kizlar kiz bebek istiyorum ne yapmaliyim yarfim lütfen

canım benım suanda hamıleyımm.henuz bebegımın cınısyetını ogrenmedım benımkıne de bakar mısın? bakalım tutucak mı?

benım dogum tarıhım 16,09,1984
esımın dogum tarıhı 12,02,1983

mayıs 2013 te gebe kaldım

Selam muhtemelen artık cinsiyeti öğrenmişsinizdir.
Bebeğiniz erkek mi?

evet erkek canımmm

Hesaplamanın doğru çıktığının bir örneği daha :46:
Allah analı babalı büyütsün inşallah...

Son düzenleme:
ben de merak ediyorum hesaplayabilirseniz çok sevinirim :)
benim 02/10/1985 eşimin 22/08/1985 şimdiden teşekkür ederim ..

merhaba şimdilik ikiz olduğunu söyleyebilirim:1: cinsiyete gelince öğrenince söylerim :54:

ayyy ne güzel bnde isterdim ikiz herkeze nasip olmaz ne güzel :D biri kız biri erkek olursa ohh ne güzel olur inş.saglıklı ewlatların olur gerisi önemli değill ;)

Merhaba,benim icin de hesaplarsaniz sevinirim.
Benim dogum tarihim 05.05.1983 esiminki 28.12.1981

merhaba ben hamileyim çocuğumun cinsiyetini hesaplar mısın :)
ben 06-09-1986
eşim 11-12-1980

şimdiden tşkler :)

merhaba benimde bir oğlum var birde kızım olması için hesaplayabilirmisiniz.benim:02.05.1980-eşimin:15.07.1975 kasım ayından itibaren bakarsanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
merhaba bende 7 haftalık hamileyim 2 oğlum var bir kızım olmasını çok istiyorum.benimkinede bakarmısınız benim doğum tarihim 24-02-1981 eşimin doğum tarihi 17-12-1975 şimdiden teşekkürler ..

ayyy ne güzel bnde isterdim ikiz herkeze nasip olmaz ne güzel :D biri kız biri erkek olursa ohh ne güzel olur inş.saglıklı ewlatların olur gerisi önemli değill ;)

amin darısı başına cnm sağlıklı sığatli bebişler :) tek kese ikizi sanırım ikisi aynı cinsiyet olacak olsun allah sağlıklı doğmayı nasip etsin inş

amin darısı başına cnm sağlıklı sığatli bebişler :) tek kese ikizi sanırım ikisi aynı cinsiyet olacak olsun allah sağlıklı doğmayı nasip etsin inş

tabii ki önemli saglıklı olmaları.hayırlı evlat olsunlar kız erkek olması önemli değil.

Tekrar müsait olunca 6. sayfadan sırayla hesaplamaya devam edicem. Yoğunluk ve bazı sağlık problemlerinden dolayı bağlanamıyorum. Bekleyenler kusura bakmasın...

geçmiş olsun tekrar hala kötümüsün??bak sayfalar çoğalıyoo :)
tekrar yazıyorm
ben 11.11.1988
eşim 07.12.1986 sabırsızlanıyorum

Back