- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
- Konu Sahibi Pokahontass
ınsallah canm rabbım gonlune gore versın ınsallahınsalah canım bu seneyı bebısle bıttrmek ıstıorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınsallah canm rabbım gonlune gore versın ınsallahınsalah canım bu seneyı bebısle bıttrmek ıstıorum
Kızlar yorumlarınız için teşekkürler ama sizden aksi bir nasihat yada destek istemedim. Benimle aynı durumu yaşayanlar var ise onlar ikna edebildilermi nasıl yaptılar diye soru yönelttim. 5 yıllık yada 20 yıllık sonuçta tanıdığım adam ile evlendiğim adam aynı kişi. ben bu adamdan koca da babada olabilir diye düşünüyo olmasaydım evliliğe adım atmazdım heralde yada yorum yazarken lütfen daha gençsin baskı yapma vs vs gibi yorumlarda bulunmazsanız sevinirim. Bende biliyorum baskıyla cocuk sahıbı olamayacagımı. Sadece kocayı yumuşatmanın yolları varmıdır diye merak ettim
korunuyorm bisey olmaz de ilişki sirasinda ama ilac içme hamile kaldigindada ilk 3 ay soylene sonrada gunah aldiramayiz de oldu bittiye getir .adamin keyfinimi beklicen.dogan cocuk bi sekilde buyuyo zaten.hele ilk cocuksa yap bence.ilk cocuk maddi acidan cok sknti olmaz ama 2.3. Olsa dusun derdim.
ben böyle bir boşanma sebebi hatırlıyorum sanki ama doğru mu hatırlıyorum emin olamadım. bilgisi olan aydınlatsın, acayip merak ettim.3 yıl hukuk sektöründe çalıştım kocası tarafından boşanma davası açılan sizin gibi kadınlar gördüm zorla babalık olmaz. Bu ne demek ya, iyi misiniz siz? Bu boşanma nedeni resmen. Bir eş hamileyse ve eşinin rızası olmadan bebeği aldırırsa boşanma nedenidir. Tersten düşünürsek aynı şekilde eşten habersiz hamile kalınması da aynıdır. Baba olmak istemeyen bir erkeği sırf evlilik birliği içinde oldukları için rızası olmadan baba olmaya zorlamak da bence yasada boşanma sebebi olmalıdır. Çocuk bir şekilde büyüyor ne demek ya evinize kedi yavrusu falan mı alıyorsunuz siz?
sonra da o adam çocukla ilgilenmeyince sevmeyince evde huzursuzlukla esip gürleyince her şeyden öte onu dinleyen kararlarına saygı duyan başka bir kadınla tanışınca adamdan kötüsü olmaz, son örnekteki kadından kötüsü de olmaz tabii.
insanların evlilikleri böyle böyle bitiyor.
sonra neden kocam beni sevmiyor, benimle ilgilenmiyor, benimle yatmıyor, e sen adama damızlık beygir muamelesi yaparsan adam seninle niye ilgilensin.
bu yorumlarım o yorumu yazan üye için değil bu arada, bu fikirde olan çok kadın var biliyorum, genele yazıyorum yani, tek bir kişiyi merkeze alarak değil.
ben böyle bir boşanma sebebi hatırlıyorum sanki ama doğru mu hatırlıyorum emin olamadım. bilgisi olan aydınlatsın, acayip merak ettim.
bende sende kendımı gordum bı ankendimi gördüm biranda....bende artık 28 yaşıma giricem 6 aydır deniyoruz ve 5 yıllık evliyim...ama seninki bukadar uzun olmaz..hiç sözünü açma bir süre zaten evliliğin yeni..gez toz tadını çıkar..bebek olunca zaten ona bağlı yaşıcaksın..
dedıgının bırkısmına evet bır kısmına hayır...Kızlar selamlar. 8 aylık evliyim 24 yaşındayım. Bebeğim olsun çok istiyorum. Hatta hayallerimin arasında daha da erken bir yaşta anne olmak vardı gerçi çokta geçkalmış sayılmam. eşimle 5 yıllık bir birliktelikten sonra evlendik. Yani tek bir sey hariç herşeyi doya doya yaşadık. gezdik eğlendik vs vs. Artık bir bebeğim olsun istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum. Büyük sorumluluk diyor,borç var diyor, tatile gidip gelelim bi diyor. Hep arka planlara atıyor Allah korusun korkuyorumda.. Böyle mucize bir olayı arkaya atıp başka şeylere öncelik verince Allahın gücüne gidicekmiş gibi düşünüyorum
çokta fazla üzerine gidip baskı yapmakta istemiyorum açıkçası korkuyorum sırf benim ısrarımdan kaynaklı kabul edicek diye. Oda istesin diye bekliyorum ama sabırsızım ben Ne yapabilirim ki acaba bu durumda ?
İlk konuyu açarken yazdığım şeyi ısrarla tekrar yazıyorum ki ayaklanan halk önce tekrardan okuyup bir idrak etsin konuyu ok !! kocama zorla sahip olucak bir insan değilim onu aldatıp kendimi bir şekilde hamile bıraktırıcak da değilim, hani bazılarınızın alaycı gibi yazdığı yöntemler var ya sarhoşluk prezervatif delinmesi vs gibi şeyler.
Ben çocukmusum daha ya hani şu işareti yaptım diye haklısınız bu işaret kullanılınca ben kesinlikle çocuk sahibi olamam. Bu işareti yapmamda ki sebep yazıda da belirttiğim gibi sizden fikir almak için konu açtım daha yaşın erken vs diyenlere yönelik yaptım. Yaşımın, Yaşadıklarımın, Eşimle diyalogumun, evimdeki maddi durumun farkında olupta konu açtım. Bana yaşın daha genç, hayatınızı yaşayın, ev düzeni oturtun vs die öğüt verenlereydi o ikonum. herkez yaptığı yorumun alaycılığı kadar algıladı o ikonu aslında.
