kizlar kiz bebek istiyorum ne yapmaliyim yarfim lütfen

Bu uygulama gerçekten tutuyormu bende merak ettim benim bir oğlum var bide kızım olursa çok sevinirim

benimkinide hesaplarmisin rica etsem

Eşimin d.tarihi 28.07.1988
Benim d.tarihi 17.06.1988

21 yaşında ücüncü bebek baya hızlısın biraz ara ver bence bünyen dinlenssin
kıs diye de kendini adapte etme hayırılısını versin rabbim

size katılıyorum bakın ben 25 yaşındayım 1 yıllık evliyim bebek istiyoruz ama halen olmadı benim için farketmez kızda aynı erkekte yeter ki olsun

Merhaba 21 yaşında 3. bebek bence çok fazla ama bi hesaplama yöntemi var.
Eşinin ve kendinin doğum tarihlerinizi gün ay yıl olarak yazarsan hesaplayabilirim ne zaman kız olacağını.

Dogum tarihlerimizi yazdım ama ne istedigimi yazmamasim. Esim de ben de kiz olsun istiyoruz. Tabi hayirlisi ama merak ettim ne cikacagini.rabbim herseyden önce hayirli evlatlar versin hepimize

bizimde bebek çalışmalarımız var 2. ayımızdayız ben 04.04.1988 eşim 15.03.1984 kız erkek farketmez olursa ne olur

Biz bir tane yapmak için yüzlerce kere düşünüyoruz. Bu nasıl bir cesaret maşallah..

Benim bitane kizim var erkek olsa sevinirm ama hic farktmz sagligi onemli sadece merak ettim benim dgum tarihim10-08-1990 esimin21-07-1989cvplarsan sevinirim

Benim için de kız erkek farketmez ama hamile kalamıyorum...
Hipotiroit rahatsızlığım var...

inşallah sizede nasip olur ,bende hayırlı sağlıklı bi kız bebek istiyorum inşallah, banada bakarmısınız özelden doğum tarihlerimizi yazzıyorum burdan cevap yazabilirsiniz,çok meraak ettim

canım benım suanda hamıleyımm.henuz bebegımın cınısyetını ogrenmedım benımkıne de bakar mısın? bakalım tutucak mı?

benım dogum tarıhım 16,09,1984
esımın dogum tarıhı 12,02,1983

mayıs 2013 te gebe kaldım

Merhaba bizde kız bebek isteyenlerdeniz canım sana zahmet olmazsa birde benim için bakabilirmisin. İki oğlumuz var birde kız ile taçlandırırsak süper olacak.

benım 18/09/1979
eşim 02/03/1970

kız veya erkek olacağını sadece Allah bilir Allahtan sağlıklı hayırlı evlat isteyin çocuğu olmayan özlem çeken o kadar çok insan varki... Allahtan başka kimse geleceği bilemez

Ben kız istiyorum nezaman hamile kalırsam kız olur
eşimin dogum tarihi 13/09/1977
benim 29/11/1979

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…