Ben kız istiyorum nezaman hamile kalırsam kız olur
eşimin dogum tarihi 13/09/1977
benim 29/11/1979
mrb benim dogum tarihim 10.10.1990 eşimin 24.07.1983
önümüzdeki aylarda kız bebek taihleri neler teşekkür ederim şimdiden
Merhaba eşimin doğum tarihi: 13.12.1975 Benim: 01.01.1981 bu zaman içinde çocuk hazırlıklarına başladık. Kız mı olur erkek mi? merak ettim. Allah sağlıklı bir cocuk versin benim için önemli değilde. Bu olay üzerine merak ettim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
bekliyoruz canım :))
ben aslında sana özel mesaj atmıştım ama burdan da yazayım :))
benim doğum tarihim 30.01.1989
eşimin ki ise 15.05.1983
kız bebek istiyoruz :))
umarım bir an önce dönersin
Tekrar müsait olunca 6. sayfadan sırayla hesaplamaya devam edicem. Yoğunluk ve bazı sağlık problemlerinden dolayı bağlanamıyorum. Bekleyenler kusura bakmasın...
Tekrar müsait olunca 6. sayfadan sırayla hesaplamaya devam edicem. Yoğunluk ve bazı sağlık problemlerinden dolayı bağlanamıyorum. Bekleyenler kusura bakmasın...
Şuan 24.07.2015'e kadar kız olur...[/QUOTE cok cok cok tesekkür ederim ya cocuklugumdan beri senin oğlun olcak senin oğlun olcak diolar üstüme yapıştı artık.. bunu duyduguma sevindim snunda biri farklı bişey soyledi çok sagol zaman ayırdıgın ıcın
AyPrensessi zor oluyor ama bir işe kalkıştık bi kere...
Herhangi bir internet sitesinden falan hesaplamıyorum kendim kağıt üzerinde hesaplıyorum.
Buradan anlatarak öğretilecek bişey değil...
Bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler...
Selam muhtemelen artık cinsiyeti öğrenmişsinizdir.
Bebeğiniz erkek mi?
mrb hanımlar arkadaşın tahmin işi sanırım rus takviminden ben denedim hem rus hem çin takviminde kız çıktı benim bebişim henüz 7 haftalık belli olmasına daha çok var kız istiyorum fakat rabbim elli ayağı düzgün bi evlet nasip etsin erkek veya kız çokta önemli değil tabiki isteklerimiz var ama Allahın işinede karışılmaz allah kolaylık versin hamile ve meraklı bayanlara
sanırım suan 11haftalık hamilesin.Allah kucagına almayı nasip etsin.sağlıklı bir bebek sahibi olursun inş.cinsiyetini öğrenince yaz merk ettim..
AyPrensessi zor oluyor ama bir işe kalkıştık bi kere...
Herhangi bir internet sitesinden falan hesaplamıyorum kendim kağıt üzerinde hesaplıyorum.
Buradan anlatarak öğretilecek bişey değil...
Bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?