Kızlar yorumlarınız için teşekkürler ama sizden aksi bir nasihat yada destek istemedim. Benimle aynı durumu yaşayanlar var ise onlar ikna edebildilermi nasıl yaptılar diye soru yönelttim. 5 yıllık yada 20 yıllık sonuçta tanıdığım adam ile evlendiğim adam aynı kişi. ben bu adamdan koca da babada olabilir diye düşünüyo olmasaydım evliliğe adım atmazdım heralde
yada yorum yazarken lütfen daha gençsin baskı yapma vs vs gibi yorumlarda bulunmazsanız sevinirim. Bende biliyorum baskıyla cocuk sahıbı olamayacagımı. Sadece kocayı yumuşatmanın yolları varmıdır diye merak ettim
Yorumunuzda inanilmaz bir çoçukluk seziyorum. Sanki oyuncak istiyen fakat alamayan bir çoçuk gibi davraniyorsunuz. Bu bebektir, candir, elbette insan hazir olmali böyle birsey için. Ve sizin çoçuksu tavriniza bakarsak esiniz çok haklidir. Önce bu evlilik bir oturtsun, olgunlasin, gezin tozun, ondan sonra bebek yapin.
Bir bebek ayrica öyle kolay birsey degil. Yani yedirip, içirip, uyutmaktan ibaret degil. Bebekler hele ilk dogduklarinda sürekli ilgi isterler, her bir iki saatte bir emzirmen gerekebilir, gaz sancisindan dolayi sürekli aglar, aksam olur bebegin daha sabah/aksam ritmi olmadigi için uyanir, tekrar gaz sancidan dolayi yine aglar,..
Yani bebek öyle "aaah ne tatli, bende isterim" bir olay degl hanimefendi. Bir bebek için, evlilik çok saglam olmasi gerekiyor çünkü bebek ayni zamnda çok büyük bir stress kaynagidir. Hatta bir evlilik için neredeyse bir sinav gibi olabilir.
Öyle ukala ukala konusmadan önce, burdaki konulari bir oku bakim. Birçok insan ilk yilinda bebek yapiyor ve sonuç hüsran oluyor. 3 aylik bebek ile baba evine tekrar dönüyorlar. Hep daima diyorum, ne olursa olsun, ilk yilda bebek yapilmasin. Esinin dedigi gibi, biraz borçlar bir bitsin, beraber basbasa tatil yapin da öyle.
Burdaki insanlar tecrübelerinden konusuyor, güya senin iyiligin için. Sonuçta bize ne senin bebek yapip ve ya yapmaman. Sonuçta gece uykusuz kalacak, kocasi ile sorun yasayacak biz degil, sen yasayacaksin...