Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki size ilaç kulndiktan sonra ilişki önerildi mi denildi mi yoksa sizin hemen ilaç bittikten sonra dokturun yanına mi gitinjzBeni de adetin 3. Günü çağırdı ilaca başlamak için hormon testlerinden sonra ilaca başladı adetin 10. Günü tekrar gel dedi cuma günü gideceğim. Artık muayenede duruma göre Bi yol söyleyecek herhalde şuan ilaç kullanıyorum daha..
İlaca adetin 5.günü başladım 5 gün kullandım ilaç bittikten 2 gün sonra kontrole çağırdıKlomen kullananlar cevaplarmisiniz
İlacı 3 gün başladım 5 gün kullandim 7.gün bitmiş oldu yarın gideceğim kontrole reglin 10.günü olmuş olacak yarın bakacak ne durumdayım ben de bilmiyorum şuan ilişki için özellikle bir şey söylemedi 2 3 günde bir ilişkimiz oluyor şuan normal şartlarda yani.. Yarın ne diyecek bilemiyorumPeki size ilaç kulndiktan sonra ilişki önerildi mi denildi mi yoksa sizin hemen ilaç bittikten sonra dokturun yanına mi gitinjz
Sizin gibi olup sonradan olgun yumurtası olanlar duymuştum geç gelişen. Sizin ne oldu son durumunuz acaba umarım olumlu şeyler olmuştur21inde kullanmaya başladım bende 25 i bitti cumartesi günü kontrole gittim hiç yumurtam yokmuş bugun bidaha gitcem hayirlisi
İnsalah güzel haberler alırsınız banada ilişki gir girme demedi rabbim bu güzel günlerin hatrina yüzümüzü güldürsünİlacı 3 gün başladım 5 gün kullandim 7.gün bitmiş oldu yarın gideceğim kontrole reglin 10.günü olmuş olacak yarın bakacak ne durumdayım ben de bilmiyorum şuan ilişki için özellikle bir şey söylemedi 2 3 günde bir ilişkimiz oluyor şuan normal şartlarda yani.. Yarın ne diyecek bilemiyorum
Amin cümlemizi inşallahİnsalah güzel haberler alırsınız banada ilişki gir girme demedi rabbim bu güzel günlerin hatrina yüzümüzü güldürsün
Maşallah darısı bekleyenlerin başına size de bol şansCuma günü 10 mm di pazartesi 17 mm bugün gittim çok şükür 23 mm catlatma ignesi olucam bugun insallah
Amin inşallahMaşallah darısı bekleyenlerin başına size de bol şans
Sonucınuz nedir bende Klomen içmeye başladım 2. günümMerhaba kızlarr, ben de adetin 4.günü kullanmaya başlamıştım 5 gün kullandım. İlacın bittiği gün doktora gittim 2 tane yumurta oluşmuş biri sağda biri solda dedi çok iyi dedi ama çatlatma iğnesi vs bir şey demedi. 2-3 güne bir ilişki önerdi, bat 17 Ocak benim bakalım bekliyorum şu an aşırı derecede göğüs hassasiyeti var regli olacağımdakinden fazla ve uzun sürdü ilaçla mı ilgili acaba, sizde de oldu mu ?