Ben kimseden evliliğim ile ilgili öğüt istemedim, tekrar söylüyorum bu durumu yaşayan varsa eşleriyle nasıl bir konuşma yaptılar neler söylediler çocuk fikrine sıcak bakmasını nasıl sağladılar bunu öğrenmek istemiştim ama burda sanırım kk vatandaşları kendilerini aşıp yardım isteyen kişilerin daha çok üzerine giderek, konuyu saptırıp farklı yerlere çekerek prim yapılıyor =)
Konu açtığıma göre tabiki de yapılan her yoruma açığım ama yazmadan önce dikkatli okuyupta algılamak ve daha sonrasında yorum yaparsanız polemik yaşanacağını sanmıyorum.
Yaptığınız yorumlara yetişmek gerçekten yorucuydu. Şimdi bu ayaklananları alkışlıyorum
Çünkü benim yardım isteme konumu sabote ederek kocamdan gizli onu kullanarak nasıl çocuk sahibi olunur konusuna çevirdiler. Teşekkürler..
ben böyle bir boşanma sebebi hatırlıyorum sanki ama doğru mu hatırlıyorum emin olamadım. bilgisi olan aydınlatsın, acayip merak ettim.
yok canım bence sizin borçlarınız falan hafifleyince denersiniz..kafana takma yeter..her günü anın tadını çıkar..Rabbim hayırlısını versin..eşininde senin kadar hazır ve istekli olması lazım..ona biraz zaman tanı..bebek çok büyük bir sorumluluk..bende sende kendımı gordum bı an
o konuyu ben de hatırlıyorum, boşanma sebebi değilse de boşanma sebebi olmalı bence.Ben birkaç tanesine tanık oldum, bebeğe alışamayan depresyona giren insanların dava açtığına. Ama bir rektörde bu şekilde boşanma davası açmıştı bya konuşulmuştu, ama hangi üniversitenin hatırlayamadım şu an.
Kızlar selamlar. 8 aylık evliyim 24 yaşındayım. Bebeğim olsun çok istiyorum. Hatta hayallerimin arasında daha da erken bir yaşta anne olmak vardı gerçi çokta geçkalmış sayılmam. eşimle 5 yıllık bir birliktelikten sonra evlendik. Yani tek bir sey hariç herşeyi doya doya yaşadık. gezdik eğlendik vs vs. Artık bir bebeğim olsun istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum. Büyük sorumluluk diyor,borç var diyor, tatile gidip gelelim bi diyor. Hep arka planlara atıyor Allah korusun korkuyorumda.. Böyle mucize bir olayı arkaya atıp başka şeylere öncelik verince Allahın gücüne gidicekmiş gibi düşünüyorum
çokta fazla üzerine gidip baskı yapmakta istemiyorum açıkçası korkuyorum sırf benim ısrarımdan kaynaklı kabul edicek diye. Oda istesin diye bekliyorum ama sabırsızım ben Ne yapabilirim ki acaba bu durumda ?
İlk konuyu açarken yazdığım şeyi ısrarla tekrar yazıyorum ki ayaklanan halk önce tekrardan okuyup bir idrak etsin konuyu ok !! kocama zorla sahip olucak bir insan değilim onu aldatıp kendimi bir şekilde hamile bıraktırıcak da değilim, hani bazılarınızın alaycı gibi yazdığı yöntemler var ya sarhoşluk prezervatif delinmesi vs gibi şeyler.
Ben çocukmusum daha ya hani şu işareti yaptım diye haklısınız bu işaret kullanılınca ben kesinlikle çocuk sahibi olamam. Bu işareti yapmamda ki sebep yazıda da belirttiğim gibi sizden fikir almak için konu açtım daha yaşın erken vs diyenlere yönelik yaptım. Yaşımın, Yaşadıklarımın, Eşimle diyalogumun, evimdeki maddi durumun farkında olupta konu açtım. Bana yaşın daha genç, hayatınızı yaşayın, ev düzeni oturtun vs die öğüt verenlereydi o ikonum. herkez yaptığı yorumun alaycılığı kadar algıladı o ikonu aslında.
Ben kimseden evliliğim ile ilgili öğüt istemedim, tekrar söylüyorum bu durumu yaşayan varsa eşleriyle nasıl bir konuşma yaptılar neler söylediler çocuk fikrine sıcak bakmasını nasıl sağladılar bunu öğrenmek istemiştim ama burda sanırım kk vatandaşları kendilerini aşıp yardım isteyen kişilerin daha çok üzerine giderek, konuyu saptırıp farklı yerlere çekerek prim yapılıyor =)
Konu açtığıma göre tabiki de yapılan her yoruma açığım ama yazmadan önce dikkatli okuyupta algılamak ve daha sonrasında yorum yaparsanız polemik yaşanacağını sanmıyorum.
Yaptığınız yorumlara yetişmek gerçekten yorucuydu. Şimdi bu ayaklananları alkışlıyorum
Çünkü benim yardım isteme konumu sabote ederek kocamdan gizli onu kullanarak nasıl çocuk sahibi olunur konusuna çevirdiler. Teşekkürler..
anladım canım çok geçmiş olsunvaalla kafan karışmış ıyce senın....
zorunlu kürtaj oldum canım ıkısınede mecburiyetten yanı gelsıımlerı durdu ıkı gebelıgımınde