kizlar kiz bebek istiyorum ne yapmaliyim yarfim lütfen

Merhaba eşimin doğum tarihi: 13.12.1975 Benim: 01.01.1981 bu zaman içinde çocuk hazırlıklarına başladık. Kız mı olur erkek mi? merak ettim. Allah sağlıklı bir cocuk versin benim için önemli değilde. Bu olay üzerine merak ettim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

01.01.2014'e kadar erkek, o tarihten 13.12.2015'e kadar kız olur...

Tekrar müsait olunca 6. sayfadan sırayla hesaplamaya devam edicem. Yoğunluk ve bazı sağlık problemlerinden dolayı bağlanamıyorum. Bekleyenler kusura bakmasın...

Tekrar müsait olunca 6. sayfadan sırayla hesaplamaya devam edicem. Yoğunluk ve bazı sağlık problemlerinden dolayı bağlanamıyorum. Bekleyenler kusura bakmasın...

ayyyy bizede öğretsene nerden bakıosun..

benim 02.02.1987
eşimin 09.02.1986 çok merak ediyorummmmmmmmmmmmm

Çok geçmiş olsun.
Başına iş aldın valla :) Ben de sormak istiyorum sana. Ben zaten hamileyim şu an. Bakalım senin hesaplamalarında ne çıkacak. Hem tutup tutmadığını da test etmiş oluruz kısmetse :) :16:

Ben 21-03-1983
Eşim 05-02-1980

Canm öncelikle geçmiş olsun umarım ciddi bi sorun deildir senin için..bana da 3 kişi kalmış bu arada bi an önce aramıza dönüp cvplarını bekliorum :)

Şuan 24.07.2015'e kadar kız olur...[/QUOTE cok cok cok tesekkür ederim ya cocuklugumdan beri senin oğlun olcak senin oğlun olcak diolar üstüme yapıştı artık.. bunu duyduguma sevindim snunda biri farklı bişey soyledi çok sagol zaman ayırdıgın ıcın :46:

derin geçmiş olsun bizde kız istiyoruz henüz çalışmaya başlamadık ama bizim için ne söylersin
eşimin 01.07.1981
benim 07.07.1985

bende kız istiyorum eşim erkek :D benimkinide söylermisiniz bu ay ki çalışma inş sonuç verir. ben 20.10.1988 eşim 28.05.1986

slm.hesaplamak zor olmuyomrmu sana sen en iisi bizede söyle neren bakıyorsunn..ben 2015 ocak subat gibi düşünüyorum ama kısmet tabii ilk kızım olsun istiyorum bana da bakabilimisin???
ben 11.11.1988
eşim 07.12.1986

AyPrensessi zor oluyor ama bir işe kalkıştık bi kere...
Herhangi bir internet sitesinden falan hesaplamıyorum kendim kağıt üzerinde hesaplıyorum.
Buradan anlatarak öğretilecek bişey değil...

Bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler...

Herhangi bir internet sitesinden falan hesaplamıyorum kendim kağıt üzerinde hesaplıyorum.

kolay gelsin o zmn beklioruz sonucları biran önce iyileşmeni diliorum :))
şimdiden teşekkürler

mrb hanımlar arkadaşın tahmin işi sanırım rus takviminden ben denedim hem rus hem çin takviminde kız çıktı benim bebişim henüz 7 haftalık belli olmasına daha çok var kız istiyorum fakat rabbim elli ayağı düzgün bi evlet nasip etsin erkek veya kız çokta önemli değil tabiki isteklerimiz var ama Allahın işinede karışılmaz allah kolaylık versin hamile ve meraklı bayanlara:9::54:

sanırım suan 11haftalık hamilesin.Allah kucagına almayı nasip etsin.sağlıklı bir bebek sahibi olursun inş.cinsiyetini öğrenince yaz merk ettim..

iyileştiğinizde bende bekliyorum :)) geçmiş olsun

Back