Kizlar kizkardesimle anlasamiyorum yağmurdan kaçarken doluya tutuldum

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
Merhaba kızlar eşimle bosanma arifesinde olduğum için ailemin evindeyim fakat inanin cook zormuş kardeslerimden hiç haz etmem aynı yerde calisiyoruz bide evde off çekilmiyor alismisim ya kendi evime duzenime zoruma gidiyor bosanana kadar başımın etini yediler ablam Kızkardeşlerim şimdi suratima bakmıyor lar ablama gittik oturmaya gitmez olaydım ablamin oğlu küçük dedesi ile ilgili şaka yapıyordu bende ne yapıyorsun dememe kalmadı ablam kardeşler azarladi bi zoruma gitti bende kapıyı kapatıp ablamlardan çıktım bırakın ya nefret ediyorum benden 3 yaş küçük var onla gezerim kismetimi kapattin der çok kibirli millete asagilayarak bakar benden12yas küçük var oda çocuk aklı fikri flört te 0 uyum benim arkadaşlarım var onlara bisürü kusur artık dayanamiyorum ailemin baskısına 32 yaşındayım yuh zaten dejenere değilim babama anneme yeter artık dedim ben kızlar la değil arkadaşlarımla gezicem bulanimdayim karismayin dedim offff kızlar yağmurdan kaçarken doluya tutuldum galiba

madem çalışıyosun git kendine 1+1 ev tut. illa ya evli ya ailenle olcan diye kanun mu var?

Gayet kendi ayakları üzerinde durabilecek yaşta ve imkandasınız...
Aile evinden sadece evlenince ayrılmaz ki...
Bireysel hayat kurmak istersen de ayrılırsın...
Arkadaşın dediği gibi size yetecek kadar bir eve çıkın, hem düzeniniz olur hem de bu yaşta kardeş nazı çekmezsiniz...

madem çalışıyosun git kendine 1+1 ev tut. illa ya evli ya ailenle olcan diye kanun mu var?
Maalesef bizimkilere göre var guvenmiyorlar heralde daha bosanmadik pazartesi bosanicazz zaten dayanamiyorum ki tavirlar,baskılar kafayı yedirtirler kardeşlik bağımsız yok zaten hep bi cekememezlik zaten belli bi yaşamdan sonra aile ile olmuyor

söylediklerine takma fazla taktıkça daha çok çıkarlar tepene. maalesef acı ama gerçek..
ailenle konuş ve kendi hayatını kur.

Kizlar ayrı yaşayıp tekrar aile evine dönmek çok zor herkes bosan diye gaz veriyordu ailem şimdi çok ozurdilerim it yerine koymuyorlar pazarları normalde kardeslerimle gezerdim fakat uyusmuyoruz ve ben 33 yaşındayım sanki kardeslerimle gezmek zorundaymisim gibi annem bi trip babam şimdiden ben nedersem öyle triplerinde çekeceğim çile varmış kızlar bosanmadan önce iyi düşünün derim aile çok baskı yapiyor

Esinle tekrar barisma durumun yokmui..bak daha bitmemis herseyyy bosanma derimm tabi aranizdaki olayi bilmiyorumm ama bi yerden sonra aile ile yasaman mumkun dgllll

Esinle tekrar barisma durumun yokmui..bak daha bitmemis herseyyy bosanma derimm tabi aranizdaki olayi bilmiyorumm ama bi yerden sonra aile ile yasaman mumkun dgllll
Eşimle barışma durumumuz yok önceki açtığım konulardan durum zor çünkü ben eşimi aileme çok kötüledim esrar olayı vardı sorumsuzdu inanin bugün gizli saklı bulustum eşim çok iyi yaklaşık 1 aydır ayrıyız inanin ben eşime çok alıştım oda çok pişman diyorumki babama ben duzeldim ayrılmak istemiyorum de diyorum eşim ben babanla konuştum razi değil diyor babamda beni tehdit ediyor ev vermem silerim falan yani isim zor inanin bosanmadan önce iyi düşünün aile resmen hayatının içine ediyor kendileri yemek yiyor cagirmiyorlar çok cinsler valla eşime diyorum bi ev kiraliyalim ben başka bi işe giriyim ben ailemle yapamicam acaba olsemmi?

boşanırken ben kendime ait yeni bir hayat kurucam deseydin ya ailene kimsenin sana karışmasına izin verme. ayrıca eski konularından biliyorum seni sırf kardeşlerinle anlaşamıyosun diye eşine geri dönme hiç kimse değişmez he o kadar sıkıntıyı tekrar yaşamak istiyosan bişey diyemem

