kizlar kiz bebek istiyorum ne yapmaliyim yarfim lütfen

Ismarlama bebek oluyo sanirim bu..saglikli sihhatli olsun cnsiyet cokmu onemli ...insanlar bebek sahibi olabilmk icn 40tkla atiyo sz cnsiyet derdndesiniz..hamgi spermin yumurtayi dolleyecegi yolla ayla olmz bnce..bns cok sacma gldi kusura bkmayin

Ismarlama bebek oluyo sanirim bu..saglikli sihhatli olsun cnsiyet cokmu onemli ...insanlar bebek sahibi olabilmk icn 40tkla atiyo sz cnsiyet derdndesiniz..hamgi spermin yumurtayi dolleyecegi yolla ayla olmz bnce..bns cok sacma gldi kusura bkmayin

Olabilir herkesin fikri kendine.
Ben de 40 takla atanlardan biriyim.
O zaman hamile kalınca ultrasona da girmeyelim ne önemi var cinsiyetin.

Olabilir herkesin fikri kendine.
Ben de 40 takla atanlardan biriyim.
O zaman hamile kalınca ultrasona da girmeyelim ne önemi var cinsiyetin.

Allah nasip etsn ins..ultrasona sdece cnsiyet icn girilmiyoki..bn hamile kaldm cnsiyet ogrenene kdr saglikli olsn diye dua ettm kiz olsn diye dgil..neyi nasipettiyse o.ki olmasi icn o uygun ay ve yillar arasimi calisiliyo cok ilgnc

kesinlikle size katılıyorum.bende kızım olmasını çok istiyorum.

benim: 18.10.1978
eşim:14.06.1977
şimdiden teşekürler

Selam muhtemelen artık cinsiyeti öğrenmişsinizdir.
Bebeğiniz erkek mi?

15 aylik oğlum war hemen düşünmüyorum ama merk ettim kiz istiyorum hesplarmisiniz şimdiden tesekkurler emeğinize saglik
ben 04,05,1990 eşim 01,07,1984

Merhaba whisper90 benimde 10 aylık oğlum var şehzadem bende kızım olsun istiyom istersen bilgilerimizi paylaşıp beraberliğe süreç takip edelim canım bende baya araştırmaktayım hayırlısı bakalım inş allahım gönlümüze göre sağlıklı hayırlı evlat basıp eder

canım bana da baar mısın ben 20.07.84 eşim 07.12.80

Arkadaslar bu takvime uyun ama diğer bazı yöntemleride uygulayın bence mesela benim bir oğlum var araştırdıktan sonra öğrendim gercekten doğru cok etçil beslenirsenız acı tuzlu yerseniz oğlunuz olur birde ilişkiden sonra hep sag tarafa yatarsanız yumurtlama gunünde ilişki ben bulmuyordum ama öylemiş ve ben bilmeden böyle oldu... Şimdi ikinci istiyom bakalım nasıpse inş kızım olur Allah'ında ızniyle kız bebek için birsürü mesela duş bile cok önemliymiş kız isteyenler kafein ve asıtli şeyler içilmiycek balık ve bol sebze kalsıyum ve magnezyum içeren içecekler içecek bir ara hepsini listelerim öğrenmek isteyen olursa bildiklerimi yazabilirim ama bunlar %100 değil sadece tevekkülü elden bırakmamak gerisi Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…