Kızlar kocalarınızı bebek yapmaya nasıl ikna ettiniz? Ben edemiyorum

sonra adam ben bebek istemiyorum deyip evi terk ettiğinde siz sahip çıkarsınız artık..
Hangi baba evladuna kiyabilirki bebek olduktan sonra kocasi kadinin mutlulugu nu dusunmeyip bebegi gecistiriyo yapcak baska bi oneriniz varsa buyrun gizli gizki cocuk olmaz ama bu durumda baska bi care goremiyorum birclar odencek evlilik yerine oyurcak yas gecicek sonra 3 4 sene sonra bebek icin basliyacaklar garantisi varmi hemen olcaginin

Hangi baba evladuna kiyabilirki bebek olduktan sonra kocasi kadinin mutlulugu nu dusunmeyip bebegi gecistiriyo yapcak baska bi oneriniz varsa buyrun gizli gizki cocuk olmaz ama bu durumda baska bi care goremiyorum birclar odencek evlilik yerine oyurcak yas gecicek sonra 3 4 sene sonra bebek icin basliyacaklar garantisi varmi hemen olcaginin

siz şu forumda bir gezin.. 9 aylık karısını defol git diyerek kapının önüne koyan mı istersin, o bebeği aldır diye baskı kuran mı istersin.. belli ki yeni üye olmuşsunuz insanların ne yaşadığı hakkında hiç bir fikriniz yok.. o gizli hamileliği sonucu adamın bu kadını babasının evine göndermeyeceğine garantiniz yok ise lütfen böyle fikirler vermeyin..

Çocuk doğurmak eşinizin isteklerinden daha önce geliyorsa, onu babalığa zorla çekmek yerine, boşayın gitsin.
Sonra da istikamet sperm bankası.
Darlandım valla.

yaşında ne var tatlım bi 2 sene geçsin hem evliliğin otursun..Ben 31 yaşındayım ve bekarım benim bile umudum varken sen niye bukadar takılıyorsun :KK14:

Adam hiç çocuk yapmayacağım demiyor ki ayrıca,hazır değilim diyor sana.Erkekler bizden daha geç büyüyor bunu da düşünmek lazım.Ve yaşında daha uzuuuuun bir süre müsait olacak.

Eger korunan sensen ilac yada spiralle ilaci kullanma esinin haberi olmadanda spirali cikart ve esine korunmaya gerek kalmadgini yani o kendini geri tutuyosa geri tutmasin sonra kolaylikla hamilr kalirsin yasin genc hamile kalincada spiral kaymis ole hamile kaldim dersin

bunu yapan birinin bir dolandırıcıdan, yalancıdan, eşini aldatanlardan, ne farkı kalacak?
adam ben cocuk istemedim sen bak dediğinde yardıma siz mi gideceksiniz?
adam kendi istediği hayatı yaşamaya devam ederken kadın evde kucagında cocuk varken siz mi destek cıkacaksınız?
bir insanı hayatı paylastıgı adamın yüzüne baka baka kocaman bir yalan söylemeye teşvik ettiğinizin farkında mısınız?
eşi bilmeyecek kimse bilmeyecek ama Allah bilecek değil mi o kadının iki yüzlülüğünü de yalancılıgını da....
korkuncsunuz gercekten...

siz şu forumda bir gezin.. 9 aylık karısını defol git diyerek kapının önüne koyan mı istersin, o bebeği aldır diye baskı kuran mı istersin.. belli ki yeni üye olmuşsunuz insanların ne yaşadığı hakkında hiç bir fikriniz yok.. o gizli hamileliği sonucu adamın bu kadını babasının evine göndermeyeceğine garantiniz yok ise lütfen böyle fikirler vermeyin..
Her koxa yapmaz bunu istisnalar kaideyi bozmaz. Arkadasa bi oneri sadece ondan fazla siz niye tepki gosteriyosunuz ki isteyen yapar istemeyen yapmaz ben fikrimi soledim uygularsa eger kocasinin tepkisinin buyuklugunden korkmazsa tamm yapsin ama korkarsa cocukta istemesun zamna biraksin bu arada 31 yasindaki bekar arkadasim sozum sana degil tabikide umut var ama ben ona kocasi varken degerlendirsin diyorum vakit kaybetmeden cocuksuz evliligin tadi o kadarda guzel cikmaz

bunu yapan birinin bir kolandırıcıdan, yalancıdan, eşini aldatanlardan, ne farkı kalacak?
adam ben cocuk istemedim sen bak dediğinde yardıma siz mi gideceksiniz?
adam kendi istediği hayatı yaşamaya devam ederken kadın evde kucagında cocuk varken siz mi destek cıkacaksınız?
bir insanı hayatı paylastıgı adamın yüzüne baka baka kocaman bir yalan söylemeye teşvik ettiğinizin farkında mısınız?
eşi bilmeyecek kimse bilmeyecek ama Allah bilecek değil mi o kadının iki yüzlülüğünü de yalancılıgını da....
korkuncsunuz gercekten...