Konularini okudum. Sakin bir hata yapip esine donme. Zamanla evine alisirsin biraz sabret.. esinle mutlu olma sansin sifir

Tekrar sıkıntı yaşamak istemem fakat ailem herseyime karışıyor inan bugün arkadaşımla gezdim diye uuuu ne suratlar sanki Afedersin o...u gibi bakıyorlar annem kardeşler babamm laftanda anlamiyorlar yani konusamiyorum esimde aynı sıkıntıyı cekiyormus ne yapmam lazım hafta icide çıkamıyorum izin vermiyorlar bi pazarim var ondada saate karisiyolar esimleyken çok rahattim resti Çekicem fakat ailem benden daha çok nefret edicek özelliklede kız kardeşlerim

Son düzenleme:

benim fikrimi sorarsan eşine geri dönme tabiki burdan konuşmak kolay ama geçmiş konunu biliyorum senin için daha kötü bi hayat olabilir. bence resti çek senin ciddi olduğunu anlarsa belki hak verirler ama o evde benden nefret ederler ayrılırsam diye yaşarsan daha çok üzülürsün. çalışıyosan ve ekonomik özgürlüğün varsa kendi ayakların üstünde dur derim ben

Ne olursa olsun onlar sizin kardeşiniz ne kötü laflar söylüyorsunuz esrar kullanan eşinizi bile kardeşlerinize karşı övüyorsunuz pes.Sen nasıl ki anlaşamıyoruz diyosun onlarda beraber gezmel istemiyo biri genç kız biri evli arkadaşlarıyla gezmek ister onlarda bence çok kin büyütmüşsünüz ama kan bağınuz var unutmayın yedi kat el değil ya.

Kötü laflar söylemiyorum siz bizim kardeşlik bagimizi çok kuvvetli ve cok sevgi çerçevesinde geçtiğini sanıyorsunuz

üzüldüm cnm böyle kardeşler arasında anlaşmazlıkların olması.benim de bi abim var sadece bizde pek anlaşamayız keşke diyordum kızkardeşlerim olsa her şeyi paylaşırım bütün dertlerimi anlatırım ama yok böyle kız kardeş olanlara hep özenmişimdir ama demek ki onlar da böyle görüldüğü gibi pek anlaşamıyorlar

Asla hayatım dertlesmeyi bırak yüzüme bile bakmiyorlar zaten dertlessem anında annemin kulağında dışarıdan iyi bir arkadaş bul daha hayirli

Asla hayatım dertlesmeyi bırak yüzüme bile bakmiyorlar zaten dertlessem anında annemin kulağında dışarıdan iyi bir arkadaş bul daha hayirli

evet cnm ama iyi bi arkadaş da bazen menfaatleri oluyo ya da ne bileyim seni kıskanıyo yanlış yönlendiriyo.o yüzden kimseye güvenmeyeceksin.benim ev arkadaşım benim yüzüme gülerken benim arkamdan neler neler atıp tutmuş.düşün ben bu insanla evimi paylaşmışım sorunlarımı paylaşmışım senin yaptığın şeye bak.o yüzden iyi bi arkadaş bulmak çok ama çok zor.

Desene canım kimseden kimseye Hayır yok tirnagin varsa kası hayat zor güven yok nolacak bizim bu halimiz

Desene canım kimseden kimseye Hayır yok tirnagin varsa kası hayat zor güven yok nolacak bizim bu halimiz

aynen cnm kimseye güvenebilmiyo bak kendin diyon kardeşlerin nasıl davranıyo sana.öz kardeşlerin bunu yapıyorsa millet neler neler yapar.artık bu devirde kimseye güven olmuyo.bütün her şey çıkar ilişkisi olmuş.

zor bir süreç.elbette ailen yeri geldi mi laf diycek duymazdan gel en azından baba evinde bir umudun var kardeşlerine mecbur değilsin ama eşine dönersen yanarsın.her işte bir hayır vardır öyle bak.

bir zamanlar bende eşimi terk edip gittim baba evine ama ne anamı ne kardeşlerimi bıraktığım gibi bulamadım.üstelik benim çocuğumda vardı.ömür boyunca unutamıycaam şeyler yaşadım.şimdi kalbim onlara karşı hep kırık yaptıklarımda sadece bir vazife

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…