- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
- 798
Kusura bakmayin arkadaslar dedem vefat etti hesaplayabilecegimi vakit ayirabilecegimi sanmiyorum
2 oglum var bir kiz istiyorum ne yapmaliyim buarada yasim 21 benim gibi 21 yasinda 3.bebegi düşünen varmi???
Benim gibi erken anne olmussun benimde 1,5 yasinda oglum var 22 yasindayim ama tabiki de ikinci yi hemen istemiyorum en azindan 4 sene ara vereyim diyorum kiz erkek farketmiyor benim icin ikincisi erkek olsada uzulmem kiz olsa sevinirim yasain daha cok gencmis acele etme bence zaten iki cocugun var mis
Bende 20 yaşındayım. 3,5 yaşında kızım var. 16'da evlendim. 17'de anne idim. Şimdide ikinci çocuk düşünüyorum
Ben cesaret edemıyorum ya öncelıklerım war kpss polıslık gibi ama bunlar 3 yılımı alıcak önce cocukmu yapsam karıyermi kararsızım...
Kız mı istiyorsunuz erkek mi belirtirseniz sevinirim...
Özel mesaj atan arkadaşlara cevap veremiyorum 50 mesajım dolmadığı için...
Haklisin canim hakkimizda hayirlisi kaderde ne varsa onu yasariz ben almanyada oturuyorum burda kimsem tek tesellim cocuklarim o yuzden hizliyimbide 2 yadindqn sonra cocuklari anaokuluna verme zorunlulugu var ben yalniz kaliyorum hayirlisi artik zaten sezeryanliyim bu son sansin artık onlarda benle birlikte büyükler. ..
Ben ikisini birarada yapıyorum. Hem çocuğum var hem üniv okuyorum açıköğretimden. 2.'yi de düşünüyorum :))
Tekrar müsait olunca 6. sayfadan sırayla hesaplamaya devam edicem. Yoğunluk ve bazı sağlık problemlerinden dolayı bağlanamıyorum. Bekleyenler kusura bakmasın...
Diğerlerine daha sonra devam edicem...
sen bişi ypmazsın tatlm eşine bğlı :)
Ben acimla bogusurken hala ozel mesaj atip hesaplama isteyenler var. Kusura bakmayin cevap vermicem saygusizlik olarak algiliyorum. Burada bu olaydan yazanlardan da ozur diliyorum kensimi toparlayinca hesaplamaya calisirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?