Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar kızıl saç konusunda yardım eder misiniz??

CHATLAKK

canımın taa içisin sen:))
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
294
15
318
İstanbul
mrb arkadaşlar,ben yaklaşık 4 ay önce saçımı kor kızıla boyadım(kendi saç rengim koyu kahve bu arada) ama sıkıldım eski rengime yakın bir renge dönmek istedim ama kızıllıklar bir türlü kapanmadı.Işıkta ya da güneşte bordo rengi gibi duruyor.Siyaha boyasam kapatırmı? ne önerirsniz?fikirlerinize ihtiyacım var bu rengi nasıl kapatırım???* şimdiden teşekkürler..

içini karartmak istemem ama kızıldan kurtulmak çok zor :2::2: benim arkadaşımında saçları kızıldı üstüne defalarca siyaha mavi siyaha koyu tonlara boyattı ama boya aktıkça belli oluyodu.. dediğin gibi kızıl tonlarında parlamalar falan oluyodu :2::2: kapatmanın bi yolu varsada bilmiyorum

gerçekten mi?? siyah da kapatmazsa tekrar boyamıyım bari saç yıpranmasın.evet alttan hep kızıllıklar çıkıyor bi süre sonra((( çok teşekkür ederim yinede

siyahtansa koyu kahve tonları daha iyi
siyah normal saçta bile akınca kızıl parlıyo ki senin ki zaten kızıl altı

evet şuan zaten koyu kahve tonuna boyalı 2 hafta falan oldu,ama eski rengi yine çıktı alttan.Hani acaba siyah daha koyu olduğu için kapatırmı diye düşünmüştüm,daha önce siyaha boyamadım hiç.Ama o da akınca kızıl duruyo diyosun.O zaman gerek yok koyu kahve ye bi kere daha boyarım artık.teşekkür ederim

bence koyu küllü kumrullarla boyamalısın küllü renkler alır yavaş yavaş o kızıllığı bi de kendin boyamayı düşünüyorsan igora ya da majirel gibi profesyonel boyaları tercih etmelisin ben saçımı boyarken küllü tonlara bi de igoranın 0.22 turuncu azaltıcı boyasından sıkıyorum içine biraz aynı şekilde benimde saçlarımda kızıllık vardı iki kez boyamayla orta küllü kumrala döndüm.

ben senelerce siyah kullandım arada renk değişikliği yaptığım da oldu kızıl da vardı bunların arasında ama ne zaman içime sinmedi siyaha döndüm hepte pişman oldum kapatıyo ama geri dönüşü kızıldan daha zor bi renk
sen kahveye devam et

teşekkür ederim arkadşlar fikirleriniz için,bidaha kızıla boyarken 10 kez düşünücem :)))) güzel bi renk ama eski saç rengim daha güzelmiş anladım:)) saolun tekrar

Alıntı ecemsude kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Kızıl boya maalesef kesilmeden kapanmıyor aynı sorun bende de oldu
esma73

Alıntı ecemsude kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Kızıl boya maalesef kesilmeden kapanmıyor aynı sorun bende de oldu
o sorun bendede var malesef başka renge boyamak istiyorum ama olmuyor bide saçlarım uzun kestirmekte istemiyorum

benımde saçlarım uzun o yüzden bende kestirmek istiyorum artık bu şekilde kullanıcam( keşke yapmasaydım ama heves işte,geri kendi rengimi arıyorum..saolun kızlarr

Kizili siyah da tam kapatmaz, aktikca kizil yansimalar cikar ortaya. Kullanacagin boyanin icine nohut tanesi kadar yesil katarsan bir kac boyamaya kurtulursun kizilliktan. Cok koyu renkler kullanma. 4 ya da 5 numara kullanirsan daha iyi. Küllü renkler kullanirsan daha iyi olur senin icin, 5.1 gibi...
Kullandigin kizil boyanin numarasini söyler misin bana?

bebeğim kızılmış kahveymiş boşyere kendini yorma sen herhalinle güzelsin,bence bu bordo saç sana çok yakıştı.daha fazla boyayıp saçlarını yıpratmamanı tavsiye ederim öptüm canım ss:)))

Slania
Kizili siyah da tam kapatmaz, aktikca kizil yansimalar cikar ortaya. Kullanacagin boyanin icine nohut tanesi kadar yesil katarsan bir kac boyamaya kurtulursun kizilliktan. Cok koyu renkler kullanma. 4 ya da 5 numara kullanirsan daha iyi. Küllü renkler kullanirsan daha iyi olur senin icin, 5.1 gibi...
Kullandigin kizil boyanin numarasini söyler misin bana?

ilgilendiğin için teşekkür ederim,garnier kor kızıl kullanmıştım,3 ay sonra üstüne koleston koyu kahve boyadım ama aktı.

bebeğim kızılmış kahveymiş boşyere kendini yorma sen herhalinle güzelsin,bence bu bordo saç sana çok yakıştı.daha fazla boyayıp saçlarını yıpratmamanı tavsiye ederim öptüm canım ss:)))

canım arkadasım saol çok kibarsın:)))) yarın akşam görüşrüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…