kizlar kiz bebek istiyorum ne yapmaliyim yarfim lütfen

Merhaba 21 yaşında 3. bebek bence çok fazla ama bi hesaplama yöntemi var.
Eşinin ve kendinin doğum tarihlerinizi gün ay yıl olarak yazarsan hesaplayabilirim ne zaman kız olacağını.
mrb benim dogum tarihim 10.10.1990 eşimin 24.07.1983
önümüzdeki aylarda kız be
bek taihleri neler teşekkür ederim şimdiden :16:

Merhaba eşimin doğum tarihi: 13.12.1975 Benim: 01.01.1981 bu zaman içinde çocuk hazırlıklarına başladık. Kız mı olur erkek mi? merak ettim. Allah sağlıklı bir cocuk versin benim için önemli değilde. Bu olay üzerine merak ettim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bircok kisi buradan yazmis ve bircok kisi ozel mesaj atmis ancak su siralar fazla yogun oldugumdan bakamiyorum. İnsallah onumuzdeki gunlerde yardimci olmaya calisicam.

Bircok kisi buradan yazmis ve bircok kisi ozel mesaj atmis ancak su siralar fazla yogun oldugumdan bakamiyorum. İnsallah onumuzdeki gunlerde yardimci olmaya calisicam.

bekliyoruz canım :))
ben aslında sana özel mesaj atmıştım ama burdan da yazayım :))
benim doğum tarihim 30.01.1989
eşimin ki ise 15.05.1983
kız bebek istiyoruz :))
umarım bir an önce dönersin :16:

konu shaibi 5 aylik hamile galiba cinsiyet tuttumu merak ettim
ama ben dogum tarihlerini bilmiyorum :(
yani yazanlar dogru deil mi$ :(

mrb hanımlar arkadaşın tahmin işi sanırım rus takviminden ben denedim hem rus hem çin takviminde kız çıktı benim bebişim henüz 7 haftalık belli olmasına daha çok var kız istiyorum fakat rabbim elli ayağı düzgün bi evlet nasip etsin erkek veya kız çokta önemli değil tabiki isteklerimiz var ama Allahın işinede karışılmaz allah kolaylık versin hamile ve meraklı bayanlara:9::54:

bu konuyu okuyunca çok şaşırdım :53: kız ya da erkek olması için hiç bişey yapamazsınız üzgünüm çin takvimi nerden bilsin eşinizden gelicek olan spermin x mi y mi olduğunu takvimlere ya da bazı saçma yöntemlere başvurmayın kimse kendi isteğine göre cinsiyette çocuk doğuramaz Allah neyi nasip kısmet ederse o cinsiyette olur

Ayisigi zaten herkes bunun kesin bi yontem olmadigini ve Allah'in takdiri oldugunu biliyor. Biz de olan cinsiyeti degistirmeye calismiyoruz. Sadece denedigim herkeste tuttugunu fark edince burada da bu konuyu gorunce yazmak istedim..

Ayrica cin, rus ya da bilmem ne takvimi ile alakasi yok bu hesaplamanin..

canım bende şu anda ikinci oğluma hamileyim ve kız bebek çok istiyorum.bu oğluma haziran 2013 de hamile kaldım bana da bakarmısın tutuyo mu?bide kız bebek için önümüzdeki 5 -6 yıllık süreçte ne zaman hamile kalmalıyım.kız bebek için şimdiden 3.düşünüyorum.benim doğum tarihim 08.05.1983 eşimin doğum tarihi 15.11.1979.şimdiden teşekkürler.

hayırlısı tabi ama yine de benim dgm trhm: 10.10.1990 eşimin dgm tr:24.07.1983 kız istiyoruz şimdiden teşkkürlerr...

xderinmavix bende bi kızım olsun istiorum benimkini de yorumlar mısın??
Benim doğum trh: 27.04.1992
Eşimin doğum trh: 04.11.1987 şimdiden teskkür ederim cnm :))

Nasıl bı hesaplama yontemı bu asırı merak ettim :) nereden hesapladıgınızı paylasabılırmısınız? bende erkek bebek ıstıyorum ama bunun için once hamıle kalmayı basarabılmem lazım :1:

Nasıl bı hesaplama yontemı bu asırı merak ettim :) nereden hesapladıgınızı paylasabılırmısınız? bende erkek bebek ıstıyorum ama bunun için once hamıle kalmayı basarabılmem lazım :1:

Ben bunu herhangi bir internet sitesi vs den hesaplamıyorum.
Kendim hesaplıyorum...

Kızlar eltim ilk hamile kaldığında hesaplayıp erkek demiştim.
1 saat kadar önce arayıp hesabın tuttu erkekmiş ultrasona girdim dedi :)

Bu uygulama gerçekten tutuyormu bende merak ettim benim bir oğlum var bide kızım olursa çok sevinirim

benimkinide hesaplarmisin rica etsem

Eşimin d.tarihi 28.07.1988
Benim d.tarihi 17.06.1988

17.06.2016'dan 26.07.2018'e kadar kız olur.
Ayrıca yakın zamanda düşünüyorsan şuandan 28.07.2014' e kadar da kız olur.

Önceki mesajlarımı okursanız meşgul olduğumu daha sonra ilgileneceğimi yazmıştım.
Onu hesaplamak 5 saniyelik bir iş değil.

meşgulüm diye yazdığını görmüştüm bilemem tabi ne kadarlık bir iş o yüzden herhangi bi mesaja cevap yazıpta tahmin bekleyenlere yazmayınca oyaladığını düşündüm açıkcası kusura bakma :)

meşgulüm diye yazdığını görmüştüm bilemem tabi ne kadarlık bir iş o yüzden herhangi bi mesaja cevap yazıpta tahmin bekleyenlere yazmayınca oyaladığını düşündüm açıkcası kusura bakma :)

Oyalamak istersem konuyla muhatap olmam olur biter!

Back