mayıs 2013
- 696
- 329
-
- Konu Sahibi Pokahontass
aynen canım katılıyorum.. benim annem ve kayınvalıdem sağ olsunlar çok yardımcı oldular ilk çocuğumda. 2. bebeği çok uzun süre düşünüp taşınıp öyle karar verdik yapmaya yoksa çocuk yapmak 5 dk ama sonrası çok zor zanaat. bir şekilde büyüyor yazan arkadaş nasıl kolay büyüttün bize de ver formülünü'Çocuk olunca bir şekilde büyüyor zaten' nasil bir dusunce yapısıdir Allah aşkına?
Bizimki niye bir sekilde buyumuyor? Bir sekilde buyutme yöntemini bize de anlatsın birileri.
Anasini satayim gözümüz cikti 20 aya ulasana kadar..
Aynı soruyu soruyorum bende kendime
27 yaşındayım çalışıyorum ayrıca bi okulum var 2 yılı var bitmesine
2 yıldır da evliyim eşim 31 yaşında çok istiyor ama ben hala hazır hissedemedim gitti
konu sahibi 24 yaşında daha 8 aylık evli
acaba biz de mi bi sorun problem var
Boşuna demiyorlar tv dizileri gerçek hayattan kesitlerdir diye. Gel de yalanla.
Entrikaya bak!
Adam resmen 'baba olmaya hazır değilim' diyor siz bu cümleyi nasıl bir mantık süzgeçten geçiriyorsunuz?
Aynı soruyu soruyorum bende kendime
2 yıldır da evliyim eşim 31 yaşında çok istiyor ama ben hala hazır hissedemedim gitti
ikna etmedik, ortak karar verdik.. oturma odasına masa almıyorsun konu sahibi.. hele hele yapılan bazı yorumlara bittim, ne demek büyür bir şekilde? pamuk içinde fasulye mi yeşertiyorsunuz nasıl büyüyor bir şekilde? ortalık "büyür bir şekilde" diye yapılıp kendi haline bırakılan çocuklarla kaynıyor zaten..
8 ay çok çok çok erken, bir süre sonra yeniden konuşursun..
şiştttttttttt sakın öyle deme kızıyor..offisim.
Birde bir şekilde büyür demiş ya, sanki saksıda bir bitki bu çocuk. Ben kedi alacaktım annem o kadar konuştu bak o bir sorumLuluk bir can, bakamazsan bırakırsan onun günahına girersin o sorumluluğu alıyorsan al diye.
toplu şekilde taşlar bizi artık tasarruflu olur
güzelce sofra hazırla mezeler filan rakı da koy sofraya .Kızlar selamlar. 8 aylık evliyim 24 yaşındayım. Bebeğim olsun çok istiyorum. Hatta hayallerimin arasında daha da erken bir yaşta anne olmak vardı gerçi çokta geçkalmış sayılmam. eşimle 5 yıllık bir birliktelikten sonra evlendik. Yani tek bir sey hariç herşeyi doya doya yaşadık. gezdik eğlendik vs vs. Artık bir bebeğim olsun istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum. Büyük sorumluluk diyor,borç var diyor, tatile gidip gelelim bi diyor. Hep arka planlara atıyor Allah korusun korkuyorumda.. Böyle mucize bir olayı arkaya atıp başka şeylere öncelik verince Allahın gücüne gidicekmiş gibi düşünüyorum
çokta fazla üzerine gidip baskı yapmakta istemiyorum açıkçası korkuyorum sırf benim ısrarımdan kaynaklı kabul edicek diye. Oda istesin diye bekliyorum ama sabırsızım benNe yapabilirim ki acaba bu durumda ?
Çocuk yapmak 5 dk diye yazan arkadaş nasıl yaptın bizede ver formülünü? yok yani bizim 14 aydır olmuyorda o yüzden sordum.daha da nice yıllar bekleyen var aydınlatmış olursun
içine düşmeyince hiç kimse hiç kimsenin derdini anlamaz işte..
boşuna cennet anaların ayakları altında değil.dünyaya getirmekte büyütmekte zordur elbet.
ama Rabbim ne buyuruyor
"Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır."İnşirâh/6
Çocuk yapmak 5 dk diye yazan arkadaş nasıl yaptın bizede ver formülünü? yok yani bizim 14 aydır olmuyorda o yüzden sordum.daha da nice yıllar bekleyen var aydınlatmış olursun
boşuna cennet anaların ayakları altında değil.dünyaya getirmekte büyütmekte zordur elbet.
ama Rabbim ne buyuruyor
canımcım afedersin ben o lafı söz gelimi yazdım halk değimiyle yapması kolay bakması zor anlamında.. kötü niyetim asla olamaz inşallah tez zamanda sen ve isteyen her çift kavuşursunuz evlatlarınıza. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. zamanı vardır olur elbet hakkını helal etÇocuk yapmak 5 dk diye yazan arkadaş nasıl yaptın bizede ver formülünü? yok yani bizim 14 aydır olmuyorda o yüzden sordum.daha da nice yıllar bekleyen var aydınlatmış olursun
ama Rabbim ne buyuruyor
bence biz normalizAynı soruyu soruyorum bende kendime