kizlar kiz bebek istiyorum ne yapmaliyim yarfim lütfen

Merhaba 21 yaşında 3. bebek bence çok fazla ama bi hesaplama yöntemi var.
Eşinin ve kendinin doğum tarihlerinizi gün ay yıl olarak yazarsan hesaplayabilirim ne zaman kız olacağını.

Merhaba, hesaplama yapmaya devam edip etmeyeceğinizi merak ediyorum.. Lütfen açıklama yapar mısınız? .

Bana da bakabilir misin CNm ya ben 01/01/1986 eşim 01/07/1982

arkadaşlar arkadaşımız artık bakmayacağını söylüyo bence artık bunaltmayalım nasipten ötesi yok sonuçta zaten oda kesin demiyodu ellerinizi açın rabbim sağlıklı evlat hayırlı evlat ver diye dua edin benim tavsiyem bu yani

Kusura bakmayin arkadaslar dedem vefat etti hesaplayabilecegimi vakit ayirabilecegimi sanmiyorum

Cnm basin sagolsun. Anne de olmak istiyorsun sanirim. Ben de ugrasanlardanim. Dilerim rabbim tüm isteyenlere verir. Senin hesaplama yapman ilgimi cekti. Nasil hesapladigini detaylı yazsan belki herkes kendi hesaplar. Benim icin de cinsiyet onemli degil rabbim sağlıklı versin ama merak ettim. Bu ay aşılama oldu. Benim dogum tarihi m 11.08.1983 esimin 29.07.1978 . Eger acin hafiflediyse ne zamanlar erkek ne zamanlar kiz olur cok merak ettim.

Tesekkur ediyorum sagolun.
Acim hafifledi tabiki ama hesaplama yapmamamin asil nedeni acim degil aciya saygisizlik ve herkesin sadece kendini dusunup bu kadar duyarsiz olmasi.
Hesaplama yapacagimi zannetmiyorum. İlginize tesekkurler.

Cnm kimseye kırılma. Herkes burda dertlesip birseyler paylasiyor. Belki vefat olayini gözden kacirmis bile olan olmustur heyecandan topigin ilk sayfalarini okuyan senin durumunu bilmeden de yazmis olabilir. Hepimiz birinden hamile haberi duysak, nasıl hamile kalmis ogrensek. Biz de onun yerinde olsak diye dusunuyoruz. Herkes cok heyecanli. Sabirlar tukenmis. Nerde ne duysak soruyoruz. Yine de tabii senin kararina saygim var. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun ins. Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...

Tesekkur ediyorum sagolun.
Acim hafifledi tabiki ama hesaplama yapmamamin asil nedeni acim degil aciya saygisizlik ve herkesin sadece kendini dusunup bu kadar duyarsiz olmasi.
Hesaplama yapacagimi zannetmiyorum. İlginize tesekkurler.

kusura bakma valla ilk sayfalara bakıp yorum yapıp sana bakar mısın dedim ben ,kesinlikle msj ını görmedim .Kendi adım açıklama yapma ihtiyacı hissettm..vefat olayını bilsem kesinlikle teklif bile etmezdim bakmadı çünkğ aksi halde koyun can kasap et derdi olurdu ...kusura bakma ,allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun....
burrda maksat muhabbet, sonuçta biz kızda desek erkekte desek yüce rabbimiz alnımıza ne yazdıysa o...sağlıcakla kal....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…