Ayrıca spiral kayınca genellikle dış gebelik olur,yani nasıl inandıracak ki..

Her koxa yapmaz bunu istisnalar kaideyi bozmaz. Arkadasa bi oneri sadece ondan fazla siz niye tepki gosteriyosunuz ki isteyen yapar istemeyen yapmaz ben fikrimi soledim uygularsa eger kocasinin tepkisinin buyuklugunden korkmazsa tamm yapsin ama korkarsa cocukta istemesun zamna biraksin bu arada 31 yasindaki bekar arkadasim sozum sana degil tabikide umut var ama ben ona kocasi varken degerlendirsin diyorum vakit kaybetmeden cocuksuz evliligin tadi o kadarda guzel cikmaz

elbette tepki gösteriyorum.. siz akıl verip köşenize çekiliyorsunuz olacak sonuçlardan sorumlu olmayacaksınız "güya".. ayrıca ne demek istisnalar kaideyi bozmaz, hangi kaide o bozulmayan? allah aşkına bir şeyi söylerken sonuçlarını da düşünün, şaşırtın insanları..

Adam hiç çocuk yapmayacağım demiyor ki ayrıca,hazır değilim diyor sana.Erkekler bizden daha geç büyüyor bunu da düşünmek lazım.Ve yaşında daha uzuuuuun bir süre müsait olacak.
he iste bende onu diyorum adam hic istememem demiyo zaman diyo ama kadibda biran once olsun istiyo dimi o yuzden gelen cocuga hayir diyemez yani kapiya koyma bilmem ne falan diyenlere lafim onlar o kocalarla herkesin kocasini kiyaslamasin

[QUOTE="esra2305, post: 39798628, membersorumlulujhe iste bende onu diyorum adam hic istememem demiyo zaman diyo ama kadibda biran once olsun istiyo dimi o yuzden gelen cocuga hayir diyemez yani kapiya koyma bilmem ne falan diyenlere lafim onlar o kocalarla herkesin kocasini kiyaslamasin[/QUOTE]

Ama adam 'hazır değilim' de demiş.Yani sorumluluk üstlenmeyecek,anne kadar hevesli olmayacak.Ama belki adam 2-3 sene sonra hatta 1 sene sonra hazır olacak,kadın da zaten istiyor olacak..

elbette tepki gösteriyorum.. siz akıl verip köşenize çekiliyorsunuz olacak sonuçlardan sorumlu olmayacaksınız "güya".. ayrıca ne demek istisnalar kaideyi bozmaz, hangi kaide o bozulmayan? allah aşkına bir şeyi söylerken sonuçlarını da düşünün, şaşırtın insanları..
Ay sanki okutanda dogruylaa yanlisi iyiyle kotuyu ayiramiyi dimi bizden fikirler istediki iclerinde en makuk en dgru olani bulup uygulatacak izellikle bana sormadi yani ben fikrimi soledim onun icinde yada aklinda benim fikrime hak vermek varsa yapar buna ne ben ne siz karisabilirsinz

Bence baba istemeyince bebeğin de keyfi çıkmaz ya,adam açık açık demiş sorumluluğa hazır değilim diye.Tüm sorumluluk anneye kalacak.
Zateb anne olanlar bilir para disinda butun sorumluluk anneye ait baba ne kadar katkida bulunabilir cocugaki her zaman hersey kadinlarun ustunde bgun asgari ucretle 5 6 cocuk bakan var allah rizkini verir bu kadar korkulmaz cocuktan tabikide bu arada lafim size degil sadece yorumunuza ek biseyler kattim

Zateb anne olanlar bilir para disinda butun sorumluluk anneye ait baba ne kadar katkidaaçöunabilir cocugaki her zaman hersey kadinlarun ustunde bgun asgari ucretle 5 6 cocuk bakan var allah rizkini verir bu kadar korkulmaz cocuktan tabikide bu arada lafim size degil sadece yorumunuza ek biseyler kattim

Ne alakası var öyle bir genelliyorsunuz ki.Bu arada asgari ücretle 5-6çocuk bakılmaz 5-6 çocuk sürünerek büyür.Bu konu tartışmaya bile açık değil.Siz hiç varoş yerlere gittiniz mi,allah onların rızıklarını vermiyor mu acaba dileniyor çocuklar.Benim belki de hayatımda en çok istediğim şey çocuktur,çok evcimn bir insanım ama ben her iki tarafında istemesi gerektigini ve maddi durumun elvermesi gerektiğini düşünüyorum.Çünkü etrafımda istemsix çocuk sahibi olan insanlar da var ama hevesli değiller,bence konu sahibinin yaşı çok müsait olduğu için eşinin istemesini bekleyebilir,çünkü adam istemiyorum dememiş.Evlilik fedakarlık biraz da.En ufak sorunda arkadan iş çevireceksek ne anlamı var.

