Kızlar kocalarınızı bebek yapmaya nasıl ikna ettiniz? Ben edemiyorum

aynen canım katılıyorum.. benim annem ve kayınvalıdem sağ olsunlar çok yardımcı oldular ilk çocuğumda. 2. bebeği çok uzun süre düşünüp taşınıp öyle karar verdik yapmaya yoksa çocuk yapmak 5 dk ama sonrası çok zor zanaat. bir şekilde büyüyor yazan arkadaş nasıl kolay büyüttün bize de ver formülünü

ikna etmedik, ortak karar verdik.. oturma odasına masa almıyorsun konu sahibi.. hele hele yapılan bazı yorumlara bittim, ne demek büyür bir şekilde? pamuk içinde fasulye mi yeşertiyorsunuz nasıl büyüyor bir şekilde? ortalık "büyür bir şekilde" diye yapılıp kendi haline bırakılan çocuklarla kaynıyor zaten..

8 ay çok çok çok erken, bir süre sonra yeniden konuşursun..

Hayır sizde sorun yok, hazır olmakla alakalı birşey. Hele ki anne için çok daha önemli hazır hissetmek. Başka planlarınız varsa eğitim gibi kariyer gibi önce onları gerçekleştirmek en iyisi bence.

Boşuna demiyorlar tv dizileri gerçek hayattan kesitlerdir diye. Gel de yalanla.
Entrikaya bak!

Adam resmen 'baba olmaya hazır değilim' diyor siz bu cümleyi nasıl bir mantık süzgeçten geçiriyorsunuz?

Birde bir şekilde büyür demiş ya, sanki saksıda bir bitki bu çocuk. Ben kedi alacaktım annem o kadar konuştu bak o bir sorumLuluk bir can, bakamazsan bırakırsan onun günahına girersin o sorumluluğu alıyorsan al diye.

Baba olmaya haIr hissetmeyen eşini konuşarak ikna etmek için ancak telkin edeceksin babalığı bu da yine haksızlık oluyor çünkü adam istemiyor istemediği birşey için de hipnoz yoluyla aklına sokamayacağına onun kararına saygı duyup bekleyeceksin hazır olmasını. Üyelere yaptığın yakıştırmalar da çok çirkin

hayır canım neden olsun
elbet isteyeceksin sen de
bence en fazla 1 senen var, sonra yavaş yavaş yoklar o duygu

Vallahi bazı insanları anlamıyorum
konu sahibi sana şu kadar söyleyeyim sen anla ( bana da fifi demezsin inş )
köpekleri çok seviyorum eve bir köpek almak istiyorum 2 senedir Evliyim
eşim istemiyor diye şu eve bir it bile alamadim:) almam da.. Sonuçta birlikte yaşayacak olan eşim aynı zmanDa. O ne zaman ki ister ancak o zaman..
Sen düşün artik ..
Bide şu var nasıl ikna edebilirsin ki istemeyen birini.
BenIm de eşim çok istiyor ama ben istemiyorum valla istediği kadar ikna etmeye çalışsın içimde yok istemiyorum
bi insanın içinde bişey varsa vardır
yoksa yoktur
bu kadar basit
önüne geleni azarlamak yerine kendine hobi filan edin bence

şiştttttttttt sakın öyle deme kızıyor..offisim.

300 tane öğrencim var bunların en az 200 tanesi buyur gider bir şekilde kafasıyla yetiştirilmiş çocuklar ve çoğu kaybolup gitme noktasında ilerliyorlar.... cok iyi düşünmek lazım çocuk yapmadan önce. Hazır hissetmek en önemlisi her iki tarafında. Diğer türlü çocuk bir şekilde büyüyor ama işte bir şekilde...

Ben 30 yaşındayım eşim 32 daha yeni başladık istemeye. Bizim de borcumuz var ama 'ikimiz de' istiyoruz diye girdik bu yola.
Bir şekilde büyüyor evet ama ne şekil orası hayatın her alanında zorluk olarak çıkıyor karşımıza. Sevgiden ilgiden yoksun kalmış bireyler başkalarını mutsuz ediyor.

