- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- Konu Sahibi Pokahontass
Kızlar selamlar. 8 aylık evliyim 24 yaşındayım. Bebeğim olsun çok istiyorum. Hatta hayallerimin arasında daha da erken bir yaşta anne olmak vardı gerçi çokta geçkalmış sayılmam. eşimle 5 yıllık bir birliktelikten sonra evlendik. Yani tek bir sey hariç herşeyi doya doya yaşadık. gezdik eğlendik vs vs. Artık bir bebeğim olsun istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum. Büyük sorumluluk diyor,borç var diyor, tatile gidip gelelim bi diyor. Hep arka planlara atıyor Allah korusun korkuyorumda.. Böyle mucize bir olayı arkaya atıp başka şeylere öncelik verince Allahın gücüne gidicekmiş gibi düşünüyorum
çokta fazla üzerine gidip baskı yapmakta istemiyorum açıkçası korkuyorum sırf benim ısrarımdan kaynaklı kabul edicek diye. Oda istesin diye bekliyorum ama sabırsızım ben Ne yapabilirim ki acaba bu durumda ?
İlk konuyu açarken yazdığım şeyi ısrarla tekrar yazıyorum ki ayaklanan halk önce tekrardan okuyup bir idrak etsin konuyu ok !! kocama zorla sahip olucak bir insan değilim onu aldatıp kendimi bir şekilde hamile bıraktırıcak da değilim, hani bazılarınızın alaycı gibi yazdığı yöntemler var ya sarhoşluk prezervatif delinmesi vs gibi şeyler.
Ben çocukmusum daha ya hani şu işareti yaptım diye haklısınız bu işaret kullanılınca ben kesinlikle çocuk sahibi olamam. Bu işareti yapmamda ki sebep yazıda da belirttiğim gibi sizden fikir almak için konu açtım daha yaşın erken vs diyenlere yönelik yaptım. Yaşımın, Yaşadıklarımın, Eşimle diyalogumun, evimdeki maddi durumun farkında olupta konu açtım. Bana yaşın daha genç, hayatınızı yaşayın, ev düzeni oturtun vs die öğüt verenlereydi o ikonum. herkez yaptığı yorumun alaycılığı kadar algıladı o ikonu aslında.
Ben kimseden evliliğim ile ilgili öğüt istemedim, tekrar söylüyorum bu durumu yaşayan varsa eşleriyle nasıl bir konuşma yaptılar neler söylediler çocuk fikrine sıcak bakmasını nasıl sağladılar bunu öğrenmek istemiştim ama burda sanırım kk vatandaşları kendilerini aşıp yardım isteyen kişilerin daha çok üzerine giderek, konuyu saptırıp farklı yerlere çekerek prim yapılıyor =)
Konu açtığıma göre tabiki de yapılan her yoruma açığım ama yazmadan önce dikkatli okuyupta algılamak ve daha sonrasında yorum yaparsanız polemik yaşanacağını sanmıyorum.
Yaptığınız yorumlara yetişmek gerçekten yorucuydu. Şimdi bu ayaklananları alkışlıyorum
Çünkü benim yardım isteme konumu sabote ederek kocamdan gizli onu kullanarak nasıl çocuk sahibi olunur konusuna çevirdiler. Teşekkürler..
Cocuk sahibi olmak istemeyen birini konusarak, aglayarak, hele de baska cocuklarla biraraya getirerek asla ikna edemezsin, hele esinle de bu tarzinla konusuyorsan cocuk istiyorsa bile 2 kere dusunur