• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar kızılı kahveye açıcı olmadan çevirdim !

allmost

run almost run
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
852
2
46
İstanbul
Kızlar benim saçlarım kızıldı çok araştırdım açıcı olmadan nasıl eski haline(kahverengi) getiririm diye sonunda buldum ve buraya yazıyorum çünkü kızıl saçtan muzdarip çok kişi var..
saçlarım kızıldı önce koyu küllü kumrala boyadım
siyah gibi oldu çok çok koyu kahve

$280520112057.jpg

daha sonra bir ton açarak küllü kumrala boyadım
ve sonuç..:32:

$310520112062.jpg
$310520112063.jpg

kızıllık hiç beliolmuyo çok güzel olmuş en zor kızıl rengi kapatmak bende altın karamele boyadım saçımda gölge vardı kapanmadı altları üstleride biraz boya az geldi kafayı yiycem

kızıllık hiç beliolmuyo çok güzel olmuş en zor kızıl rengi kapatmak bende altın karamele boyadım saçımda gölge vardı kapanmadı altları üstleride biraz boya az geldi kafayı yiycem

inan o kadar kafama taktım ki şu kızıldan kurtulmayı bende kafayı yemek üzereydim
hiç kalmadı kızıllık şimdi ama ben saç rengimi iyice açmak istiyorum o yüzden şu durumda tıkandım ne yapmam gerek bilmiyorum bir ton daha açmak istiyorum yani açık küllü kumral acaba kızıllık çıkarmı yine ortaya?

benimde boyalar hakkında hiç fazla bilgim yok cnm ama dün markette bi bayan vardı bana dedi önce saçını koyult kahveler tercih et ondan sonra altın karamele boya rengini aç dedi bende karasızım acaba koyu renkmi boyasam saçımı mahfedicem vallah üstüste boyaya boyaya

Son düzenleme:
benimde boyalar hakkında hiç fazla bilgim yok cnm ama dün markette bi bayan vardı bana dedi önce saçını koyult kahveler tercih et ondan sonra altın karamele boya rengini aç dedi bende karasızım acaba koyu renkmi boyasam saçımı mahfedicem vallah üstüste boyaya boyaya

saçlarında kızıllık çok varsa küllü kahveye boya küllü koyu renkler kızılı kapatıyor ama işte kahve olduktan sonra açık kahve yaptığımda kızıl yine hortlarsa diye tereddütteyim ve birde bu normal boyalar saçı çok yıpratmıyor asıl yıpratan açıcılar ..
saçı çok kötü yapıyor çevremdekiler hep kullanıyor saçları öyle sertleşmiş kırılmış ki hani oyuncak bebek saçları gibi..

çok şükür yıpranmadı saçım yumuşacık kendi saçım gibi ama hangi renk yapıcam çok kararsızım küllü kahve kapatırmıki yada yine altın karamel yapsam düzelirmi off ya saçımda kızıllık yok karamelle sarı renk karısık saçım karmakarıs oldu yaaa

Back