Canım böyle düşüneceğine gidip kan testi yaptırsana, kan gelmiş hamilelik varsa düşük tehlikesi olabilir bence beklemeden gidip kan testi yaptır İnşallah halimesindir :)
sımdı kısaca anlatım en son 18 subatta adet oldum.subat ayı 28 cektıgı ıcın martın 20sınde beklıodum.ama hala adet olmadım.test yaptım ıdrar testı negatıf cıktı.ayın 22 gıbıde ılıskım oldu ama ılıskıden hemen sonra cok az kan geldı.bende adet oluorm sandm.ama devamı gelmedı.sızce ne buuu.kafam cok karısıkkkk:44::44::44::44::44::44:
Ben de 25 şubatta adet olmuştum.27 martta yani bugün adet olmam gerekiyordu.ama 25 martta benzer bir kanama ben de yaşadım.ilişkiden sonra pembe bir akıntı oldu.adet sandım hatta ped koydum ama devamı gelmedi.
Yerleşme kanaması diye bişey varmış öğrendiğime göre.ben de bugün geçsin yarın test yapıcam.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benım ıdrarda negatıf cıktı.sende yap balkalım yarın ne cıkacak.ayyyyy cok merak ettımmm
Demin yaptım idrar testi bayağı belirgin çift çizgi çıktı.inanamıyorum yaaa!!!!
Ay cok mutlu oldum canm ya.ne mutlu sanaaa.insallah bende hamileyimdir
İnşallah hamilesindir Allah sağlıklakucağımıza almayı nasip etsin.şoktayım
adet üzeri ilişki oluyorsa bence son kalanlar geliyordur...
Ama benim idrar testinde negatif cikmisti:-\bide bisey sorcam.seninde iliskiden sonra kan gelmisti demi.
Evet ilişkiden sonra gelmişti pembe renkli gibi
Benimde ilk basta acik kan sonra pempelesti.ama benim iki kere iliskim oldu ikisindede ayni sey oldu.simfi pazartesiye kadar yani sonuca alana kadar ilidki kurmamayi dusunuyorm:-\
Senin adetin de çok gecikmiş.zaten bu idrar testlerinde çıkmayabiliyormuş hamîlelik.inşallah hamilesindir.bir de bişey söyliyim erken gebelik testleri var ben onlardan kullandım.predictor early adı.adet gecikmesinden 4 gün önce bile %98 doğru sonuç veriyormuş.sen ne marka test kullandın?mesela baby time var forumda hep yazmışlar yanlış çıkıyomuş
Normal adet belirtileri vardı işte.o yüzden kanamayı ben adet sanmıştımvalla hep farklı seyler kullandım adlarını hatırlamıyorm.ama 3 lıralık testler ıste.senın belırtılerın varmıydı pekı
Normal adet belirtileri vardı işte.o yüzden kanamayı ben adet sanmıştım
Senin adetin de çok gecikmiş.zaten bu idrar testlerinde çıkmayabiliyormuş hamîlelik.inşallah hamilesindir.bir de bişey söyliyim erken gebelik testleri var ben onlardan kullandım.predictor early adı.adet gecikmesinden 4 gün önce bile %98 doğru sonuç veriyormuş.sen ne marka test kullandın?mesela baby time var forumda hep yazmışlar yanlış çıkıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?