• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kızla basından gecen varsa soylesın lutfennnnn

nazar55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2014
712
146
123
34
sımdı kısaca anlatım en son 18 subatta adet oldum.subat ayı 28 cektıgı ıcın martın 20sınde beklıodum.ama hala adet olmadım.test yaptım ıdrar testı negatıf cıktı.ayın 22 gıbıde ılıskım oldu ama ılıskıden hemen sonra cok az kan geldı.bende adet oluorm sandm.ama devamı gelmedı.sızce ne buuu.kafam cok karısıkkkk:44::44::44::44::44::44:

Canım böyle düşüneceğine gidip kan testi yaptırsana, kan gelmiş hamilelik varsa düşük tehlikesi olabilir bence beklemeden gidip kan testi yaptır İnşallah halimesindir :)

Canım böyle düşüneceğine gidip kan testi yaptırsana, kan gelmiş hamilelik varsa düşük tehlikesi olabilir bence beklemeden gidip kan testi yaptır İnşallah halimesindir :)

ama boyle asırı bı kanama degıl.hatta dunde bı bırlıktelıgım oldu.onun sonrasındada bıraz oldu.boyle damla damla akmıo.peceteye sılınce anladım.ıdrarda negatıf cıktı.anlamadımm:44::44::44::44:

Yani bilemedim ama şöyle söyliyim benim de adet bitiminde yani bittiği gün ilişkiye girdiğimizde bi kaç kez öyle kanama oldu. eğer hamileysen, o yüzden de olabilir ilişkiye girince zrluyordur orayı belki bilmiyorum. Hem neyi bekliyorsun ki bi kan testi yaptır içini rahatlat değilsen bile niye bu kadar süredir adet olmadın ona bakarsın canım

sımdı kısaca anlatım en son 18 subatta adet oldum.subat ayı 28 cektıgı ıcın martın 20sınde beklıodum.ama hala adet olmadım.test yaptım ıdrar testı negatıf cıktı.ayın 22 gıbıde ılıskım oldu ama ılıskıden hemen sonra cok az kan geldı.bende adet oluorm sandm.ama devamı gelmedı.sızce ne buuu.kafam cok karısıkkkk:44::44::44::44::44::44:

Ben de 25 şubatta adet olmuştum.27 martta yani bugün adet olmam gerekiyordu.ama 25 martta benzer bir kanama ben de yaşadım.ilişkiden sonra pembe bir akıntı oldu.adet sandım hatta ped koydum ama devamı gelmedi.
Yerleşme kanaması diye bişey varmış öğrendiğime göre.ben de bugün geçsin yarın test yapıcam.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de 25 şubatta adet olmuştum.27 martta yani bugün adet olmam gerekiyordu.ama 25 martta benzer bir kanama ben de yaşadım.ilişkiden sonra pembe bir akıntı oldu.adet sandım hatta ped koydum ama devamı gelmedi.
Yerleşme kanaması diye bişey varmış öğrendiğime göre.ben de bugün geçsin yarın test yapıcam.

benım ıdrarda negatıf cıktı.sende yap balkalım yarın ne cıkacak.ayyyyy cok merak ettımmm:52:

Ben de merak ediyorum çok heyecanlıyım ama bikaç gün sonra mı yapsam testi diye düşünüyorum ???

benım ıdrarda negatıf cıktı.sende yap balkalım yarın ne cıkacak.ayyyyy cok merak ettımmm:52:

Demin yaptım idrar testi bayağı belirgin çift çizgi çıktı.inanamıyorum yaaa!!!!

İnşallah hamilesindir Allah sağlıklakucağımıza almayı nasip etsin.şoktayım

Ama benim idrar testinde negatif cikmisti:-\bide bisey sorcam.seninde iliskiden sonra kan gelmisti demi.

Evet ilişkiden sonra gelmişti pembe renkli gibi

Benimde ilk basta acik kan sonra pempelesti.ama benim iki kere iliskim oldu ikisindede ayni sey oldu.simfi pazartesiye kadar yani sonuca alana kadar ilidki kurmamayi dusunuyorm:-\

Benimde ilk basta acik kan sonra pempelesti.ama benim iki kere iliskim oldu ikisindede ayni sey oldu.simfi pazartesiye kadar yani sonuca alana kadar ilidki kurmamayi dusunuyorm:-\

Senin adetin de çok gecikmiş.zaten bu idrar testlerinde çıkmayabiliyormuş hamîlelik.inşallah hamilesindir.bir de bişey söyliyim erken gebelik testleri var ben onlardan kullandım.predictor early adı.adet gecikmesinden 4 gün önce bile %98 doğru sonuç veriyormuş.sen ne marka test kullandın?mesela baby time var forumda hep yazmışlar yanlış çıkıyomuş

Senin adetin de çok gecikmiş.zaten bu idrar testlerinde çıkmayabiliyormuş hamîlelik.inşallah hamilesindir.bir de bişey söyliyim erken gebelik testleri var ben onlardan kullandım.predictor early adı.adet gecikmesinden 4 gün önce bile %98 doğru sonuç veriyormuş.sen ne marka test kullandın?mesela baby time var forumda hep yazmışlar yanlış çıkıyomuş

valla hep farklı seyler kullandım adlarını hatırlamıyorm.ama 3 lıralık testler ıste.senın belırtılerın varmıydı pekı

canım test yaptırdım sonus pozıtıffffffff.cok mutluyummmmmm:52::52:

Back