Şuanda hamile kalırsan yani 2014 eylül ayına kadar hamile kalırsan kız olur.
Eğer 2014 eylül ayından 2015 ağustos ayına kadar olan zamanda hamile kalırsan erkek olur.
mrb benim dogum tarihim 10.10.1990 eşimin 24.07.1983Merhaba 21 yaşında 3. bebek bence çok fazla ama bi hesaplama yöntemi var.
Eşinin ve kendinin doğum tarihlerinizi gün ay yıl olarak yazarsan hesaplayabilirim ne zaman kız olacağını.
Bircok kisi buradan yazmis ve bircok kisi ozel mesaj atmis ancak su siralar fazla yogun oldugumdan bakamiyorum. İnsallah onumuzdeki gunlerde yardimci olmaya calisicam.
Bircok kisi buradan yazmis ve bircok kisi ozel mesaj atmis ancak su siralar fazla yogun oldugumdan bakamiyorum. İnsallah onumuzdeki gunlerde yardimci olmaya calisicam.
Nasıl bı hesaplama yontemı bu asırı merak ettim :) nereden hesapladıgınızı paylasabılırmısınız? bende erkek bebek ıstıyorum ama bunun için once hamıle kalmayı basarabılmem lazım
Kızlar eltim ilk hamile kaldığında hesaplayıp erkek demiştim.
1 saat kadar önce arayıp hesabın tuttu erkekmiş ultrasona girdim dedi :)
bu kadar mesaj yazıyosun ama soru soranlara cevap vermiyosun
Bu uygulama gerçekten tutuyormu bende merak ettim benim bir oğlum var bide kızım olursa çok sevinirim
benimkinide hesaplarmisin rica etsem
Eşimin d.tarihi 28.07.1988
Benim d.tarihi 17.06.1988
Önceki mesajlarımı okursanız meşgul olduğumu daha sonra ilgileneceğimi yazmıştım.
Onu hesaplamak 5 saniyelik bir iş değil.
meşgulüm diye yazdığını görmüştüm bilemem tabi ne kadarlık bir iş o yüzden herhangi bi mesaja cevap yazıpta tahmin bekleyenlere yazmayınca oyaladığını düşündüm açıkcası kusura bakma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?