- 26 Aralık 2012
- 2.502
- 440
-
- Konu Sahibi Pokahontass
evlendık esım ıkıbucuk yıl sonra ıstedı..ıstedıkten 6 ay sonra hamıle kaldım..kürtaj oldum
5 yılda uzun bi süre 2,5 yılda istemiş eşiniz ama düşük olmuşAllahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tokyoo cum
amin canım benım . eevt cok haklısın o yuzden hazır olmak annelıge ve babalıga cok onemlı ıkı tarafta aynı anda ıstemelı ve aynı dusuncede olmalı ıstenmeyerek sahıp olunan bı bebek anne babadan cok o masum yavruya zarar verıyor ... benım durumum farklı anne olmaya hazır olarak kendımı goruyordum ama yenı evlendıgım ıcın bıraz evlılıgımı oturtmak ıstıyordum o yuzden de esımın anlayıslı olusuylada korunuyorduk zaten ama dedım ya rabbım verecek oldumu ne kadar ıstemesende verıyorAllah bağışlasın canım. Çok var öyle korunurken hamile kalan. Önce istemeyip sonradan keşke önceden yapsaymışım diye düşünende var. Ama depresyona girende var. Hatta işi çok ciddi boyutlara ulaşan da var.
Geçen haberle de izledim kadın kendi çocuğunu öldürmüş. Lohusalık sendromu varmış zaten doktorlar uyarmış bile bebekle anneyi yalnız bırakmayın diye. Bjk'li bir futbolcunun eşi de intihar etmişti kaç sene önce bu yüzden. Hazır hissetmek önemli. Herkes kaldıramıyor gerçekten. Bu yüzden evliliği biten birini tanıyorum müşterimiz. Adam çocuk olunca canavara dönüşmüş çünkü istemiyormuş. Hazır hissetmiyorsan zorla olmaz, hele bir erkek için hiç olmaz. Kadın farklı bir varlık annelik iç güdüsü var. Benim annemin arkadaşı asla çocuk yapmak istemiyordu kedileri vardı diyordu al çocuk ne gerek var çocuğasonra kazara hamile kaldı dedi keşke daha önce doğursaydım :)
aynen kadının nasıl haklarını savunuyorsak erkeğinde burda hakkı var olu bittiye getirince o adam karasına olan güvenini kaybedince boşanmaya kadar varınca bu kadınkucağında küçücük bebeğiyle ortada kalınca o bebekde baba hasreti çekince çokmu güzel olacak ??????Kocam korunuyorum diye kandirip beni hamile biraksa o dakika bosarim, askimdan olsem de bosarim. Ne demek hayatimin en ciddi kararini benim iradem disinda verecek? Bir insani istemedigi halde anne baba yapmak tecavuzden de agirdir farkinda misiniz?
sen şu an hamilesin yani ?? e nie ilkinde kürtaj olmuştun düşük dememişmiydin kafam karıştıevlendık esım ıkıbucuk yıl sonra ıstedı..ıstedıkten 6 ay sonra hamıle kaldım..kürtaj oldum
4 ay korumdum kürtajdan sonra ve 5 ay sonra ıkıncıye hamıle kadılm..suanda 1.5 ay oldu onada...
ettı sana koca bı yıl
bence sen ne dedıgını bılmıyorsun.....korunuyorm bisey olmaz de ilişki sirasinda ama ilac içme hamile kaldigindada ilk 3 ay soylene sonrada gunah aldiramayiz de oldu bittiye getir .adamin keyfinimi beklicen.dogan cocuk bi sekilde buyuyo zaten.hele ilk cocuksa yap bence.ilk cocuk maddi acidan cok sknti olmaz ama 2.3. Olsa dusun derdim.
