- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
Ayisigi zaten herkes bunun kesin bi yontem olmadigini ve Allah'in takdiri oldugunu biliyor. Biz de olan cinsiyeti degistirmeye calismiyoruz. Sadece denedigim herkeste tuttugunu fark edince burada da bu konuyu gorunce yazmak istedim..
Ayrica cin, rus ya da bilmem ne takvimi ile alakasi yok bu hesaplamanin..
Ismarlama bebek oluyo sanirim bu..saglikli sihhatli olsun cnsiyet cokmu onemli ...insanlar bebek sahibi olabilmk icn 40tkla atiyo sz cnsiyet derdndesiniz..hamgi spermin yumurtayi dolleyecegi yolla ayla olmz bnce..bns cok sacma gldi kusura bkmayin
Olabilir herkesin fikri kendine.
Ben de 40 takla atanlardan biriyim.
O zaman hamile kalınca ultrasona da girmeyelim ne önemi var cinsiyetin.
Ayisigi zaten herkes bunun kesin bi yontem olmadigini ve Allah'in takdiri oldugunu biliyor. Biz de olan cinsiyeti degistirmeye calismiyoruz. Sadece denedigim herkeste tuttugunu fark edince burada da bu konuyu gorunce yazmak istedim..
Ayrica cin, rus ya da bilmem ne takvimi ile alakasi yok bu hesaplamanin..
Olabilir herkesin fikri kendine.
Ben de 40 takla atanlardan biriyim.
O zaman hamile kalınca ultrasona da girmeyelim ne önemi var cinsiyetin.
Yaaa bana da hesaplar mısınız :)) ben 16/01/1986 esim 08/10/1981. Araliktan itibaren baslicaz calismalara :))
Benim bitane kizim var erkek olsa sevinirm ama hic farktmz sagligi onemli sadece merak ettim benim dgum tarihim10-08-1990 esimin21-07-1989cvplarsan sevinirim
canım benım suanda hamıleyımm.henuz bebegımın cınısyetını ogrenmedım benımkıne de bakar mısın? bakalım tutucak mı?
benım dogum tarıhım 16,09,1984
esımın dogum tarıhı 12,02,1983
mayıs 2013 te gebe kaldım
Merhaba bizde kız bebek isteyenlerdeniz canım sana zahmet olmazsa birde benim için bakabilirmisin. İki oğlumuz var birde kız ile taçlandırırsak süper olacak.
benım 18/09/1979
eşim 02/03/1970
inşallah en kısa zamanda cevap verirsiniz benim içindeDiğerlerine daha sonra devam edicem...
Diğerlerine daha sonra devam edicem...
2013, 2014 ve 2015 te kızınız olur...
Erkek çocuk için 2016da sadece 9 günlük bi şansınız var tabi o da yumurtlama zamanınıza denk gelirse...
2016da 14 aralıktan 23 aralığa kadar erkek...
uzak bir tarih ama 2020 14 aralıktan 2022 23 aralığa kadar da erkek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?