Doğuma Hazırlık kızlar kızıma isim arıyorum bir bakın lütfen....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ceylamm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
310
236
merhaba arkadaşlar bir kızım var 4 yaşında ismi dila 2. kızıma hamileyim ve ben dila'ya uygun anlamlı güzel isim arıyorum ama bir türlü içime sinen bir isim bulamadım ne olur yardımcı olun dila ismine uygun kız ismi önerilerinizi bekliyorum not: sıla hariç yiğenimin ismi çünkü.

Dilaya uygun lina :) cennette bir meyve

dora, liva, arya, alya, şura, ranya, hera, liya butun bu ısımlerı cok sevıyorum hem orjınaller

Mila var Dila'ya uyumlu ve henüz eskitilmemiş bir isim olarak. İnternet anlamı doğruysa "canım, bitanem" demek ama iyi araştırmak lazım tabi.

damla ya da ela :)

Dilaya uygun lina :) cennette bir meyve

dora, liva, arya, alya, şura, ranya, hera, liya butun bu ısımlerı cok sevıyorum hem orjınaller
sağolun kızlar cevaplar için elayı en baştan beri çok istiyordum fakat şu çevredki insanların her isme bir kulp takma huyları var ya ela ya hela derlermiş dora dedim eşim kaba diyor söylenişi offf isim bulmak çok zor 2. ye kızım olacağını biseydim daha kolay bir isim seçerdim valla

Mila var Dila'ya uyumlu ve henüz eskitilmemiş bir isim olarak. İnternet anlamı doğruysa "canım, bitanem" demek ama iyi araştırmak lazım tabi.
evet canım onu bende çok istedim hem dediğin gibi eskitilmemiş anlamı her yerde canım birtanem yazıyor ama kesin bir şey yok kökeni belli değil bide var ya oyuncu mila kunis yabancı isim mi acaba?

neden ılk kızının ısmıyle uyumlu olmasını ıstıyorsun kı sonucta boyle bır kaıde yok sahsen ben kardesımle benzer ısımlerde olmak ıstemezdım

neden ılk kızının ısmıyle uyumlu olmasını ıstıyorsun kı sonucta boyle bır kaıde yok sahsen ben kardesımle benzer ısımlerde olmak ıstemezdım
Cnm sonuçta herkesin kendi zevki bizden yardım istemiş yargı değil biz 3 kız kardeş uyumlu isimlerimiz hiçte şikayetçi değiliz..

Cnm sonuçta herkesin kendi zevki bizden yardım istemiş yargı değil biz 3 kız kardeş uyumlu isimlerimiz hiçte şikayetçi değiliz..
teşekkür ederim canım anlayışın için ikisi de kız ikisininde doğum tarihi aynı düşünsene Allahım nasip ederse birlikte kutlayacağız isimleri de uygun olsun istedim önceden beri hayalimdi

teşekkür ederim canım anlayışın için ikisi de kız ikisininde doğum tarihi aynı düşünsene Allahım nasip ederse birlikte kutlayacağız isimleri de uygun olsun istedim önceden beri hayalimdi
Allah gönlüne göre versin cnm bulursun inşallah aklına yatan bir isim.. Bu arada bende sinir oluyorum her isme bir kulp takanlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…