yok ıkısındede kürtaj oldum ıkıncı kürtajıma 1.5 ay oldu olalı..sen şu an hamilesin yani ?? e nie ilkinde kürtaj olmuştun düşük dememişmiydin kafam karıştı
aaaa nasıl olur nası istemezmi denilecektiki açççeeebaaakonu sahibi cevap yazmayıp ööööyyyle bekliyor
ya tırstı bişey yazamayacak
ya da (küçük ihtimal) hak verecek
yorumlardan korktuysan kapat konu sahibi
aynen kadının nasıl haklarını savunuyorsak erkeğinde burda hakkı var olu bittiye getirince o adam karasına olan güvenini kaybedince boşanmaya kadar varınca bu kadınkucağında küçücük bebeğiyle ortada kalınca o bebekde baba hasreti çekince çokmu güzel olacak ??????
diğer yorumumdada söylemiştim ben hazır olmadan anne olursam bebeğimden soğurum die olmak istemiyorum bırakın oda hazır olmadan baba olmasın!!!!!
aferim iice aklımı aldınyok ıkısındede kürtaj oldum ıkıncı kürtajıma 1.5 ay oldu olalı..
suan maalesef degılım
aynen kadının nasıl haklarını savunuyorsak erkeğinde burda hakkı var olu bittiye getirince o adam karasına olan güvenini kaybedince boşanmaya kadar varınca bu kadınkucağında küçücük bebeğiyle ortada kalınca o bebekde baba hasreti çekince çokmu güzel olacak ??????
diğer yorumumdada söylemiştim ben hazır olmadan anne olursam bebeğimden soğurum die olmak istemiyorum bırakın oda hazır olmadan baba olmasın!!!!!
aferim iice aklımı aldınsen istemiomuydun bebek nie kürtaj oldun
sanırım öyle canımaaaa nasıl olur nası istemezmi denilecektiki açççeeebaaa
Kızlar yorumlarınız için teşekkürler ama sizden aksi bir nasihat yada destek istemedim. Benimle aynı durumu yaşayanlar var ise onlar ikna edebildilermi nasıl yaptılar diye soru yönelttim. 5 yıllık yada 20 yıllık sonuçta tanıdığım adam ile evlendiğim adam aynı kişi. ben bu adamdan koca da babada olabilir diye düşünüyo olmasaydım evliliğe adım atmazdım heraldeyada yorum yazarken lütfen daha gençsin baskı yapma vs vs gibi yorumlarda bulunmazsanız sevinirim. Bende biliyorum baskıyla cocuk sahıbı olamayacagımı. Sadece kocayı yumuşatmanın yolları varmıdır diye merak ettim
rabbım en yakın zaman da hayırlısıyla nasıp eder ınsallahh canım benımyok ıkısındede kürtaj oldum ıkıncı kürtajıma 1.5 ay oldu olalı..
suan maalesef degılım
korunuyorm bisey olmaz de ilişki sirasinda ama ilac içme hamile kaldigindada ilk 3 ay soylene sonrada gunah aldiramayiz de oldu bittiye getir .adamin keyfinimi beklicen.dogan cocuk bi sekilde buyuyo zaten.hele ilk cocuksa yap bence.ilk cocuk maddi acidan cok sknti olmaz ama 2.3. Olsa dusun derdim.
ınsalah canım bu seneyı bebısle bıttrmek ıstıorumrabbım en yakın zaman da hayırlısıyla nasıp eder ınsallahh canım benım
sonra da o adam çocukla ilgilenmeyince sevmeyince evde huzursuzlukla esip gürleyince her şeyden öte onu dinleyen kararlarına saygı duyan başka bir kadınla tanışınca adamdan kötüsü olmaz, son örnekteki kadından kötüsü de olmaz tabii.Anlamiyorum gercekten, dunyanin en buyuk sorumlulugu anne baba olmak, insanlar yillarca dusunuyor, kendini hayatini hazırlıyor, oyle zorla yalanla dolanla olacak sey mi? Nasil boyle seyler dusunebilir bir kadin? Insan esi istemiyorsa eve evcil hayvan bile almaz degil ki cocuk bu, omur boyu maddi manevi sorumluluk. Nasil istenmeden yapilir...