kizlar kiz bebek istiyorum ne yapmaliyim yarfim lütfen

Merhaba oncelikle basiniz sag olsun benim kizim var kismet se 2 dusunuyoruz
Acaba hangi ay da kiz ve erkek sansi var. esimin dogum tarihi 15.5.1982 Ben 28.7.1996 simdikten tesekkurler hoscakalin:16:

Ben artık hamileyim :) hesablarmısınız lutfenn eşim 12.08.1981 ben 02.06.1985 Son adet 3 ekim
Cokk teşekkur ederim başınız sagolsun bu arada kusura bakmayın

Ben acimla bogusurken hala ozel mesaj atip hesaplama isteyenler var. Kusura bakmayin cevap vermicem saygusizlik olarak algiliyorum. Burada bu olaydan yazanlardan da ozur diliyorum kensimi toparlayinca hesaplamaya calisirim...

2 oglum var bir kiz istiyorum ne yapmaliyim buarada yasim 21 benim gibi 21 yasinda 3.bebegi düşünen varmi???

Canım benim. Yeni üye oldum beni sana Allah gönderdi heralde :)) bende tam tersi kızım var ve erkek bebek için araştırma ve çalışmalar başlattım. Sana kız yöntemini söyleyeyim tabi herşeyy Allah'tan buna inancımız sonsuz. Rabbim demiş siz elinizden geleni yapın bana havale edin gerisini. :) neyse çok uzattım galiba. Kız çocuk için adetten sonra sık birliktelikler gerekli. Özellikle adetin 14.günü kız bebek günüdür. Bunun bilimsel açıklamaları da var. Uzun uzun yazmamı istersen konuya olan ilgini belirt yazarım ben :) adetin 15-16-17-18. Günleri kesinlikle korun. Erkek bebek günleri o çünkü :) ayrıca derin bir birleşme olmayacak bunun da detayları var tabi. Şekerli yiyecekler bol bol tüket. İlişkiye başlamadan önce Meryem süresinin ilk sayfasını oku canım inşallah sende bende isteğimize kavuşuruz

Benim gibi erken anne olmussun benimde 1,5 yasinda oglum var 22 yasindayim ama tabiki de ikinci yi hemen istemiyorum en azindan 4 sene ara vereyim diyorum kiz erkek farketmiyor benim icin ikincisi erkek olsada uzulmem kiz olsa sevinirim yasain daha cok gencmis acele etme bence zaten iki cocugun var mis

Bende 20 yaşındayım. 3,5 yaşında kızım var. 16'da evlendim. 17'de anne idim. Şimdide ikinci çocuk düşünüyorum

Bende 20 yaşındayım. 3,5 yaşında kızım var. 16'da evlendim. 17'de anne idim. Şimdide ikinci çocuk düşünüyorum

Ben cesaret edemıyorum ya öncelıklerım war kpss polıslık gibi ama bunlar 3 yılımı alıcak önce cocukmu yapsam karıyermi kararsızım...

Ben cesaret edemıyorum ya öncelıklerım war kpss polıslık gibi ama bunlar 3 yılımı alıcak önce cocukmu yapsam karıyermi kararsızım...

Ben ikisini birarada yapıyorum. Hem çocuğum var hem üniv okuyorum açıköğretimden. 2.'yi de düşünüyorum :))

Kız mı istiyorsunuz erkek mi belirtirseniz sevinirim...

Özel mesaj atan arkadaşlara cevap veremiyorum 50 mesajım dolmadığı için...

Canim banadaa bakarmisinn lütfennnnnn☺️☺️
Bizde 3 aydir deniyoruz ama kizim olsunnn coook istiyorummm elim hep kiz kiyafetlerinw gidiyo :(
Ben 25.02.1990
Esim 05.03.1988

Haklisin canim hakkimizda hayirlisi kaderde ne varsa onu yasariz ben almanyada oturuyorum burda kimsem tek tesellim cocuklarim o yuzden hizliyim :-) bide 2 yadindqn sonra cocuklari anaokuluna verme zorunlulugu var ben yalniz kaliyorum hayirlisi artik zaten sezeryanliyim bu son sansin artık :-) onlarda benle birlikte büyükler. ..

Sende mi ithal gelinsin canim :) bende öle ... :) 2,5 yildir almanyadayim ama cesaret edemedim bebek yapmaya .. Dilim falan yok diye ... Sükür 3. senemizde artik olsun dedik .. Ama insallah dilin vardir Almancan yani ... Banada ilk zaman yap yap yoldasin olur dediler ama cesaret edemedim iyi cesaretlisin tebrik ederim sni vallaa smdi olsaydi 2 yasinda olurdu ne güzelll :(((
Neresindesin Almanyanin ?

Derinx arkadsm benim durumada bir baksn kiz istyrz kismet se benim dogum tarhm21.06.1981 esiminki 22.08.1981 dogruluk ve guvenlrlik payi nedir arastma ve verdiginiz sonuclarin tesekkur ederim simdiden

Merhaba benim iki oglum var Allah nasip ederse
Kiz bebegi istiyorum lütfen benimkinife hesaplarmisiniz
Nilüfer Hanim :)

Millet 3ü 4 ü doğuruyor.yaş 24 daha 1 taneyi bulamadık :27:

Ben acimla bogusurken hala ozel mesaj atip hesaplama isteyenler var. Kusura bakmayin cevap vermicem saygusizlik olarak algiliyorum. Burada bu olaydan yazanlardan da ozur diliyorum kensimi toparlayinca hesaplamaya calisirim...

Merhaba canim oncelikle basin saolsun mekani cennet olsun..bu topigi yeni gordum bastan sona okudum cok ilginc geldi sasirdim baya da zaman onca yazmissin hala buralardamisin bilmiorum ama sana zahmet olmazsa banada bakarmisin erkek istiyorum Allah nasip ederse olmuyo benimde kismet her ay beklemekteyim ..
Benim 21.05.1992
Esim 29.06.1989

Back