Konu sahibi sen gel kendini başka şeylerle oyala. Gez toz hobi edin. Evliliğinin tadını çıkar. Eşin de bunu kastediyor zaten.
Adam ben o sorumluluğu almaya hazır değilim diyor daha ne desin?

Çocuk yapmak 5 dk diye yazan arkadaş nasıl yaptın bizede ver formülünü? yok yani bizim 14 aydır olmuyorda o yüzden sordum.daha da nice yıllar bekleyen var aydınlatmış olursun
içine düşmeyince hiç kimse hiç kimsenin derdini anlamaz işte..
boşuna cennet anaların ayakları altında değil.dünyaya getirmekte büyütmekte zordur elbet.
ama Rabbim ne buyuruyor
"Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır."İnşirâh/6

Bir kadın olarak senin önce kendine ikna olman gerek aslında

bakalım her bakımdan bu sorumluluğu almaya hazır mısın diye

daha 8 aylık evlisin dur bakalım önce bir evliliğin otursun.

yaşında o kadar geçmiş değil ki 24 yaş yaşlı mı yahuu

güzelce sofra hazırla mezeler filan rakı da koy sofraya .
Adam iyice mayıştıktan sonra soyun .
İş işten geçmiştir .
Bebek aldırmak günah dersin :)

canım o arkadaş 5 dakkika derken çocuk isteyipte olamıyanları kast etmedi yani yanlış anlaşılmasın

sadece çocuk olur ama sorumluğu ne olucak anlamın da dedi

allah herkesin istediğini versin dilediğini versin sizede öyle

konu çocuk değil de daha çok sorumluluğunu demiş arkadaş

Çocuk istemeyen birini zorlamak bencilliktir. Çocuk istemeyen birini ancak konuşarak ikna edersin. Konuşmuşsun ve işe yaramamış. İnsanlar seni yönlendirmeye çalışmış iyi niyetinden dolayı evliliğin zarar görmesin diye birazda eşinin bakış açısından gör demiş azarlamışsın. O zaman tabi sana korunma diyecekler başka yolu yok ne desinler başka?
Konu açıyorsun 3-5 cevap vereyim bekleyin diyorsun. Neden beklesinler? Senin ikili ilişkilerde iletişimin böylesey işin zor herhalde karşında ki insana konuşma fırsatı bile vermiyorsun. yüzlerce kişinin ziyaret ettiği forumda insanlar sen ne zaman cevap vereceksin diye mi bekleyecek? Karşılıklı konuşma veya mesajlaşma değil bu farkındasın dimi burası bir topic?
Zaten bekleseler bile değişen bir şey olmayacakmış sonraki mesajlarında üslup gene aynı hatta yazdıkça daha çok saçmalamışsın. Birde karşı tarafı dinlemek lazım eşin gerçekten hazır değilmi yoksa senin biraz daha olgunlaşmanı mı bekliyor acaba. Bu konunun böyle olmasında tek sebep sensin insanlarla konuşma adabını bilsen buraya gelmezdi.

Canım Allah nasip etsin inşallah o öyle demek istememiştir. Hnai çocuğu yapmak kolay bakmak zor anlamında demiştir iç çocuk yapmakla olmuyor. Bak siz ikinizde istiyorsunuz o ayrı Allah nasip etsin inşallah benimde kuzenimin 1 yıl sonra oldu doktora gitti ve doktor 1, 1,5 yıl bekle demiş bazılarının yapısal olarak öyle oturuyormuş bedeni. Yani tam nasıl anlatılır bilmiyorum ama. İnşallah bebeğin olur

canımcım afedersin ben o lafı söz gelimi yazdım halk değimiyle yapması kolay bakması zor anlamında.. kötü niyetim asla olamaz inşallah tez zamanda sen ve isteyen her çift kavuşursunuz evlatlarınıza. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. zamanı vardır olur elbet hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…