önce yazdıktan sonra tekrar okuyun yazılarınızı çok karışık anlaması okuması inanın çok zor...

çocuk evliliğin tadı demişiniz ya çocuk olmuyor sa ne olucak o zaman tatsız tutsuz mu olucak tamam çocuk eve renk getiriyor

beraberin de sevgisi de geliyor fakat bunla birlikte sorumlulukta geliyor haydi evlendik hemen çocuk olmaz ki çocuk olduktan sonra anne ve babalar artık o çocuk için koşturuyor hayata sarılıp mücadele veriyor.

çocuğu olsun zaman geçmeden zaman geçince zor olur demişiniz bence hamilelik topiklerini okuyun yaşı baya ilerlemiş kişilerinde çocukları öyle yada böyle oluyor.

olmuyor sa o evlilik bitmiş demek değil eşler birbirleri için yaşarlar belki evlatlık alırlar çocuk sevgilerini ordan giderirler.

ne yapalım çocuk olunca adam dışarı atıcak değil ya demişiniz yine sanırım siz haberleri izlemiyorsunuz daha dün kayseride kocası kadını balkondan aşağıya attı ve kadın hamileydi.çocuk karnında öldü

yada burda ki açılan konuları takip etmiyorsunuz galiba hamile olupta boşanan yada dayak yiyenlerle dolu

kendi hayatınız dışında hayatlar var ve o hayatlar hiçte kolay değil.

ben esıme cok dedım ne bılıyorsun ha deyınce olacağını hadı sende veya bende sorun cıktı falan dıye cok konuştum tartıştım kustum....
ama ıkı buçuk sene sonra ıstedı ıstedıktende 6 ay sonra hamıle kaldım...gelısımı durdu kürtaj oldum

sonra bı dahah oldu yıne kürtaj oldum bu en soın kı kürtajıma 1.5 ay oluyor..

sımdı hastahane hastahane dolasıyoruzzz..

ve esıme de dıyorum sınırlenınce..
ıstemedın istemedın Allah ta sana vermıyor dıye cok soyluyorum sınırımden
Ben de aynıyım zor ikna ettim yaş geçiyor hep zamanı var diyorsun sen zamanını ne biliyorsun belki olmayacak sonunda tamam dedi okdr tartışmalardan sonra 8 ay bekledik olmadı ben kontrollerden geçmiştim dedim sende git onada ikna etmek zaman aldı gittik sonuç eşimde varikosel çıktı haftaya ameliyat olacak Allah izin verirse inş bende her kızdım senin gibi söyleniyorum istemedin istemedin bak olmuyor diye sonra üzülüyorum ama çok istiyorum bir bebeğim olsun hamilelik yaşayayım hiç yaşamadım senin için çok üzüldüm kürtaj seni daha çok yıpratmıştır Allah yardımcınız olsun tez zamanda sağlıklı bir bebeğin olur inş :)

Ben de aynıyım zor ikna ettim yaş geçiyor hep zamanı var diyorsun sen zamanını ne biliyorsun belki olmayacak sonunda tamam dedi okdr tartışmalardan sonra 8 ay bekledik olmadı ben kontrollerden geçmiştim dedim sende git onada ikna etmek zaman aldı gittik sonuç eşimde varikosel çıktı haftaya ameliyat olacak Allah izin verirse inş bende her kızdım senin gibi söyleniyorum istemedin istemedin bak olmuyor diye sonra üzülüyorum ama çok istiyorum bir bebeğim olsun hamilelik yaşayayım hiç yaşamadım senin için çok üzüldüm kürtaj seni daha çok yıpratmıştır Allah yardımcınız olsun tez zamanda sağlıklı bir bebeğin olur inş :)
cok sagol canımız ınsalah olur bızımde...
evet kürtaj sureclerım cok zor oldu benım..atlatıyorum ama napalım..

ben uzulmuyorum aama esıme oyle soyleyınce hak ettı cunku cumlelerımı..

Oyuna getir çocuğu yap diyenleri hayretle okudum. Ne hayrı kalır o zaman bu işin?
Dalavereyle çocuk mu yapılır?
Asgari ücretle 5 6 çocuk büyüyormuş..
He evet büyüyor ama nasıl büyüyor, bir de o çocukların ağzından dinlemek lazım bunu.

Rızasını beklemek bu kadar mı zor?

X